יש לי שאלה על סקס

אם תקראי היטב,

תראי שכתבתי, "עם ילדי אני חופשי לחלוטין" מה יותר ברור מזה? שנית אני מציע לא להיכנס להאשמות.ושלישית,תודה על המחמאה

אתה יודע איפה מתמקחים על סקס../images/Emo9.gifתשאל את בן הוא

מסתובב שם ...במסגרת העבודה כמובן

גאיה ק

New member
להתמקח על סקס.

גבר פונה לאישה בבר, מציע לה 100 שקל כדי שתאות לשכב איתו. האישה המומה וכועסת. הגבר המשיך והציע לה 1000 שקל. האשה עדיין הגיבה כנ"ל. בהמשך הגיע להצעה של מיליון שקל. האישה לא יכלה לעמוד יותר בפיתוי והסכימה. "אוקי"אמר הגבר. "כעת שנינו מסכימים שאת זונה ועכשיו אפשר להתחיל להתמקח על המחיר."

נכון...זה החינוך שקבלנו..

ולעיתים אני חושבת שטוב שכך....למרות שאני קצת התקלקלתי...כי היה לי בן זוג [אחרי גרושיי] כזה בושייע.....שהפך אותי לקצת יותר חופשייה ומעיזה..ועל כך אני מודה לו עד היום....אבל בכל זאת משתדלת לשמור על פרופורציות...

ערדניקית......להיות חופשיה

ומעיזה....זה לא קלקול בעיני.בעבר האישה נחשבה "כמשרתת" צרכי הגבר [חינוך].בתקופתינו המצב השתנה והאישה מחשיבה את צרכיה לא פחות משל הגבר.

שנכנסתי לכתוב באינטרנט

הייתי ילדה טובה ומאד ביישנית , פה בפואמים נחשפתי לכל מיני דברים היום הכתיבה שלי חופשיה וגם למדתי לקבל גבולות שונים ממני בהתנהגות מינית למדתי לדבר על סקס ולכתוב אירוטית בכייף בלי להתבייש שחררתי את העכבות שבגללן הקשר עם הגברים עלה על שרטון אבל צריך לפעיל שיקול דעת , מתי לדבר ומתי לשתוק ולחייך , וככה להעביר את הנושא בלי להגיד מילה וכיום בחוגים סגורים מעיזה ומדברת חופשי על סקס , למדתי מקריאה באינטרנט המון על הפתיחות ועל הצביעות בחברה

אני בסלון מדברת על פוליטיקה, כלכלה,

מצב קטיף המלפפונים בשטחים...,בעיקר במצבנו...יענו לבד [בינתיים] מה סתם להעיר דובים ישנים???

תראו...

כל מה שאתם אומרים הוא נכון. אבל אני שואל לפשרה של התופעה הזו.כל התשובות שלכם,באות ממקום שהעכבה הזו כבר קיימת . אני רוצה לקחת אחורה, אל הפרהיסטוריה,לפני שהיו כל הטבואים . ולשאול מדוע זה התפתח כך ולא אחרת?

כי שהאדם אכל מפרי הדעת

דבר ראשון שהוא כיסה והסתיר זה את אהברי המין שלו ומזה משך השנים התפתח בושה והסתרה של כל יחסי המין בין הגבר לאישה

על ההסתרה והצינעה

יש דברים שהצינעה יפה להם. בעבודתי בחינוך מיוחד.ככל שהגיל השכלי של החניך נמוך כך הוא לא מודע ולא שיפוטי בקשר לעצמו.כאשר יש לו/ה צרכים מיניים....העצבנות גוברת וההתנהגות בהתאם.זה יתבטא באוננות בפרהסיה והוא יבטא את רצונו בכל דרך. ככל שהרמה השכלית גבוהה...גם אם זה קורה .עי' הסבר מהצוות לצניעות בנושא התופעה נמנעת.

