יומני היקר

sulinka

New member
אלסי...

בטעות שלחתי את ההודעה של rini אליך, וכמובן שאני מאחלת לשתיכן המון המון המון מזל טוב והריון מוצלח!!!!

דינדה

New member
../images/Emo24.gif מזל - טוב !!! ../images/Emo49.gif

ממש מרגש לקרוא את היומן שלך ובאמת לראות איך הנס שלך נרקם ! בהצלחה והריון קל ! דינדה

אלסי יקרה

הבוקר הגעתי לכאן בפעם הראשונה במטרה למצוא מידע בנושא פונדקאות. מצאתי את הודעתך. אני כאמא לשני ילדים מעולם לא נתקלתי כל כך מקרוב בתחושות שלכן הבנות כאן. אני התרגשתי לקרוא את יומנך יותר מההתרגשות שאחזה בי כשהבנתי שאני בהריון בפעם הראשונה. בזכותך אני רוצה עכשיו יותר מתמיד להביא זוג נוסף לאושר שאותו את חווה בימים אלה. תבורכי ותתברכי בצאצא שיביא לך בקרוב את הסיפוק הגדול ביותר שניתן לקבל. אילנית.

מזל טוב לך

רק עכשיו הצטרפתי לפורום הנ"ל קראתי את שרשמת וממש התרגשתי עד דמעות אני מאחלת לך כל טוב הסיפור שלי הוא כזה: אני מנסה 5-4 חודשים להכנס להריון כל חודש אני מצפה ומקווה-וכמובן שזה עוד לא קרה אני נמצאת היום 4 ימים לפני התאריך בו אני אמורה לקבל את המחזור החודש בעלי ואני מאוד השקענו והתאמצנו אך-בדיוק כמוך אני התחלתי להרגיש את כאבי המחזור כבר מלפני 3 ימים -האם באמת ישנו סיכוי שאלו כאבים הנובעים מהריון? גם לחברתי (שילדה כבר לפני 8 חודשים)היו התכווצויות מעין כאבי מחזור לפני שנודע לה כי היא בהריון יש מקום לתקוה לדעתך? אנא ספרי לי מה בדיוק הרגשת ומה עבר עלייך תודה

@ריטה

New member
פשוט נפלא, לקרוא ולבכות והפעם מאושר

קוראת לך להצטרף לפורום השני, בואי אני מרגישה שם הכי צעירה קראתי את מה שכתבת וכאילו זה קרה רק אתמול זוכרת איך הרופא אמר לי ",כל הכבוד!!!" ואני כמו מטומטמת שאלתי אותו 4 פעמים אם הוא מתכוון למה שהוא אומר, אח"כ הייתי בטוחה שהתבלבלו במבחנות ומישהי אחרת בטח קיבלה את השלילי שלי ועד שלא ראיתי דופק פחדתי לספר אפילו לקרובים, מה שבעלי לא יכול היה לעשות (עד היום הוא מספר לכל מי שרוצה/לא רוצה לשמוע) ושוב כמה נפלא ובמהרה שכל הפורום הזה יינטש ויעבור לשני

אלסי

New member
יקח לי עוד זמן ריטה

להבין ולקלוט ואני עוד מרגישה רחוקה כל כך מהמחשבות על איך הלאה. תודה על מה שכתבת. התחושות האלה מוכרות לי מאד.

למעלה