"יצאתי פראייר"

RoieS316

New member
אין דבר כזה שירות לאומי לשלוש שנים

המקסימום הוא שנתיים, ההכרחי הוא שנה, דבר שאני עשיתי. וכמובן זכויותי במיסים ובפיקדון הן של שנת שירות אחת.

לא עשית צבא?

איזה גבר שהוא לא מוגבל נפשית/רפואית לא הולך להיות חייל? חוץ מזה צריך לעשות את השירות הלאומי 3 שנים,

RoieS316

New member
קודם כל אני לא צריך לפרט את סיבותיי

דבר שני, צה"ל זה שמשחרר, לא כל אחד לא רוצה להיות חייל.

NEO83

New member
לדעתי אתה קצת קיצוני

אבל כן צריכים להישלל זכויות.

ככה מי שמי שמשרת לא ירגיש שהוא "נדפק" למרות שאני עשיתי מה שעשיתי לא עבור תמורה, אלא מתוך תחושה של שליחות להגן על אדמתי ועל מדינתי, אני שנתתי למדינה, לא מצפה לתודה ולא להערכה למרות שעשיתי המון, אך אני מצפה להיות טיפה מעל הערבי עם הת"ז הכחולה שרוצה למחוק את ישראל, וטיפה מעל השמאלני שלא שרת מיתוך אידאולוגיה, טיפה לקבל מהמערכת שמינית ממה שנתתי לה, כמו למשל לא להעסיק ערבים במשרות מדינה/בנק, כמו לפסול את רע"מ-תע"ל וחד"ש, שאומרים בפה מלא ובמפורש שהם חותרים תחת ונגד המדינה, יש גבול גם לדמוקרטיה, וגם גבול לחופש הביטוי, אם היינו ארה"ב (אם כל הדמוקרטיות) המפלגות האלו וחבריהם היו נעצרים ע"י הFBI - רק כאן היד חופשית, והענישה נעשית בכפפות משי, אני שנתתי כ"כ הרבה למען בטחון המדינה מצפה להצבת מכונות יריה על גבול הדרום, ולהוריד כל סודני/מבריח בדואי שפולש לכאן, וחלאס עם הפוליטקלי קורקט! עתידה של ישראל יותר חשוב!

RoieS316

New member
אז טוב שאתה לא מחליט

אגב, מה עם הימני שלא רוצה לשרת מתוך אידאולוגיה?

גם לו שללול זכויות,

אין כזה דבר לא לשרת! וכן! מזל של רבים שהחלטות לא נמצאות בידי,

RoieS316

New member
אוקיי, לפחות פה אתה צודק

אבל עם השאר, כרגיל אני לא מסכים

אינני מקצין,

זוהי דעתי בנושא, אתה יכול להסכים איתה ואתה יכול לא לקבל אותה,

גיל110

New member
אני לא חושב שלאדם המחזיק דגל של שוללי זכויות

האדם מהגדולים בהיסטוריה יש זכות לדבר על זכויות של אנשים. תחזור ללמוד אזרחות וללמוד את המושג "זכויות לפני חובות" ולמה הוא קיים.

זה מושג שמאלני עקום!

קודם תעשה את חובתך למדינה, אח"כ תקבל ממנה זכויות, עד גיל 18 אף אחד לא מדבר איתך על חובות, בגיל 18 תתגייס ותשרת ורק אז תוכל לבקש זכויות! בלי צבא אין מדינה, (במיוחד במקרה של ישראל) תפסיק לשחק אותה גאון הדור, אתה והאג'נדות התבוסניות שלך לא מעניינים אותי! זכותך לחשוב ולומר את דעתך, אך זכותי לבחור לא להקשיב לה או לפסול אותה, אתה לא מקבל את דעותי (וזה לגיטימי ביותר!) וגם אני לא מקבל את דעותיך ואפילו סולד ונגעל מהם, כי אתה ואנשים כמוך משרתים את האויב הערבי מבית ומחוץ, ואנשים כמוך לדעתי צריך להקיא ולהוקיע, כי אני אחד שמתתי כמעט כמה פעמים על קדושת הצבא וקדושת הארץ! אני הגנתי על הארץ גם במחיר אישי ונפשי שלי, אני חושב שלחיילים כמוני מגיע יותר מהערבוש שחי בשטחי ישראל, ויותר משמאלן בוגדני, אבל אני לא מבקש יותר, אני מבקש רק שהזכויות יתנתנו רק לאחר ביצוע החובות! ככה זה צריך להיות במדינה הזאת! מתן זכויות לתת רק במקרים קיצוניים שממש אי אפשר לשרת עקב שיתוק מלא, קאפיש?