מרי,הדוגמא שלך נהדרת ומקרבת את הנושא אל

הנקודה שאני מתכוון אליה. אם ניקח את הסיפור המקראי של אדם וחווה,מתי הם הבחינו שהם עירומים? לאחר שאכלו מעץ הדעת! כלומר,כאשר אנו נמצאים בשלב הקמאי,אנחנו מתנהגים מינית בדיוק כמו בעניין אוכל למשל.שהרי,שתי התופעות האלו מהוות צרכים בסיסיים שלנו.מתי הנשוא הזה הופך לטאבו? כאשר אנו "מתקדמים" "מחכימים"אוכלים מעץ הדעת והופכים ל "בני תרבות". המשמעות של כל זה היא,שסקס כמו כל צורך אחר שלנו,היה יכול להידון בסאלון,אלא שאי שם בהיסטוריה מישהם החליטו שצריך להסתיר את זה,ומאז זה הפך טאבו.

emmy5

New member
הפרהיסטוריה, סקס היה פרו ורבו ועם זה ...

הסוף... היום כבר אין צורך לחתונה ..אתה יכול להיות חופשי חופשי , יש כדורים ,יש הגנה ...יש יש יש ..ואין אין אין

אני חושבת ...כי אז חיו במערות

עם כל השבט...לא היו לבושים הרבה...הכל גלוי...והיות וטבע האדם בכל זאת כנראה זקוק בכל זאת לקצת פרטיות אז מאקט כזה מתבקשת בכל זאת פרישה הצידה ...ואולי...האדם היה פוליגמי.[ עליהם עוד לא חל חרם דרבינו גרשום] ...ונשים משחר ההסטוריה היו תמיד קנאיות...אז כדי למנוע סקנדלים וסצנות קנאה אדם היה רומז ככה בקריצה לאחת מהנשים...הלילה זה תורך...ודיר באלק אם תספרי לשאר הנשים..אחרת אני לא יזמין אותך שוב..ותדאגי לעצמך לבד..[אז לא היה ויבראטור]

ותשובות לא מקוריות? תמחק ?

לי אין תשובה מקורית, רק הזכרת לי שהבן שלי סיפר לי שחברה שלו אומרת לחברה שלה (חחח מסובך, תנסו לעקוב) אז זה מה שאמרה עלינו : "את לא מאמינה, אלה מדברים על חיי המין שלהם על שולחן האוכל בשישי " אני אישית חושבת 1. שפתיחות בשיחות על סקס ובחינוך מיני זה דבר טוב ומועיל 2. שצריך לדבר על סקס בין בני הזוג 3. שבתחילת קשר עם בן זוג חדש צריך לשמור קצת על מסתוריות בכדי להפוך את הנושא ליותר מושך ומעניין. ואם כבר נגענו בנושא בקשה לי לגברים : בדייט ראשון או שני או בכלל.....אף בחורה לא מעוניינת לשמוע על כל הנשים שהיו לכם וכל אלה שמחכות לכם ליד הדלת.

מעניין...לי אף פעם לא קרה שגבר דיבר

איתי בדייט ראשון על הכיבושים שלו למה?????כי אם טמבלים כאלה אני בכלל לא טורחת להיפגש....וזאת אפשר לדעת בטלפון אחרי כמה שיחות אם הם טמבלים או לא.....יש כאלה שכבר בשיחת טלפון ראשונה מסיטים את השיחה על דיבורי סקס אז אני פשוט קוטעת מנתקת וזהו....מ ס ק נ ה סנני אחותי...סנני....טוב זה הכל פונקציה של נסיון ותרגולת....עוד תלמדי ילדתי.... לא מזמן נסעתי עם הבן הגדול שלי..וככה פתחנו בשיחה חופשית וקצת התפרעתי...סיפרתי לו משהו אינטימי...שעשיתי בעבר...תשמעו...הוא לא האמין...מה אמא שלו עושה את זה???כאילו מה???ואז כשהתעשט..אמר לי אמא..וואלה...הרגת אותי עכשיו...אבל אני מה זה מחזיק ממך???טוב הילדים עם ההתנסחיות שלהם...

את יודעת היטב שהיחיד שיכול למחוק זה בן

ובקשר לאלו שמדברים איתך על סקס בדייט הראשון השני או בכלל,אם לדעתי תשאלי,את צריכה להגיד להם להם לעבור מדיבורים למעשים.

למעלה