יחסים עם הכלה

בלי קשר לסיפור של יפהשרה

כל מילה נכונה . תאור יותר מדוייק לא יכול להיות.

pilpeletbm

New member
צודקת, מזכיר לי

את חמותי פעם היא אמרה לי : את זכית בבעל אוהב מפנק שאוהב אותך ומכבד את ההורים שלך את זכית ביהלום הבן שלי קבל פחות ממה שמגיע לו..." לרגע כמעט רחמתי על האיש שלי...

shavririt

New member
לאימי ז"ל היה סיפורון בנושא..

עם מוסר השכל... לאישה אחת היו בן ובת..כל אחד מהם נישא והקים משפחה.. כשהאמא הזו היתה פוגשת חברות, היתה מספרת להן כך: " אוי, הבן שלי כל כך מסכן..יש לו אישה איומה שדורשת ממנו כל הזמן לעזור ולסייע לה בבית. איזה מין בלעבוסטע זו, שצריכה כל הזמן את עזרת בעלה.." על הבת היתה מספרת: "אויי, כמה מסכנה ביתי היקרה, בעלה בקושי עוזר לה בבית, והכל נופל על כתפיה.זה לא הוגן." מה שנקרא בלשוננו- מוסר כפול.. בקיצור, כחמות בפוטנציה ובהמתנה, וככלה מבוגרת לחמות מקסימה, אבל לפעמים קצת מעצבנת, אני רק יכולה להביע דעתי שצריכים לחפש ולמצוא דרך לדבר ולהבין מה קרה כאן, איך הופר האיזון החשוב הזה ביניהן, כי נראה ששתיהן סובלות מן המצב. אולי יש מישהו אמין על שתיהן שיכול לנסות לעזור, כי פשוט חבל..ואגב, לא שמעתי כאן את דעת החם, בעלה של שרהיפה, אולי הוא והבן יוכלו לעשות קצת סדר בעניינים ולפשר?

יפהשרה

New member
אמא לבוגרים

את צודקת ב-100%

יפהשרה

New member
לפרצלה

תאמיני לי שאני מספרת רק את האמת ורק את האמת, לא היה לי שום תקל עם כלתי, לפחות לא מצידי. אני לא נוהגת לשבח את עצמי, ולכן חבל שאת לא מכירה אותי, את האופי שלי. אכן הפסקתי לחזר אחרי כלתי, וחוץ מאמירת שלום שאני באה אליהם ושלום שאני הולכת אין שיחות בינינו.

פרצלה

New member
כלתך כנראה לא כל כך גרועה

אם למרות שיש לה טינה כלפייך את עדיין מבקרת בביתם מתי שאת רוצה רואה את הנכדים כרצונך ואחר כך הולכת להיפגש עם החבר'ה וללכלך עליה....כולם ביחד בחינגה אחת גדולה. טלי קורה ובחני את מעשייך יש כנראה רב הניסתר על הגלוי ואת כנראה לא סיפרת לנו הכל.

נומלה

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

גם לי יש הרגשה לא נוחה מהסיפור הזה. ועוד יותר לא נוח לי עם השאלה למה יפה שרה מתלוננת רק על הכלה למה היא לא מתלוננת על הבן יקיר? ונניח שכל מה שהיא אומרת נכון, מה הבן הוא כזה רכיכה שהוא מתנכר להוריו ואין לו מה לומר על המצב?

"החברות הטובות"

יום מבורך לכולן לא אכנס לסיפור בינך ובין כלתך, אתייחס רק לחברותייך, נראה לי שהן חבורת ינטס" שדיי נהנות מבעיות של אחרים, במקום להרגיע ולפשר הן עוד מחממות אותך נגד כלתך, שיבדקו טוב טוב מה קורה אצלהן בבית,בדרכ" אדם ממורמר ומתוסכל נהנה מסיבלו של האחר, אדם מאושר ומסופק בחייו מרגיע מפשר ופועל בדרכיי נועם, לדעתי, שתפי פחות את חברותייך, מעניין אם אצלהן הכל מושלם שהן יכולות לתת לך עצות, הרפי, אל תשימי את כלתך במרכז חייך ותראי שדברים יסתדרו, הסבלנות משתלמת