גיל110

New member
העקום והדפוק היחידי פה הוא אתה

שמאלני עקום? המושג הזה קיים כבר מעל 100 משנה, איך לעזאזל זה שמאלני עקום? אה שכחתי, כל דבר שמדבר על זכויות הוא שמאלני. יודע מה, עסקה - אני מוותר על כל זכויותי בתנאי שאתה תעמוד לא ב-10 שנים אלא בחודש של חינוש מחדש בסופו אם תיכשל בתהליך תוצא להורג, מה דעתך?

איך אני אוהב לעצבן שמאלנים כמוך,

מי שצריך חינוך מחדש זה אתה חתיכת חלאה אנושית, אני קורא את ההודעות שלך בכל מיני פורומים ובכל מיני חורים והיחידי שמגיעה לו פה הוצאה להורג ע"פ חוק זה אתה ושאר אנשי השמאל, לחלקם גם מגיע מאסרים ממושכים וכל זאת זה אך ורק על פי חוק ואני אצוטט את חוק העונשין, חוק העונשין, התשל"ז-1977 מסעיף 97 - 103 97. פגיעה בריבונות המדינה או בשלמותה א. מי שעשה, בכוונה לפגוע בריבונותה של המדינה, מעשה שיש בו כדי לפגוע בריבונותה, דינו - מיתה או מאסר עולם. ב. מי שעשה, בכוונה ששטח כלשהו יצא מריבונותה של המדינה או ייכנס לריבונותה של מדינת חוץ, מעשה שיש בו כדי להביא לכך, דינו - מיתה או מאסר עולם. 98. גרם למלחמה מי שעשה, בכוונה להביא לידי פעולה צבאית נגד ישראל, מעשה שיש בו כדי להביא לכך, דינו - מאסר חמש-עשרה שנה; התכוון לסייע לאויב, דינו - מיתה או מאסר עולם. 99. סיוע לאויב במלחמה א. מי שעשה, בכוונה לסייע לאויב במלחמתו נגד ישראל, מעשה שיש בו כדי לסייע לכך, דינו - מיתה או מאסר עולם. ב. לענין סעיף זה, "סיוע" - לרבות מסירת ידיעה בכוונה שתגיע לידי האויב או ביודעין שהיא עשויה להגיע לידי האויב, ואין נפקא מינה שבעת מסירתה לא התנהלה מלחמה. 100. גילוי החלטה לבגוד מי שעשה מעשה המגלה אחת הכוונות האמורות בסעיפים 97, 98 או 99, דינו - מאסר עשר שנים. 101. שירות בכוחות האויב אזרח ישראלי וכל אדם אחר החייב בנאמנות למדינת ישראל, בין באשר הוא חייב בשירות בטחון לפי חוק שירות בטחון, תשי"ט-1959 (נוסח משולב), ובין באשר שירת בשירות המדינה, והוא שירת בכוחות המזויינים של האויב, דינו - מאסר חמש-עשרה שנה. 102. סיוע לשבוי מלחמה א. מי שסייע בידי שבוי מלחמה להימלט או לנסות להימלט ממקום כליאתו או מישראל, דינו - מאסר עשר שנים; התכוון לפגוע בבטחון המדינה, דינו - מאסר חמש-עשרה שנה. ב. מי שהתרשל בתפקידו למנוע בריחת שבוי מלחמה, דינו - מאסר שלוש שנים. 103. תעמולה תבוסנית מי שהפיץ בשעת לחימה, ובכוונה לגרום בהלה בציבור, ידיעות שיש בהן כדי לערער את רוח חיילי ישראל ותושביה בעמידתם בפני האויב, דינו - מאסר חמש שנים; התכוון לפגוע בבטחון המדינה, דינו - מאסר עשר שנים. ---------------------------------------------------------------------------------- תשים לב כמה אנשים מאנשי השמאל הם ברי מוות ע"פ חוק, תשים לב שתעמולה תבוסתנית כפי האמור בסעיף 103 גם דינה במאסר, כל מי שמביא/גורם לכך ששטחים יצאו מהריבונות היהודית דינו מוות! (לרוב השמאל ושופטי בג"צ) אז אתה רוצה אותי להוציא להורג? - תעשה טובה, לפני שאתה כותב תיקח את התרופות שלך, יש רופאים כ"כ טובים, למה אתה ככה סובל עם עצמך?

