יום כיפור

סיני 1

New member
אולי אדם פשוט, ממש לא עלוב.........

אם הוא מציב לרוכבי הקטנועים אפשרות שיהיה מירוץ קטנועים באשדוד רק אם סיני לא יגיע, אז אני מציב אפשרות שיהיה מירוץ באשדוד רק אם אהוד יחזור בו מההחלטה השרירותית הזאת, מה יותר פשוט מזה? נעשתה ישיבת רוכבי הקטנועים והוחלט על מירוץ ללא ניקוד באשדוד,הוחלט שחיים יקח את מקומו של אהוד, מה בדיוק אוכל אותו עכשיו?

אהוד א1

New member
מאיפה הבאת את זה?../images/Emo3.gif

אהוד מארגן ארוע סופרמוטו.אין בארוע הנ"ל קטנועים כיוון שאהוד לא רוצה יותר קשר לליגת הקטנועים.לא נאמר בשום שלב ש"יהיה מירוץ קטנועים בתנאי שסיני לא יגיע".גם אם סיני לא יגיע לארוע המתוכנן - עדיין,לא יהיה בו מירוץ קטנועים.אשמח לדעת במסרים מי אמר לך שהצבתי זאת כתנאי. רוצים מירוצי קטנועים? תארגנו לכם כאלו ועזבו את הסופרמוטו בשקט. זאת לא חתונה קתולית.

אהוד א1

New member
מירון טוען שלא.

הוא טוען שהבטחת לארגן ארוע חלופי בשבוע שאחרי בשפיצרינג.יופי,זאת הדרך-תארגנו ארועים ויהיו לכם ארועים.בהצלחה.

45degrees

New member
תגיד סיני, איך ירגיש אחד המתחרים

שלך אם המשטרה תחרים את אחד הכלים הלא חוקים שלו? תוציא את הסכסוך הזה מתחום הסופרמוטו בבקשה.

../images/Emo6.gif

אתה מאמין לו ? אתה באמת מאמין ש"הוא ידאג שמישהו ייעצר ?" או ש"יחרימו כלי" למישהו בגלל סיני ?
סיני, בן אדם. זה כ-ו-ל-ה סיני !

guardmen

New member
מה יהיה ? בכוח אתה רוצה לגרור אותי

למשחק החדש שלך? אתה התקשרת אלי כדי לשאול, למה התכוונתי כשאמרתי שהשטות שלך עלתה לנו ביוקר. אמרתי לך שאנחנו לא משתתפים במירוץ הקרוב, מכיוון שאהוד מארגן אך ורק את המירוץ של הסופרמוטו, ללא ליגת קטנועים. שאלת אותי למה, ועניתי לך שאהוד לא רוצה יותר שום קשר עם ליגת הקטנועים. בנוסף הבהרתי לך שאם אנחנו רוצים להשתתף במירוץ, אנחנו צריכים לדאוג לאדם משלנו, כדי שיקח על עצמו במקום אהוד את הארגון. ועכשיו לנקודת המחלוקת. אמרתי לך, אתה ואהוד ביחד על אותו מסלול לא ילך. אם הוא מארגן את המירוץ לא יהיו קטנועים. כדי לפתור את הבעיה נאמר לי מפי אהוד שאם אנחנו רוצים, אנחנו מוזמנים לקחת ממנו את הארגון של המירוץ והוא ישמח להישאר בבית ולא להגיע. אתה גם אמרת שלא צריך את אהוד, כי בשבוע הבא אתה מארגן מירוץ בשפיצרינג, אך ורק לקטנועים, ואין לך שום בעיה לקחת את הארגון על עצמך. היתה לי את ההרגשה שזה יגיע לפסים אישיים. לא טעיתי. קבל סקופ: הצלחת ככל הנראה, להוציא עוד אדם ממעגל התחרויות והשתתפות בליגת הקטנועים, שגם ככה אפשר להגיד עליה ז"ל. אני לא רואה את עצמי ממשיך להשתתף בליגת הקטנועים בכלל ובליגת שפיצרינג בפרט. תקרא לי שפן תקרא לי בוגד תיקרא לי איך שבא לך זה לא מזיז לי. אני מאחל לך הצלחה בהמשך דרכך, ומי יתן ותצליח להרים את הספורט המוטורי בארץ.

