יום כיפור

סיני 1

New member
כבר חשבתי שהחמור יחמיץ החגיגה

מעניין אם הגעת עם ה20 ניקים הנוספים? או לבד? אז בוא נסביר לך לאט שתבין מהר(כמובן מה שעונה לשאלתו של השדון),את האופציות הניצבות לפנינו,ואולי תגלה שיפה שתיקה לאהבל ,אם משטרה תגיע למירוץ?רוב הסיכויים ש90 אחוז מהכלים ירדו מהכביש, חלקם אף יוחרמו על שינויי מבנה ומנוע,ואלו ללא הניירות יוחרמו, יפתחו תיקים על התארגנות לא חוקית למירוצים,וכמובן שלמארגן מירוץ יפתח תיק על ארגון מירוץ לא חוקי וסיכון חיי אדם (ואולי ימוצה איתו הדין בכדי שיראו ויראו),ורוב הסיכויים שהוא יעצר עד תום ההליכים, וילקח לשיפוט מהיר, כי מירוצים אסורים בארצנו לפי החוק, ואירגונם, הוא החמור ביותר, וכל המארגן/משתתף במירוצים הוא עבריין/בריון,ערס, פורע חוק, מסכן חיי אדם.(תבחר או תמחוק המיותר) משטרה תגיע אלי למוסך? מה הם ימצאו בדיוק? הכל כשר למהדרין, אבל בשביל לגרום למשטרה שלא הגיעו לחינם, אדווח להם על כמה חברה שעשו שינויים באופנועים שלהם למירוצים, מה שיגרום ישירות להחרמת האופנועים הללו. משרד התחבורה יגיע אלי למוסך? מה בדיוק הם ימצאו?כל האגרות משולמות, הרשיון עסק משולם, תעודה יש, מה יחפשו בדיוק?קיטים? הכל מיובא כחוק , עם רשיון מטעמם, אולי אפילו אדווח להם על כמה חבר'ה שעשו שינויים לא חוקיים באופנועים שלהם, מה שיגרום אוטומטית לביטול רשיון הרכב הנ'ל ,ולהורדת האופנועים הללו מהכביש. מס-הכנסה יגיעו? מה ימצאו? שהכל רשום כחוק? חשבוניות,קבלות, הכל מנוהל כחוק?אולי בכדי לא לבייש את עצמם יטרטרו אותי מעט, מה שיביא לי חשק לדווח להם על אחרים פה שאינם ממש עובדים בצורה כשרה עם חשבוניות ורישומים? איך שתכוון את ההצעה המטומטמת והחסרת תועלת שלך תצא בכל זאת אהבל, הייתי רוצה לרשום לך, ''ותחשוב על זה'',אבל מכיוון שאני אדם מתחשב, ויודע כמה אתה מוגבל,אסתפק בזה שלא אחדש לך שאתה אהבל. סטיבן, תחזור לחור הלח והדביק שיצאת ממנו,שם אתה במיטבך. פה פתרנו את סוגיית ,משטרה,מס-הכנסה-משרד התחבורה.

Le Duke

New member
סיני ,אנחנו צריכים אנשים כמוך...

במועדון האופנועים הישראלי. למה שלא תצטרף לטיולים שלהם?

kramberg

New member
סיני

תתעלה על עצמך, בבקשה, תעזוב את כל השטויות האלו, משטרה, מס הכנסה, משרד התחבורה, עזוב את כל אלו ותתעלה מעל זה, אני יודע שאתה בחור טוב אחרי הכל, אתה אותו אחד שיודע לצחוק על עצמו שהוא שמן ולעשות שמח, די, תקבור את השטויות, תשלים עם אהוד ותלכו מחובקים לעבר השקיעה. עזוב, זה לא שווה אף אחד מהדברים האלו, אתה יודע שתמיד תשרה אווירה לא טובה אחרי זה, תפוצץ את הבלון האינפנטילי הזה לפני שעוד אנשים יצטרפו למעגל האנטי. כשדיברנו אצל שפיצר, אמרתי לך לא לקחת ללב את הכל, אני עדיין עומד מאחורי זה ואומר לך לעזוב הכל, לא שווה את הבריאות שלך, בסך הכל מדובר בליגה קטנה אחד בארץ די קטנה על המפה שבמקרה גם הספורט הספציפי הזה לא חוקי, הנוסחה במילא לא יציבה, אל תוסיף לחוסר יציבות שלה, אני מבקש ממך בבקשה לא להבריח את השתיים וחצי אנשים שבמילא בקושי מתחרים ועושים פרצופים. סיני, בבקשה, עזוב את זה.

גילעד NRG

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

סיני ואהוד ביחד בשקיעה???? זה לא נראה לי יהיה בגילגול הזה... זה חלומו של כולם פה בפורום נראה לי..

