יש לי שאלה על סקס

אחדד את השאלה

התשובות שלכן הן בדיוק השאלה שלי. כלומר,בתשובות שלכן אתן מחזקות את העובדה שאני מנסה לרדת לפשרה,מדוע זה ככה בסקס? למה לא בענייני אוכל למשל?

קיבלנו כזה חינוך

שמרני....על הנושא הזה לא דיברו ולא ידעו איך להתמודד איתו.בעצם למדנו מחברים וספרים. היום בשיחות סלון מדברים בצורה יותר פתוחה ומרומזת.

נכון,קיבלנו חינוך כזה אבל....

מי החליט שזה החינוך הראוי? או ליתר דיוק,למה מי שהחליט, החליט כך? או שאולי יש כאן עניין ביולוגי?

החינוך הראוי.......לדעתי

זה שביל הזהב.לא להגזים לאף צד. בזמננו הגזימו............לא באשמתם כמובן...גם הם קיבלו חינוך עוד יותר שמרני.ובזמננו מגזימים לצד השני. אגב....גם מי שיתאר את היציאות שלו בשירותים יחשב וולגרי[למשל....עוד נושא שלא מדברים עליו
]

בדיוק מרי,

"נחשב" גם הנושא הזה הוא טאבו במידה מסויימת.בדיוק כמו להסתובב עירום ברחוב.אבל בשפת הים למשל,כבר אפשר לחשוף כמעט הכל.

זה גם ענין של נורמות

חברתיות.מה שמקובל בחברה אחת עשוי להיחשב לא מקובל בחברה אחרת. לפעמים אלו כללים של אורח החיים בבית לטוב או לרע. אנחנו כהורים נזהרנו בנושא הסקס מהילדים כשהיו קטנים בכדי למנוע טראומות מהם.

על איזה טראומות את מדברת מרי????

בזה שישנן אמהות שלא ידעו שבתם בת ה15 כבר מקיימת יחסי מין ונכנסה להריון ורק אחרי ההפלה ההורים ידעו???אני לא חושבת שלהדריך את הילדים זה מה שיגרום לטראומה....כשבתי החלה לקיים יחסי מין היא סיפרה לי עוד לפני כן שהיא מתכוונת לעשות זאת.מה יכולתי לעשות? לשים לה חגורת צניעות? אז הייתי יותר פרקטית קבענו תור לרופא נשים והלכתי אתה...היה קטע מצחיק..באנו לרופא ואני אומרת התחלנו לקיים יחסי מין ובאנו לקבל מרשם לגלולות..הרופא הסתכל עלי כאילו נפלתי מהשמיים.כשאמרתי לו זה עבור בתי....קיבלתי תגובה של כל הכבוד לאמא הנאורה... סיפור נוסף ששמעתי בהרצאה של הסקסולוג צחי בן ציון..... הגיע בחור צעיר ונחמד אליו, וטען בפני הרופא שיש לו שפיכה מוקדמת...הרופא הדריך את הבחור מספר פעמים והבחור המשיך אם ותה לתלונה ...לבסוף שאל אותו כמה זמן עובר עד שאתה גומר..הבחור נקב בזמן סביר...הרופא אמר לו שזה בסדר גמור, זמן סביר...אז הבחור אומר לו אז למה כשאני רואה סרטים כחולים לבחור לוקח חצי שעה עד שהוא גומר??? אז מה אני רוצה להגיד בעצם? שחשוב להדריך את הצעירים /רות כי אם לא הם מסגלים להם כל מיני מחשבות התנהגויות ואפילו תסביכים בקשר למין מחוסר ידע נכון....

ערדניקית.....קראי שוב את דבריי

ציינתי ילדים קטנים והתכוונתי שנזהרנו והקפדנו לנעול דלת שמא יכנסו [וזה קרה]בפתאומיות לחדר ויבהלו .כלומר ההסברים היו בהתאם לגיל.

הם לא נבהלים....זה אנחנו שנבהלים..

סגירת הדלת זה לחנך את הילדים שזה עכשיו זמן פרטי של אמא ואבא ...והם צריכים ללמוד לכבד את זה...וגם אם קורה פנצ'ר וילד מתפרץ לחדר פתאום..לא צריך להגיב בהסטרייה....כמו בתשדיר של קופת חולים שחמודי רוצה לישון עם אמא ואבא ואז אמא אומרת שעכשיו מכינים לחמודי אח קטן....

