יומני היקר

אפרת**

New member
מזל טוב ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

ממש כיף לשמוע ולקרוא. הנס שלך באמת בא !!!
אפרת.

אלסי

New member
תודה אפרת. מחכה לשמוע על הנס שלך

ומאחלת מכל הלב שעוד מספר ימים יגיע במלוא הדרו.מחזיקה אצבעות.

יפעתי&

New member
אלסי עד שהגעתי לסוף ה../images/Emo23.gif נפל לי...

המון המון המון
הריון קל ומשעמם...

../images/Emo49.gif ../images/Emo49.gif

אני קוראת את הדף מהיומן וכל הזמן חוששת שהסוף לא טוב. הגעתי לסוף הדף שהוא בעצם התחלה חדשה, התחלה ניפלאה. אני כלכך מאושרת בשבילך, מאחלת לך שהדרך החדשה, דרך ההריון, תהיה מושלמת. שתהיה הרבה יותר קלה מהדרך אותה עברת עד כה. רוצה כבר לשמוע על ההתקדמות, על הבדיקות שיוצאות מצויין, לשמוע איך הבטן מתעגלת לה, איך ההריון מחמיא לך, ובעיקר מה ילדת ומה שלומו. מאחלת לך הריון קל ובריא, שימשך תשעה חודשים שלמים, ובסופם לידה קלה ומאושרת.
שרה

אלסי

New member
המון תודה שרה

אכן תחושה נהדרת של התחלות חדשות והמון תקוה וציפיה.מחכה להתחלה שלך ושל המחייך שאיתך. הרבה הצלחה שתהיה לכם ובמהרה

שירלי.ה.

New member
אלסי, איזה כיף לקרוא את ההודעה שלך

שיהיה המון המון בהצלחה. הריון בריא, ארוך, קל ומשעמם. בעצם שיהיה הריון כייפי כייפי כייפי.
שירלי.

אלסי

New member
ואיזה כף לפגוש אותך שוב

קראתי המון פעמים את סיפור הטיפולים שלך,קשיי ההתמודדות עד שמצאת את הפורום וכמובן הטיפול ,ההריון והלידה של תומר. מאחלת שהאח/אחות יגיעו בקלות ובמהירות (הרצויה כמובן).

איזה כייף ../images/Emo49.gif

לפתוח מאת המחשב בבוקר ולמצוא הודעה כזאת חייבת להגיד שכל ותיקה שמצליחה נותנת עוד יותר תקווה ועידוד ובמיוחד לבנות ה40 פלוס כמוני. ממש שימחת אותי ומאחלת לך הריון מקסים ומושלם שבסופו לידה חלקה וקלה ותינוק/ת משגע/ת ומושלם/ת תודה שריגשת אותי

אלסי

New member
נילה ושלומלום

בניתם קן חדש,מלא אהבה ושותפות. הגיעה השעה למלא אותו. נווטי את הספינה שלך בביטחה ובשלווה ושיהיה המון הצלחה בטיפול.

נטאשה

New member
אלסי יקרה ../images/Emo25.gif

ריגשת אותי עד דמעות, זאת אני דלית שהיתה דל ועכשיו עם כינוי חדש.... עקבתי אחריך ועכשיו אני כל כך שמחה בשבילך כל כל מעורר תקוה שגם לי ולאחרות זה יקרה. מאחלת לך מכל הלב הריון מופלא ושהכל יעבור חלק. חוץ מזה, איזה יופי את כותבת, מוכשרת מאוד!!!! באהבה דלית

אלסי

New member
דלית יקרה| חיבוק|

בתקופת ההמתנה לבדיקה גלשתי בנוסטלגיה בפורום הישן שלנו וכל הזמן ניתקלתי בשם שלך וחשבתי מה קורה ולאן נעלמת והינה הופעת לי. אני ממש לא מעודכנת מה קורה אצלך אבל מאד מקווה שהכיוון טוב ומבטיח.

נטאשה

New member
אלסי - תודה על ההתענינות

אבל לצערי אנחנו דיי מדשדשים במקום כבר כמה חודשים ואין הרבה לספר מקוה שיהיה בהמשך ושוב תודה ומזל טוב דלית

טלי2

New member
וואו ../images/Emo70.gif

איזה יופי, איזו שמחה! סיפור המתח שלך כמעט גרם לי כבר להתאכזב ולחשוב שהסוף לא טוב, והנה הפתעת את עצמך ואותי. מאחלת לך הריון ממושך ותקין.

למעלה