יומני היקר

אלסי

New member
ענתי

תודה שבתוך כל הבלאגן היה לך ראש בכלל לכתוב. קראתי את העידכונים ואני כל כך מבינה את הקושי והמצוקה ,ומאחלת שהפתרון לסבך הזה ימצא במהרה והשיבה הביתה תאחד אתכם באושר גדול. חושבת עליך ומתפללת לטוב.

נחנקתי עם הקלמנטינה

את בהרייוווןןןןןןןןןן עם גוזלים בבטן איזה כיף להם איזה יופי לך וךאיש איזה יופי לעולם מזל טוב טוב טוב מכל הלב שיהיה לך שלם ועגול אולי יהיה טוב בעולם אולי?

אלסי

New member
טפיחה על הגב לשחרר ת´חרצנים

תודה אינשמית וכן,הלוואי ואולי יהיה באמת טוב. מאחלת לך את הטוב שלך במהרה.

01ניב

New member
איזה יופפפפפפפפפפפפפפי ../images/Emo49.gif

אני כל כך שמחה לשמוע, איזה כיף, אני זוכרת אותך עוד מהפורום הקודם איזה אושר, שימשיך להיות רק טוב, שתעלה ותצמח הביתא שיהיה לך הריון משעמם וקל ניב

לימי *

New member
וואו ! איזה תיאור מרגש ואני בהתחלה

כבר חשבתי איך אני מעודדת אותך ואני שמחה שאני לא צריכה ! כל כך כייף לקרוא את הסוף!!! שיהיה לך המון מזל טוב ותשמרי טוב טוב על האוצר הזה שגדל בתוכך.

אלסי

New member
לימי יקרה

תודה על הרצון לעודד שהפך למילים של ברכה .מרגשת אותי נורא המילה הזו אוצר. זה כל כך נכון,במיוחד אחרי כל הדרך הארוכה והלא קלה הזו. המון הצלחה גם לך.

יובל@

New member
מזל טוב אלסי../images/Emo39.gif

לא קראתי את דפי יומנך הקודמים מאחר ואני די חדשה כאן, אבל מה זה חשוב, היום זכיתי לקרוא את הדף החשוב ביותר ביומנך והמשמח מכל. איזה יופי , אני שמחה בשבילך. מזל טוב!!! שיהיה הריון קל ומשעמם!! יובל

אלסי

New member
תודה יובל

צודקת,זה באמת הדף החשוב ביומן ומאחלת לך שחדשה גם תזכי לצאת מכאן ,בהודעה משמחת ומרגשת מהירה. מרשים פה לא לצבור ותק! אפילו רצוי.

מרב.

New member
אין מקום בלב לשמחה המתפרצת ../images/Emo79.gif

היא פורצת וגולשת מהעיניים, מהחיוך, מהאוזניים, ובעיקר מהלב, עד כדי הרגשה פיזית טובה כל כך שם, בלב- אני קוראת וקוראת את ההודעה, קוראת את התגובות, משננת לעצמי שאת בהריון, וזה דמיוני כל כך, ועם זאת, כל כך אמיתי. עם כל החשש שמא זה יקח עוד זמן למרות זאת- זה כל כך טבעי ומתגלגל כל כך נכון בלב, לחשוב עלייך בהריון... את ההודעה הזו אני מהפכת בראש כבר מאתמול, ולא יודעת איך להעביר את החדווה הגדולה, את האושר הגדול הזה, לדעת ש את בהריון... רוצה לאחל לך הריון שקט ומאושר, אני יודעת שהוא יהיה כזה, את תשאירי את הפחדים והחששות מחוץ לדלת, אני אפחד אותם בשבילך, ואולי בעצם אבעט בהם לכל הרוחות מהמדרגות, אני מדמיינת אותך הולכת ומתעגלת ו ז ו ר ח ת לכל עבר... אוי יקרה, אני רוצה לחבק, אני רוצה לחייך בחזרה לדולפין ולומר לו בשקט- תודה, אני כל כך שמחה, שאין מילים להביע זאת (סיימתי את מסכת ההתנשפויות...) והנה, עכשיו פתאום באות להן הדמעות, דמעות של אושר. |סמיילי מחייך חיוך ענק וכואב מרוב שהוא גדול| אוהבת, המון, מרב