סיני 1

New member
קרמברג, תשובה לבקשתך...............

קרמברג,בוא לרגע אחד נעזוב את עיניין המשטרה וכל השטויות שמסביב. בוא לרגע נתחלף במקומות,אבל נתחלף לרגע ממש קצר, לא בא לי ליפול במקומך
. תראה את ניר, בוא נצא שאיש איש לפי אמונתו יחיה, ואתה יודע מה? נכבד את זה, החברה בסופרהומו קיבלו אותו לעמותה כמו שהוא, ביודעין שיש בעיה שהוא ישתתף בשבת וחגים, אך בו נניח לזה רגע קט, הבן אדם הלך להלוות כסף ולהשכיר מקום ולהקים מסלול שכולם יוכלו להשתתף ולעשות ספורט מוטורי, עד שהוא עשה את זה? היו תמיד מאלתרים מקומות בקומבינות, אבל הוא עשה מה שאף נבלה לא קם לעשות, תחשוב לרגע כמה הנאה נגרמת לנו מאימונים שם ומירוצים שם, כי כולנו אוהבים את הספורט הזה, נכון שאינני רוכב כמו כולם, אני כבר מבוגר, אין לי עצם שלמה בגוף, עברתי 2 תאונות קשות מאוד עם אופנועים, ונפילה רצינית יכולה לגרום לי נזק בלתי הפיך, אבל, אני נהנה לראות את כולם רוכבים, ועוד יותר נהנה לבנות כלים שיתחרו עליהם, ות'אמת? גם די נהנה לראות כלי שלי מנצח, לגיטימי ביותר. בוא עכשיו נחזור לעינייננו, היו סיבות שונות ומשונות לדחיית מירוצים, בגלל נסיעות לחו'ל, בגלל מחסור בחלקים, אינטרסים ששירתו חלק מהרוכבים, ועוד,עכשיו? מה יקרה אם המירוץ באשדוד יהיה בלי ניקוד, גם הסופרהומו כמובן, למי בדיוק זה ישרוף בתחת? מה יקרה אם יתנו לניר גחמה של חסד? נתתם לאחרים על כלום חסד, אז למה לאדם שבשל אמונתו הם רואים בו תימהוני?אז מה אם הוא איש מאמין וירא שמים? יש צורך להענישו על כך?למה להוקיע אותו למען השם? הוא לא גוי, אפילו אומות העולם, הגויים , מתחשבים בנו בזמן של משחקי ספורט, ודואגים שלא יפלו בשבת, או בחג שלא מאפשר ליהודים לשחק בגלל אמונתם, מה שמראה שהמארגנים גרועים אפילו יותר מהגויים, ניר נתן לנו דרך, ודרך ארוכה וטובה לפתח את הספורט, עד כדי כך שביתו עוקל(בית שהוריו והורי כלתו עזרו לו ולאשתו לקנות) מכוניתו של צ'יקו וכל רכושו עוקלו ויוצאים למכירה ע'י כונס נכסים,חוב לרשויות ובנקים שמגיע ל600000ש'ח, וכל זה על מה? כדי שאנשים כגון רוכבי הקטנועים, סופרהומו, קרוס,יוכלו סוף סוף להנות ולפתח ספורט שכולנו כל כך משתוקקים אליו, מי פה מבין כל בעלי הג'ורות למינהם היה מוכן להשקיע מכספו? מחייו? את ההשקעה הזאת? עד כדי איבוד רכושו? נדה, כולם פה אינטרסנטים, וקשקשנים, לא יותר, בהצהרות ואימוץ אינטרסים הם אלופים,מגיע להם פודיום. אבל כמובן, לאדון שחר זה לא מפריע, למר תומר זה לא מפריע, לאהוד זה לא מפריע, מה אכפת להם? זה לא בעיה שלהם בכלל, רחוק מהעין, רחוק מהלב, זו בעיה של התמהוני, ושל צ'יקו, לא שלהם, הם רוצים את המירוץ שלהם בכל מקרה, ולא משנה מי יפגע, מי יעלב, מי ישמור טינה, עכשיו זה עכשיו, מעניין אם מישהו מהברנג'ה שלהם היה עכשיו במקסיקו? או באוסטרליה,או שהחלקים שלו לא הגיע כמ ו שציפה, אם הם היו עושים מירוץ? למרות שמנסים להטיל את כל הסירחון לכיוון שלי? אני ממש לא עושה חשבון לאף אחד מהם, אפילו אלא שמכנים את עצמם חברים שלי, ומורידים דמעות תנין,ולהצהיר לי בטלפון ''מי זה אהוד? אהוד לא קובע כלום,אהוד על הזין שלי'' הם יכלו לחסוך את כל ההצגה הזאת, לדאוג שיהיה מירוץ ללא ניקוד, שכולם יהנו, בלי יוצא מהכלל, אבל מי זה סיני? מי זה ניר שפיצר?למה הם מפריעים לנו בכלל? הם יוצאים בהצהרות, בשביל אחד כולם יסבלו? בחג זה נוח לכולם, הם שכחו שביום שישי במירוץ האחרון בשפיצר הגיעו שיא של רוכבים, 35 במספר, ולא זכור לי שזה היה חג, או ליל כל הקדושים, מי שבאמת רוצה ואין בכלל קשר ליום חג,שבת,או חו'ל.להתחרות ולהנות? יגיע גם דרך שדה מוקשים. אני חוזר ואומר, יש עוד 3 ימים למירוץ באשדוד, כולם בלי יוצא מהכלל יכולים להנות גם במירוץ ללא ניקוד, הן בקטנועים, והן בסופרהומו באותה מידה ,ולשכוח מהסיפור המגעיל הזה, הכדור בידיים שלהם.

