426 צודק.איך שמתם את כל הביצים בסל
אחד ? די שמן הייתי אומר ערס ? Wאחד עאאאאארס !! ראו מה קרה במוטוקרוס שבני להקת הקופים - ירימי הוציאו את שרשראותיהם,זחלו החוצה ממכוניותיהם עטורות הניאונים,הגבירו את המערכת עם עופר לוי בדיסק ויצאו לעשות שרירים,איך אתה מתרועעים עם סיני-סופראנו שכזה ? מוטב לו כי ילך לחרוש מזימות עם צמרת ש"ס ודודי אפל כי עם כאלה מקומו,לא עם חבורת אנשים שחזון בעיניהם,תקווה ומוטיבציה. טוב לכולנו אם ננדה אותו מעלינו כאומרו של סטיבנז 426 "מה נסגר אתכם ?" יש כאן רבים וטובים שמתפרנסים מהענף ומזמינים את אותה משקולת מהרצליה שתתישב איתם על הענף,לא זאת ועוד נותנים לאותה משקולת את המשור ע"מ שתנסר אותו. חברים יקרים תתעשתו ! אני קורא לכל מנהלי הפורומים של האופנועים לחסום את סיני חסימה גורפת בכל הפורומים המוטוריים שהאינטרס והחזון שלהם משותף. בואו נעשה לעצמנו ולענף (המחובר ע"י כרעי תרנגולת) טובה גדולה,לא טלפונים,לא להתראות איתו -להוקיע אותו מעלינו ובתקווה שיבוא שלום. אז הוא מייבא קיטים בצורה חוקית,נכון,השאלה אם מותר לשפר פה קטנועים !? הרי לא אחד ולא שניים מבינינו יודעים וערים לעובדה כי הדבר אינו חוקי כאן ! וזו לא תהיה בעייה בבית משפט להוכיח כי MALOSSI איננה חברה שמייצרת מקלות לסוכריות אלא שיפורים לקטנועים,אני מאמין שאם ישברו כל הכלים לא יזיק לסיני שאיזו ניידת משטרתית תבקר אותו שם,גם אם הוא אומר שהכל חוקי. בואו נעשה חשבון נפש ובע"ה נגיע כמו שאמר סטיבנז426 למסקנות הנכונות. שנה טובה ו....תחשבו על זה.