יומני היקר

TWEETY =^.^=

New member
וואוווווווו../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif

איזה כייפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ לשמוע כזו בשורה
המוןןןןןןןןןןןן מזל טובים,שיהיה לך הריון קל ומ-ש-ע-מ-ם, ושתהני ממנו כל רגע ורגע

אלסי

New member
טוויטוששששש מצחיקולה שכמותך

שתופסת לאחרונה רגעי רצינות ומגלה גוונים ופנים חדשים. מאחלת לך שיגמר כבר כל הבלאגן הבירוקרטי,שתמצאי מקום טוב ומסודר,שבטוח יתרום גם לשלוות והצלחת הטיפול. ותדעי לך שצילום רחם על פי נסיוני לפחות,היה ממש אבל ממש ממש לא נורא. בהצלחה חמודה.

וואו !!! איזה נהדר !!!../images/Emo65.gif

איזה בשורות ! אז מה אפשר כבר לומר ??? שיהיה לך הריון קל, ארוך ובעיקר - משעמם !

באאבו

New member
אלסי היקרה,../images/Emo39.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

אלפי ברכות ואיחולים, וואו... איזה יופי! (ואיזה יופי של הודעה).. וכמו שאני נוהגת לשלוח להריוניסטיות, קבלי זר פרחים, באבו

מיכל ק-ש

New member
איזה כיף!איזה כיף! יש לנו עוד הריון

התיאור שלך עשה לי צמרמורות בכל הגוף. מזל טוב והרי לך האיחול השחוק אך החשוב: שיהיה הריון קל ומ-ש-ע-מ-ם!!!

אלסי

New member
מיכלי

מקווה ומאחלת שבסוף השבוע תצרפי את הודעת השמחה שלך ויבוא הסיום לספירת האכזבות.

יוהו!!! נהדר!!!

אלסי, מזל טוב,מזל טוב, מזל טוב!!! שיהיה הריון קל ונעים וארוך, שיסתיים בעוד 8 חודשים בתינוק קטן ורך ומתוק שכולו שלך...

אלסי

New member
איזה כף שבאת לבקר ולברך../images/Emo24.gif

שתהיה לידה קלה רחל והרבה הרבה אושר.

אני קופצת מידי פעם, ובמיוחד להתעדכן

לגבי השמות שמוכרים לי. מאד חשוב לי לא לשכוח מהיכן הגעתי, ובעיקר, לאן אני עוד אחזור. אני כ"כ מאושרת בשבילך! מתי נראה אותך בפורום השכן? רחל

וואוו ../images/Emo2.gif אלסי ../images/Emo70.gif

אני כל כך מתרגשת כל כך שמחה בשבילך סוף סוף את בהריון! מאחלת לך מנת אושר גדושה משבוע לשבוע במשך 40 שבועות תמימים עד לסיום המאושר, שהוא בעצם קו ההתחלה... את כל הטוב שבעולם, שכל כך מגיע לך המון המון מזל טוב, יקירה
כוכי

אלסי

New member
כוכי יקרה

נתת דוגמא,אז החלטתי שגם אני רוצה כל כך ושעטתי בעקבותיך. מקוה שהכל יהיה טוב גם בהמשך.

המון המון ../images/Emo49.gif

את רואה? בסוף זה הגיע
ואני מסמן
אז שיהיה בכיף ותהני מכל רגע

אלסי

New member
אנישששש ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

איזה כף שבאת . אני מכינה כבר מעכשיו דליים של צבע ו-
לסמן את ה-
שלכם. וואו ,כל כך רוצה שזה יקרה מהר.מהכי עמוק ב-

אלסי - יש אלוהים , והגעת אצלו

לראש התור. לא יכולה כרגע לכתוב לך הרבה , אבל אני מאושרת איתך על אבק הכוכבים (סליחה , התינוקות) הזה שעף עלייך. ענת.

למעלה