גיל110

New member
אתה שוב מתעלם ממה שכתבתי לעיל

ופתאום כשקיבלת את האמת על המושג "זכויות לפני חובות", הזנב נכנס בין הרגליים, אה? באשר למה שכתבת - לא בר תוקף. בשביל עונש מוות צריך שיהיה מישהו שיטען לו, ואף אחת בפרקליטות לא יעשה את זה בעשורים הקרובים והם כבר הצהירו על כך, ככה שזה לא משנה. שנית - כל מה שכתבת זה ספקולציה ופופוליזם. הרי אתה לא תלך לבימת הכנסת ותנאם את זה, כי אתה פחדן. אתה יודע שהסדרנים יזרקו אותך ולא יאשרו כניסה שלך יותר. שלישית - אני לא שמאלני, אבל אני גם לא גזען כמוך שמחזיק דגל של שוללי זכויות האדם מהגדולים בהיסטוריה, ואתה מסרב להתעלם מהערה הזאת. אגב, היהודי במקור לא היה לבן, משמע אותם אנשים שאתה מעריץ היו הורגים אותך ואת משפחתך. כבוד על רמה חדשה של טמטום.

הינה עוד נרקומן שחולם על שלום וזכויות,

אין כזה דבר זכויות לפני חובות! קודם תעשה את חובותיך אח"כ תקבל את זכויותך! זה שבפועל זה הפוך זה רק מראה על התנהלות עקומה של המערכת! לגבי העונש מוות (אם אתה עדיין מצליח לקרוא אחרי החומרים שלקחת) הפרקליטות בישראל היא סוג של זונה, כמו שלא מחמירים עם פושעים מהסוג הרגיל, אז לא מחמירים עם פושעים מהסוג המסכן ביותר למדינה קרי: השמאל, כבר בשנות ה80 היה צריך לעשות ניקוי ראש ולהעיף כמה חלאות מהמערכת המשפטית, אני לא יעלה לכנסת וינאם את זה מהסיבה שאני לא חבר כנסת ואין לי זכות לנאום על במת הכנסת, בכלל אייני חפץ בחיים פוליטים, תן לי להיות אותו מ"כ בחזית הבאה, בניגוד לחלאות גיס חמישי כמוך, אני מוכן למסור את נפשי בהגנה על אדמתי, ולא מכירתה לאויב, (מה שמצריך עונש מוות למען יראו ויראו!) אתה לא שמאלני - צודק, אתה הימין הפלשתיני, שהוא גרוע כמו השמאל כאן, ותסלח לי בנוגע לשוללי זכויות, יש אנשים שצריך לשלול מהם זכויות וזה לגיטימי! כמו שלאסיר שוללים את זכות החופש על עבירה שביצע כך צריך לשלול את הזכויות לאותם חלאות מתוכינו שתומכים ומגנים על פלשתינים. אם אזרח אמריקאי היה תומך בטאליבן, התחת שלו היה עמוק בבוץ עם המערכת המשפטית והFBI, רק מדינת ישראל היא מדינת הפקרות, שהכל כאן מותר בשם הדמוקרטיה ללא הגבלות, שבג"צ לוקח ווטו על חוקים שנחקקים ע"י נבחרי העם, ופוסל אותם למרות שהם לא רוב, ולדעתי צריך לפרק את המערכת המשפטית לגורמים ולבנותה מחדש בצורה נורמאלית עם אנשים איכותיים יותר! את סמכות השיפוט בענייני השטחים, הצבא, והביטחון צריך להעביר למערכת השיפוט הצבאית, כי שופט שלא מבין איך צבא נלחם ונוהג, לא יכול לשפוט בעניינו, כבר סיכמנו באשכל אחר שאתה bullshit talker, לכן אינך ראוי להתייחסות, ואני חושב שעניתי לך על הרוב,