אלסי

New member
מרבית שלייייי (מלא יודים | ../images/Emo23.gif

תגידי לי,פספלורה שוקולדית יקרה,מה כבר אני יכולה לכתוב כאן? אז אני פשוט אוהבת חזק חזק חזק ואת יודעת כל מה שאני רוצה ומאחלת לכם.

רומי^^

New member
אלסי היקרה ../images/Emo24.gif

אני עדיין לא יודעת אם לקרוא לעצמי מותיקות הפורום או לא - הרי עוד מעט ואני כבר סוגרת פה שנה...ברררררררררר......
הרבה שמחות והרבה עצב כבר הספקתי לקרוא במשך כל אותה שנה. הרבה דברים שבאמת יוצאים מתוך הלב וגורמים לך להזדהות עם מי שבכאבן, ומי שבשמחתן. אבל
זאת הפעם הראשונה שאני יושבת מול המסך, קוראת ה-כ-ל - ומתרגשת כל כך. יקירה - מאחלת לך שיכפיל ויגדל וישתרש ויצמח ושסוף סוף תקבלי את המתנה הגדולה שכולנו מייחלות לה. המווון מזל - טוב חיבוקים וירטואלים גדולים גדולים.
וכמובן לסיום -

אלסי

New member
איזה כף לקרוא את המילים שלך רומי.

רוצה להתרגש בשבילך יקירתי המקורית.ומאחלת שאכן זה יקרה מהר,לפני שתחליטי אם את ותיקה או לא.יאללה בואי נפנה פה את השטח בהגירה המונית.

רינתילה

New member
אוי אלסי, איזה יומן מקסים!

איזה כייף לשמוע על עוד ועוד הצלחות!!!!! שתעברי את הכל בקלות ובכייף (ומקווה שהשחלות המוגדלות זה לא היפר...)!תינוק/ת מקסים/ה בעוד שמונה וחצי חודשים! רינת.

אלסי

New member
אני פותחת כל פעם תגובה אחת או שתיים

לא מסוגלת להכיל בבת אחת הכל. נרגשת עד דמעות מכל החום,הפירגון והשמחה האמיתית שיש כאן ומתכוונת להתייחס עוד מעט לכל אחד אישית. רק קצת להתאושש .לאסוף את הנשימה. המון תודה על כל המילים המקסימות .

אלסי

New member
יעלי

מקוה שהעצב של השלילי האחרון ישטף מהר ותאספי כוחות ותקוה מחודשת להצלחה מהירה. מחזיקה לך אצבעות כבר מעכשיו.

אין לי מילים...

לתאר את האושר הזה. קוראת וקוראת, שוב ושוב ולא מאמינה. בעצם כן מאמינה, כי הרי כל הזמן אנחנו מאמינות שזה יקרה. אני חושבת שאני פשוט בהלם, והשמחה והאושר שמציפים אותי גנבו לי את כל המילים. מנסה לדמיין אותך. איך נראו פניך כשקיבלת את התשובה. מנסה לדמיין איך תיראי עם בטן מתעגלת. מנסה להבין כמה אושר צרוף יכולות להכיל בתוכן שתי מילים פשוטות כל-כך, את בהריון.
מרב

אלסי

New member
מרב יקרה

עדיין לא מצליחה לקלוט כמה שמחים בשבילי ואיתי. זה כל כך מרגש וצובט בגרון. רק מהתגובות כאן אני מצליחה קצת להתאפס ולהתחבר גם לרגשות שלי. תודה על המילים המקסימות ורוצה לומר לך דברים דומים.

למעלה