סיני 1

New member
קרוב לצורה שהתנסחת בטלפון, אבל לא

מדוייק מירון, הצגת את זה בצורה שונה לגמרה, וקצת פתטי מצידך לנסות ליפייף את זה, ויכלת גם להודיע לי בטלפון את ההחלטה של אהוד, אבל בחרת משום מה להציג את זה פה מעל דפי הפורום'' בגלל השטות שאמרת, אנחנו בבעיה '',הרי הצעתי לכם מירוץ אצל שפיצר, אבל אתה זה שקפץ ישר ואמר, ''תשאיר לחיים שידבר עם אהוד על ההשתתפות באשדוד''אהוד הרי היה צפוי,ואמרתי לכם אל תשוחחו איתו, כי זה מה שיהיה,וצדקתי, אז תכעס על עצמך שלא צפית את המהלך של אהוד, ותפנה את הכעס שלך לכיוונים אחרים. אין לי סיבה לכנות אותך שפן או בוגד, בחיי שלא, אם אתה מרגיש כזה? תתמודד עם זה לבד או ביחד עם ''הניקים'' הנוספים שלך,זב'ש. אתה רוצה לפרוש מהמירוצים? תפרוש, לדעתי זה חבל ומיותר,השקעת הרבה כסף, יש לך רוכב בין הטובים ביותר,קטנוע מצויין, אבל אל תפיל עלי את הרצון שלך לפרוש, ההתקפה היא ההגנה הטובה ביותר מירון?לא תמיד, תתפלא.

guardmen

New member
ההחלטה שלי נכון לעכשיו היא ההחלטה

הטובה ביותר שראש שפוי מסוגל לקבל. אין לי חשק להכניס את עצמי עם ראש בריא למיטה חולה. מה חולה גוססת. מה לא בסדר במילה "שטות". אני חושב "שהשטות האומללה עם המשטרה" שאמרת, חיסלה סופית את ליגת הקטנועים. נפגעת מהמילה "שטות" אני מתנצל, אבל היא הרבה יותר יפה ומכובדת, מכל שאר המילים "הנהדרות" שנאמרו פה. אני מכבד כל רוכב ורוכב ואין לי מה להיות שמח על רוכב זה או אחר שלא יכול להשתתף, גם פה אתה טועה. אין לי מושג איך הגעת לזה, כי אפילו לא עברה בי המחשבה הזאת אפילו לא לשניה, ואלוהים עדי. רק עכשיו ירד לי האסימון והבנתי למה אתה מתכוון. תאמין לי סיני אין לי שום "ניק" נוסף מלבד guardmen, וכל מה שיש לי לומר אני אומר תחת השם שלי. אני לא בוחר כמו הרבה אחרים להתחבא תחת שמות בדויים. אגב- מי שכל הזמן בוחר בשיטה של ההגנה הכי טובה זה ההתקפה, זה אתה. אני עכשיו צריך פסק זמן מכל הבלגן הזה, כדי להתנקות מכל הרפש. בינתיים אני יכול להמשיך לרכב יום יום עם הקטנוע שלי גם בכביש ולהנות מכל רגע. אני מאחל לך רק הצלחה והרבה פודיומים של מקום 1.

סיני 1

New member
זרח, בגלל האמונה ניצחנו את צ.א.ס.ק.

מדינה משטרה.מדינה משטרה,מדינה משטרה.

45degrees

New member
חברים יקרים - המתחרים בקטנועים

עם כל הכבוד לכולכם ולנסיבות החשובות והצודקות של כל אחד מכם: ליגת הקטנועים כיום נשענת באופן די מוחלט על ליגת הסופרמוטו. זה נקבע באופן פשוט מאוד על ידי היכולת של הסופרמוטו לגייס את עלויות המסלול הדרושות ליום מירוץ. נקודה. אין לנו בתחום הסופרמוטו שום כוונה לסבול בגלל סכסוך/מחלוקת פנימית הקשורה לתחום הקטנועים בלבד. אותו אחד שיזמין משטרה לאירוע סופרמוטו בגלל מחלוקת בתחום הקטנועים יהפוך לפרסונה נון-גרטה בתחום הסופרמוטו. בפעם הראשונה שבתחום הסופרמוטו רוכבים ייפגעו בגל קנסות או החרמות של כלי רכב - ליגת הקטנועים כולה תצטרך להישען בלבדית על היכולת של 10 רוכבים +- לגייס את העלות של 5000/10000 ש"ח ליום מסלול. אני לא צריך להזכיר שיותר מאירוע סופרמוטו אחד השתבש עקב עיקובים שנגרמו עקב ליגת הקטנועים. אני לא צריך להזכיר שכמעט כל מירוץ קטנועים גורר סכסוכים המגיעים לרמת שיפוט אשר לעיתים מכבידים על ניהול האירוע המרכזי לאותו יום - אירוע הסופרמוטו. אני לא צריך להזכיר שמספיק קשה להשיג צוות שיפוט איכותי עוד לפני הקטנוניות הבלתי נסבלת שנראתה בחלק ממקצי ליגת הקטנועים. אז חברים יקרים, סיני, אהוד, וכל שאר המתחרים בקטנועים שאני מאוד מעריך - תמצאו דרך לפתור את הסכסוך שלכם לכאן או לכאן, ובלבד שלא תפגעו כהוא זה בתחום הסופרמוטו.