גיל110

New member
יש כזה מושג והוא הוגה במהפכה הצרפתית

ומהווה את הבסיס להפיכה, אותה הפיכה שיצרה את הדמוקרטיה שמרשה לך ולשכמותך לדבר חופשי מבלי להיות מוגלים על כל מילה שאתם אומרים לגולג או גרוע מכך. הבסיס של המושג הזה אומר שהזכויות מגיעות לאדם מהיותו אדם לא מחוייב ואדם שלא צריך לבצע חובות על מנת לקבלם מבלי לדעת אם יקבלם בכלל. עצם קיום הזכויות לפני החובות והישארם שם ללא קשר לחובות מהווה את הקשר של המדינה לאזרח ואת ההבטחה של המדינה לאזרח שהיא תלויה בו ולא הוא תלוי בה, בניגוד למשטרים אפילו שהיו קיימים בעבר. עכשיו לך תפצח גרעינים, מתאים למי ששירת במג"ב, זרוע שלא דורשת שום מנת משכל. אגב, אם הגעת למג"ב, איך לא הגעת לימ"מ? תשובה פשוטה - פסלו אותך על הסף מסיבה מסויימת.

לא הגעתי לימ"מ

כי בימ"מ דרושים קצינים לוחמים, מרובאי 08 ומעלה, ואני לא קצין, אני מ"כ עם רובאי 07, לימ"מ יש שנה של מסכת סינונים עד שהם מגיעים לאנשים הסופיים שמיועדים להכשרה, רובם יוצאי סיירות, כך שאני יכול לומר שקטונתי בקטע הזה, אבל ליס"מ רצו אותי, (ביקשו כמה פעמים ממחוזות שונים) אני לא רוצה! אני לא מסוגל לעקור מתנחלים מאדמתם! וכידוע את רוב העבודה עושות יחידות יס"מ, מה אני צריך לראות ילד יהודי בוכה כי שוטר מוציא בכוח את ההורים שלו מהבית? זה לא בשבילי! אני בעד הישוב היהודי, לכן לא אלך לגוף שבפקודות בית משפט רקוב הורס את מפעל ההתיישבות, בנוגע למהפך הצרפתית, הצרפתים לא יודעים לעשות כלום חוץ ממוזיקה באגטים ופורנו, צרפת זה תוצרת זבל, פלצנות יקרה רצופת תקלות, מהפכה אולי הם עשו, אבל אני זה לא הם, אנחנו יהודים, אז בואו נתנהג כיהודים, בנוגע לגרעינים - לא תודה, לא פיצחתי ולעולם לא אפצח, אני מסתער עכשיו על קלמנטינות ותפוחי עץ אם זה עניינך, ואולי מג"ב לא צריכים מנת משכל גבוה, אבל ההגיון שלהם הרבה יותר בריא משלך, וחוסן נפשי של לוחם מג"ב גבוה בהרבה מחוסן נפשי של נמושה שעובד בהיי-דרעק ומלקק לאויבים מסביב במסווה של רודף שלום וזכויות,

גיל110

New member
אתה מבייש את עצמך, מוטב שתפסיק

אתה יוצא גזען יותר ויותר מכל הודעה. אין לך בעיה להכות ערבים ויש לך בעיה עם להכות יהודים, אתה רק מוכיח לאט לאט שאתה לא שונה מהנאצים. יותר מזה - לא התקבלת לימ"מ בגלל המסכת סינונים? תגיד את האמת - אתה לא ברמה שלהם, אתה נמוך בהרבה ממה שהם צריכים. באשר לצרפתים - כדאי שתגיד להם תודה. המהפכה שלהם היוותה השראה להמהפכה האמריקאית שהובילה להקמת האומה שמחזיקה כיום את ישראל, לכן סביר להניח שבלעדיהם אולי לא הייתה אמריקה ואז, כנראה, גם לא הייתה ישראל.

למעלה