יסמין

רק להאיר את עינייך. יאחנס זה לא מושג של גיל . מכאן שאת יושבת ומדקסת את בעיותייך עם חברותייך אפילו בבית קפה נחשב אתן נחשבות עפ"י הגדרתך קבוצת יאחנס. האם אין מצב בו את מספרת משהו, מתייצת עם חברותייך ומסכימים איתך ? האם בעצם ההסכמה הם נותנות פתרונות לאנטי? מה מביא אותך לחשיבה שחברותיה נהנות מבעיותיה ? אני דווקא חושבת שהן מטות את אוזנן.

אמא לבוגרים

חחחחח אני כתבתי ינטס" ולא יאחנס" ,הכוונה לנשים שאין להן תחומי ענין מלבד לרכל להסית ולקטול, אני התרשמתי ממך שאת גם הולכת בדרך הפשרה הרגיעה והשלום, אני וחברותי יושבות ומשתפות ומעולם לא הסתנו אחת את השנייה נגד הילדים הכלה החתן או המחותנים, להיפך תמיד הרגענו, הרי ביננו אף 1 לא יכול לפתור את בעיותיו של השני בקושי אנו פותרים את בעיותינו, פשוט מוציאים קצת קיטור וחוזרים הביתה, סהכ" מחפשים אוזן קשבת כאשר יש תחומי ענין בחיים מלבד המשפחה כל הבעיות [אם ישנן] מתגמדות, מה שהפריע לי בתכתובת הוא שחברותיה הסיתו אותה נגד כלתה לדעתי זה דבר שאסור לעשותו, אם לא יכולים להרגיע עדיף לשתוק. העיקר שנהייה בריאים

תודה

נראה לי אותו דבר יחנס וינטס ,לא ? מה ההבדל ? אני באמת לא יודעת. אני מהיכרותי הוירטואלית עם יפהשרה לא חושבת כך. נראה לי רק שהיא במצוקה אמיתית.

אוסה

New member
יפה ../images/Emo24.gif ליבי יוצא אלייך

הרי לפי כל השתלשלות העיניינים לא היה סיכסיוך או מריבה , לא נאמרו דברים שאי אפשר לשכוח והיא עדיין בשלה. אני חושבת שניסית מספיק , כלתך הרגישה המון שנים מחוזרת על ידכם , הגיע הזמן להפסיק את זה. תמשיכו לקחת את הילדה פעם בשבוע , תמשיכי לבוא לשם בשישי וקבלי רק "שלום" אבל תפסיקי לחזר אחריהם עם מה הם צריכים וכו.... ושוב
אגב יחסים משתנים ברגע- הרה תלוי בבעל והבעל לא מנסה לשנות .

קירה71

New member
את באמת מסכנה ואני מרחמת עלייך

בנך לא מעוניין בקשר איתך וכדאי לך להסיק את המסקנות ולנתק קשר עצוב- אבל זה מה יש מאחלת לך שיהיה לך טוב

וירטואליות

נכון שהפורום הוא וירטואלי, אבל מאחורי הצג יושבים בני אדם וכאשר אחד קבוע נעלם זה מדאיג. אז מה אם אני לא מכירה אותך ויזואלית ?

milvil

New member
את נהדרת...באמת.../images/Emo20.gif

כל הכבוד לך! הלוואי עלי חמה כמוך. כלתך התברכה,אבל היא לא מעריכה אותך כראוי. למה שהיא תתנהג אלייך בצורה כזו? איך היו היחסים לפני כן?

יפהשרה

New member
milvil

תודה, ואת צודקת, היחסים לפני היו טובים מאד, אפילו הם גרו אצלנו כשנה וחצי לפני הנשואים (אם תקראי את "ההסטוריה" מ-9.1.07 תלמדי יותר)

למעלה