יומני היקר

ligo

New member
אלסי יקרה

את לא יודעת איך הצלחת לרגש אותי! זה מדהים! אני מאחלת לך הריון מהנה ונטול כל חששות.

הרמוניה

New member
אז לשם נעלמת....לעשות ילדים......

איזה חדשות נפלאות! מאחלת את כל האושר שבעולם- ועוד קצת.... נדבר הרמוניה

אלסי

New member
הרמונינה יקירתי הגיבורה

אין למריומה מושג שהתותחים הכבדים מוכנסים לפעולה ושהיא הולכת לעולמה בקרוב מאד .וכמו שאמרתי לך כבר ,את אחר כך הולכת להתחלק להריון באופן קצר,מהיר ואלגנטי!! מחכה לך,ראי כי הוזהרת
נדברה.

yaelhul

New member
אלסיונת יקרה ומאושרת ../images/Emo9.gif

עדיין נעתקות לי המילים עם כל הודעת חיובי, וכך גם עם זו שלך. מדהים כמה טוב וכמה אושר מגיעים בבת אחת, אחרי חוסר תקווה וחוסר אמונה. כנראה שבאמת הגעת לראש התור, או לצד הנכון של הסטטיסטיקה, או לא חשוב למה, העיקר שאת נוגעת באושר. שימשיך לגדול להתפתח ולפעום בך עוד 8 חדשים משעממים לחלוטין, ושמעכשיו יהיה רק טוב, את שומעת? נשיקות יעל

אלסי

New member
יקירתי

החיים והגורל מזמנים לנו לפעמים מפגשים מקסימים.שמחה כל כך על מה שסידרו לנו
נשיקות חזרה ותשמרי על עצמך.

אלסי אלסי, מה עשית לי.

איזה התרגשות גרמת לי. ואני התכוונתי רק לפתוח את המחשב ולראות אם יש משהו חדש ולהתעדכן קצת. היממת אותי פשוט. קוראת שוב ושוב ולא מצליחה להרגע. אני לא ותיקה עד כדי שאזכור אותך מיואל, אבל הכרות קצרה כזו גורמת לי להרגיש שהפסדתי המון. מזל טוב מכל הלב. שההתרגשות הנהדרת הזו רק תעלה ותעלה, כי עכשיו הכל רק מתחיל... (והצלחת אפילו לעודד אותי, לא להאמין לסימנים) שמש קטנה.

אלסי

New member
שמש חמודה../images/Emo42.gif

שמחה מאד לעודד ומקוה שימי הספירה יעברו מהר ותבשרי לנו באושר גדול על ההצלחה שלך.תודה על ההודעה המרגשת.

שושי @:-)

New member
אלסי ../images/Emo49.gif

רק עכשיו נכנסתי לאתר וראיתי את הבשורה המשמחת שלך יגעת ומצאת תאמיני מאחלת לך 9 חודשי הריון בריאים ומאושרים שסופם יהיה אושר עוד יותר גדול שתחבקי בזרועותייך הלב מתמלא באושר ושמחה בשבילך שוב
שושי

אלסי

New member
שושנית מיוחדת שכמותך../images/Emo20.gif|

ממעמקי הלב ,בלי הרבה מילים,רק רוצה בשבילך כל כך כל כך. רוצה לראות שושנה פורחת באושר שלם.עכשיו.

נועם@בת

New member
../images/Emo48.gif קולולולולולולו ../images/Emo57.gif ../images/Emo57.gif

רק בגלל שנועם@בן עמד כאן לידי חנקתי ת´צעקות. אבל הצטעקתי בלי קול. אלסי אחותי, חותרת שזופה ומחוטבת מ ז ל ט ו ב
שיעלה ויכפיל וישלש ויפעם, ויעשה קצת צרבת, וישב לך באהבה ברחם תשעה חודשים בלי קיצורי דרך ובעיות. אלף חיבוקים ונשיקות אהובה, וליטוף על הבטן שעוד תתפח. ובבקשה- חפשי ברפואה המשלימה דרך לתמוך, שלא יתעורר הE&B בחורף הזה. שיווו, אני באמת עוד לא מאמינה. איך הצלחנו לגרש עוד ותיקה אחת מהפורום
עשית לי את היום, את השבוע ואת החודש. הריון ארוך ובריא ולידה קלה.
נועם

אלסי

New member
נועמית הכי הכי../images/Emo23.gif

כמה חלמתי על הקולולו הזה.קצת נבהלתי שהודעת על צהלולים אבל שמחה שקיבלתי את המקור
אני כבר בקושי מחזיקה את העיניים פקוחות ויש לי כל כך הרבה מה לומר לך,על מה שהיית בשבילי ברגעי משבר,על המילים המלטפות והמעודדות,על טריגר לדמעות כשהייתי צריכה שישתחרר הפקק בגרון,על מה שאת כאדם ,החום והרגש והאיכפתיות ורוצה כבר לשמוח איתך ובשבילך . אוהבת המון.

GALITDOL

New member
את יכולה להרשם בספר השיאים

של גינס על "הבחורה שחיכתה יומיים אחרי תאריך של הבדיקת דם" אך יכולת??? יו. אני ממש על סף בכי משימחה אחרי שאתמול נכנסתי לפסימיות עקב כשלונות בנות הפורום. אני מחזיקה לך אצבעות. מדהים. כיף. ונותן תיקוה.

נוג

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo48.gif../images/Emo39.gif../images/Emo49.gif../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif

אלסי, איזה הודעה, אני ממש מתרגשת הידיים ממש רועדות על המקלדת ויש לחלוחית בקצה העיין מאושר. את לא יודעת איך ההודעה שלך פתאום החזירה לי את האור. אז שוב
של
ועוד ועוד. שיהיה הריון קל ומהנה שתפרחי ותגדלי בטן הריונית לתפארת.
נוג

אלסי

New member
נוג חמודה

ואת לא יודעת כמה אני מאושרת לקרוא שיכולתי לעודד ואני אשמח לעשות את זה כמה שיותר. מאחלת לך את כל האושר בפעם הבאה.

למעלה