יש לי שאלה על סקס

יש לי שאלה על סקס

מדוע הנושא הזה היה תמיד עניין שהשתיקה יפה לו? אמנם בשנים האחרונות,יש קצת התפרקות, אבל אפילו עכשיו זה עדיין לא נושא שמשוחחים עליו בשולחן הסאלון. הרי אנשים ייכנסו לפרטי פרטים בנוגע לשמלה ש"ההיא" לבשה,או איך עבר יום העבודה,או מה הם אכלו בחתונה של הבן של דודה חנה,אבל סקס? הס מלהזכיר. רק תשובות מקוריות ייתקבלו.

maxima

New member
כי סקס...זה ענין לחדר המיטות

זה בינו לבינה...זו האינטימיות בשיאה וזה לא לרשות רבים

מקסימה...תשובתך היא טאוטולוגיה

זה כמו לענות לשאלה,"למה היא בהריון? בתשובה, "כי היא הזדווגה".השאלה שלי היא,למה זה עניין לחדר המיטות? למה לא לשיחות סאלון

emmy5

New member
סקס זה דליקטס ,האם על כל מדף אתה יכול...

לימצוא את פרי האסור?

גם אוכל זה דליקטס

אם תשאלי את ערדי,היא מייד תגרום לך לעונג רב בתיאורי האוכל שלה. אף אחד לא ירים גבה לתיאורים האלו

emmy5

New member
סקס זה גם אוכל בריא לגוף ונשמה../images/Emo6.gif

כמה אנשים מדברים על מה טוב לבריאותנו? חוץ מזה , עם האוכל בא התאבון...לא לכולנו יש דליקטסים לארוחת צהוריים

maxima

New member
התשובה שלי מצויינת...סקס זו אינטימיות

בשיאה.... זו אנטימיות בינה לבינו זו האינטימיות הכי קרובה שיכולה להיות לכן זה לא נושא לשיחות סלון

לא כל כך מסכימה אתך...

סקס עושים גם באתרי פורנו...גם בשירותים של מועדונים,,,גם בסטוצים...אין לזה ולאינטמיות ולו כהוא זה...כלום...אני מעדיפה לכנות ולהחשיב זאת כמעשה אהבה...או לעשות אהבה...ושם זו האנטימיות של רק הוא והיא...או אני והוא או איך שתרצו...ומאחר שאני אגואיסטית..למה אני צריכה לשתף את כל העולם ואמא שלו באינטמיות שלי??? למה לגרום להם לקנא????אני לא עד כדי כך רעה....

תלוי איזה???

אם אתה מכניס לקטגוריית גילויי האהבה אחיזת ידיים, חיבוק, נישוק, מבטי עיניים...אין לי עם זה אישית בעייה. נהפוכו ..אך אינך מצפה שאעשה מעשה אהבה בפרהסייה..ובטח שלא אשתף במעלילי את קרובי...

PINOKY1

New member
מזל שיש תחום אחד, שבו לא כל העולם

ואישתו מעורבים. כמובן שיש מקרים קיצוניים שכולם מעורבים (קצב לדוגמא), וטוב שכך ורצוי שישיאר כך!!!!!!!!!

גאיה ק

New member
אמנם לא בסלון

אבל בין חברות היית מסמיק שלא לדבר על בני זוג.

כי כך זה צריך להיות יש דברים שהשתיקה

והצניעות יפה להם....אחרת מה ?????את הדבר היפה ביותר והקדוש ביותר והחשוב ביותר שיש בין שניי אנשים נעלם..... ורואים שזה באמת מה שקורה בין הצעירים היום..וזה חבל מאד..כי אז אין לזה שום ערך כל היופי נעלם.......

למעלה