סיני 1

New member
מה זה'' פרסונה נון-גרטה ''? זה משהו

טוב או רע? אם זה רע ,אז אהוד פרסונה נון-גרטה, ומכשפה לרעה תחתונים וגופיה.

שחרלרט

New member
מילים כדורבנות

ודרך אגב,אני שם לב סיני שאתה ממשיך עם "הבדיחה" על להזמין משטרה. טוב אז זה לא מצחיק יותר!!!! ורק בשביל לסדר את העיניינים אנחנו לא רוצים את ליגת הקטנועים עם הסופרמוטו,ולא זה לא קשור אם הקבוצה שלך תישתתף או לא.אנחנו לא צריכים את הכאב ראש הזה.לא במסלול ולא בפורום. תודה שחר.

סיני 1

New member
שחר, הגיע אלי מידע מוטעה, בתום לב?

או בכוונה? אין לי מושג, מה שגרר שוב את הויכוח הזה והעלה את חמתי(שפוך חמתך על הגויים) אני בעד להתנתק ממכם, זה נחמד לעשות מירוץ איתכם, אבל לשמוע במשך המירוצים המשותפים שהיו לנו ליחשושים מכיוונכם על זה שאתם לא רוצים אותנו איתכם קצת צרם באוזן,וגרם לתחושה של רצון לעשות מירוצים בלעדיכם, מה שלא היה כל כך מקובל על אהוד, שישב וחיכה למוצא פיכם למירוץ. קרה מה שקרה, ונפרדנו מאהוד, נעשתה ישיבה של רוכבי הקטנועים, הוצע להם לעשות מירוץ בשפיצר ביום מירוץ המוטו קרוס, אבל בבוקר, מישהו לחץ שבכל זאת נעשה את המירוץ באשדוד, אבל ללא ניקוד, אמרתי לו שאהוד יעשה תרגיל ולא יתן להם, אך המישהו אמר'' תשאיר את זה בשביל חיים'' כפי שזה נראה ?הוא קיבל תשובה שלילית, שהייתה צפוייה מראש, והעביר את זה למישהו שדאג לחמם את הגיזרה בתקווה שזה יוביל לשינוי. שחר אין לי בעיה שתעשו את המירוץ באשדוד, להיפך ,תהנו, תנו פייט, אלף לבריאות, איש לא יפריע לכם, אדרבא.

Super Max

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo4.gif

אני לא מאמין שאני אומר את זה - אבל תופרד ליגת הסופרמוטו מליגת הקטנועים לאלתר. כל מי ששכל בראשו מבין את החשיבות והיתרון שבחיבור בין שתי ליגות אלה, אבל אם המחיר הוא פיצוץ וחיסול ליגת הסופרמוטו, עם כל הכאב - לא מעוניין בליגת הקטנועים. SM

makita1

New member
סיני היקר../images/Emo46.gif

אני פשוט לא יכול להבין את עזות המצח,החוצפה,והיכולת לחייך לכולם כשאתה דופק את כל מה שאנשים יקרים בנו בהרבה זיעה מאמצים וכסף, בנית ארון לספורט המוטורי ואתה גם זה שדופק מסמר אחר מסמר בארון, ואם זה לא מספיק שקברת את ליגת הקטנועים שנשענה גם ככה על הסופר מוטו, אתה מנסה לחסל גם את הסופר מוטו ו\או אחד אחר שיעיז לעמוד מולך ולומר לך שאתה לא צודק, משמע,אם אתם לא איתי אתם נגדי, ואם אני לא משחק, אז אף אחד לא משחק, בחיי שזה מתאים לילדים שלי ולא שאדם בגילך, האיומים שלך כבר מזמן לא מצחיקים אף אחד,הציניות שלך כבר נמאסה , אתה איכשהוא מצליח לא לקרוא בין השורות את מה שמנסים להגיד לך, ואתה ממשיך לחפש אשמים,או לצטט משפטים שכולם שמעו וקראו עליהם כל כך הרבה פעמים שנמאס, לכל אחד אתה מזמין משטרה,גם אם זה מזמן לא מצחיק, אתה שוכח רק שהמשטרה לא מבחינה בין מירוץ קטנועים לבין סופר מוטו, ואם יחרימו כלים זה לא יהיה רק קטנועים, מה תגיד אז לאילו שנתנו לך את הבמה הזאת, מי אשם הפעם,את מי נתלה? את זנדברג,את אור,אולי שוב את אהוד?סתם בשביל הכיף
, תתחיל להפנים,הגזמת הגזמת הגזמת. עלית על עץ גבוה מדי ואני לא בטוח שאתה יכול לרדת ממנו די זה נמאס על כולם, ועוד דבר, סבא שלי עליו השלום לימד אותי,איפה שאוהבים אותך תהיה מעט. איפה שלא רוצים אותך אל תהיה בכלל, המבין יבין..........

למעלה