מחוסר ידיעה בנות חרדיות נאנסות בפעם האשונה

וזה גורר שנים של יחסי מין כואביים שהם לא מספרות על המצוקה תלמידי הישיבה לא מקבלים הדרכה מינית וכך גם הבנות ובעבר היו סיפ]ורים על הסבל של הבנות בעקבות הלילה הראשון או שמחוסר ידיעה הגבר לא עשה את המוטל עליו האשימו את הנערה או מצבים של חוסר גברא בגלל הפחד וחוסר הידיעה הבורות גורמת להרס חיי הזוגיות , רק הרב והרבנית אמורים לסדר את העניין

ובהקשר הזה...קראתי בשנים האחרונות

ספרים של נשים שהיו חרדיות..יהודית רותם...יוכי ברנדס...ועוד...ואלה סיפורים אמיתיים מהחיים, פשוט מזעזע איך נערות צעירות מתחתנות ללא שום הדרכה נכונה..מדריכים את האשה להיות ככלי לגבר...ללא אהבה..ללא הנאה..פשוט כלי או חפץ....אומרים שהיהידות להיפך מצווה להביא לאשה את עונתה...חבל שהחרדים לוקחים את לכל מיני כוונים אחרים שהופך את ההתיחדות לכל כך טכנית ללא רגש...

יש ויש

יש בעולם החרדי גם גברים שנכנסים לנישואיהם תמימים חסרי ידע . זה לא נכון שהחרדים חיים ללא אהבה, גם בשידוך יש בידיהם בחירה לדחות מישהו שהם ממש לא מרגישים שמתאים להם. ואם השידוך יוצא לפועל הם לומדים לאהוב אחד את השני אחרי החתונה. גם חיי האישות (תיראו איזה מילה מצאתי מפאת הכבוד חחח) שלהם יכולים להיות מעניינים ומפותחים כמו אצל חילונים ואפילו יותר. יש זוגות שחיים באהבה שנים רבות ויש כאלה שחיים בלי התאמה ואהבה גם בין החרדים וגם בין החילוניים . תגידו ..מי מדריך את החילונים כיצד למצוא בן זוג מתאים ?

דברתי על מקרין שקרו לא דברתי על כלל הדתיים

אני מדברת על סמך ידע לא סתם , לא כולם ככה , אבל ישנם מקרים שנפגעו מחוסר ידיעה פנו אלי כמה מקרים בצט בחורים דתיים שבקשו גישה לחומר הדרכה לני החתונה הצט יצא לי לדבר עם חרדים , וגם הם הביעו רצון לדעת יותר ממה שניתן להם תלוי על איזה איזור את מדברת, איזור בני ברק אצל ה ח ר ד י ם זה שונה מאד משאר האנשים הדתיים שאת מכירה למשל שבזמן החופה ההינומה של הכלה ממש סמיכה שהיא לא רואה כלום !!!!!!!! מוןבילים אתה לחופה, שהיא לא רואה את הקהל לא את ההורים, אלא רק את הרצפה שלא תיפול בדרך אנחנו ראינו את החופה הינו בהלם , כמו להוביל אותה כמו עיוורת לחופה שתראה את בעלה רק אחרי החופה !!!!!

יש הבדל בגישה בין גברים לנשים

גברים בניהם ידברו על סקס חופשי , נשים ישוחחו פחות על האנטימיות שלהם זה קורה בגלל החינול שקבלנו , מאותה סיבה שאנחנו הולכים לבושים ולא חושפים את גופינו מאותה הסיבה שנודסטים פחות נפוצים ביהדות , שם המגע מקודש בין הבעל לאשתו חושבת שזה נובע גם מהדרישה מהאשה שתהיה צנועה , שתהיה מלכה הנה גבר ששוכב עם הרבה נשים נחשב דון זואן ואשה שמרובים מאהביה שמות גנאי חוברו לה יש הבדל בגישה שהחברה מעניקה לגבר ולאישה בעת מעשי האהבה שגבר שוכב עם אישה שהיא לא באשתו יחדתו זה מקובל ביהדות , עד רבנו גרשום שיצר איסור אבל לאישה אסור להבעל ע"י גבר שהוא לא בעלה , כי אז היא אסורה על בעלה ובועלה בדורות האחרונים יש יותר פתיחות לשוחח על סקס אפילו בבית הספר מלמדים על זה אבל את הטאבו לשוחח שנצר בעבר יהיה קשה מאד להסיר , כי זה חלק אנטימי מחיי הזוג הם לא ישמחו לחלוק אותו עם החברה,ף כי החברה שופטת לחומרה את הזוג .

emmy5

New member
מישכיני ונרוצה תתחיל לספר על סקס ,תמיד

יהיו לך שותפים לוויקוח. כמה אתה חופשי עם הילדים שלך בויקוח על סקס?

בוויקוח אני לא חופשי בכלל

במיקוח לעומת זאת אני חופשי לחלוטין.ככל שאני מתמקח יותר,אני משלם פחות. עם הילדים שלי לעומת אני חופשי לחלוטין.בכלל,אני מציע לא להניח הנחות ללא בסיס

emmy5

New member
אתה מעביר נושא,חיכיתי לתשובה

מעניין ,אתה יודע לסובב ... בלי לתת תשובה ישרה

למעלה