ז ר ח

New member
סיני אפילו אם הכל היה כמו שאתה טוען

עדיין,תעשה הכל ,אבל אל תכניס משטרה לעיניינים מעיין אלה!!!

סיני 1

New member
זרח, יש לי שאלה נורא פשוטה, ממש....

מישהו פה ראה משטרה?????????????????????????????????????????????????

ז ר ח

New member
סיני,יש לי שאלה נורא פשוטה,ממש....

מישהו יראה פה מירוץ קטנועים בקרוב? לא! למה? ככה!כי סיני החליט לשבור את הכלים ולעשות דבר שלא עושים, לאיים בחיסול המירוצים.(=הזמנת משטרה) חבל שבמקום להיות חכם העדפת להיות צודק .(מבחינתך) חבל שכ"כ הרבה אנשים נפגעים ממעשייך. וחבל שאנו נתקלים בשירשורים האין סופיים. אבל,קשה לכולנו,אני חושב, לתת למה שהושג בשנה האחרונה לרדת לטמיון! חבל.

45degrees

New member
תגיד סיני, יום מירוץ באשדוד או

בשפיצרינג עולה לי לפחות 600 ש"ח. כבעל משפחה, משכנתא ושאר המיסים הנפלאים אותה שמחה מדינת ישראל לגבות - מדובר על עלות גבוהה למדי לתחביב, עוד לפני שאני מוסיף עלויות נלוות כגון אימונים, צמיגים, ביגוד מגן וכדומה. למה לדעתך אני צריך לטרוח להוציא כסף גדול (עבורי זה כסף גדול, לדאבוני) על מירוץ שאין בו ניקוד? זו אחת הסיבות שלא השתתפתי במירוץ הקודם שלא היה בו ניקוד. ואני לא היחיד - מסיבות אלה ואחרות בחרו רוב המתחרים לא להשתתף במירוץ האחרון שלא היה בו ניקוד. עכשיו שים לב שאני לא מאלה שגורפים הרבה נקודות במירוצים, אם בכלל. אז אם לי הסוגיה חשובה, מה מרגישים אלה שיכולים לגרוף פודיום?

סיני 1

New member
שבאו להתאמן שם לפני שבוע, זה לא....

עלה 600 ש'ח? דמי הרשמה, דלק, אוכל, מים, צמיגים ,וכ'ו וכ'ו, וזה היה גם בלי ניקוד. ואיך מרגיש ניר? שיכול לגרוף פודיום?והרבה ניקוד, מה שנורא מפריע למארגנים.

45degrees

New member
כן. על זה אני מדבר - להוציא המון

המון כסף (1200 ש"ח לפחות לאימון + מירוץ) כשאין ניקוד? זה מה שאתה מבקש. עבורי זו בקשה שאם תתקבל תהפוך את המירוץ ללא לגיטימי.

אתה יכול להמשיך לסובב את זה

כראות עיניך. העניין פה הוא לא שפיצר בכלל ואם הוא צריך גחמה של חסד. העניין הוא טיפת דרך ארץ שאין לך והבנה או התעלמות מדברים בסיסים. יש איזה שהם כללי משחק שרוב המשתתפים מבינים. הכלל הוא די פשוט,מי שמארגן את המירוץ - קובע את הכללים(וזה כולל גם את התאריך). ההחלטה היא של המארגן בלבד.לא של הרוכבים. כמעט כל רוכב אחר שאני מכיר היה מנסה לשכנע ואם בקשתו לא הייתה מתקבלת הוא היה פשוט מקבל את "רוע" הגזירה ולא משתתף. אתה החלטת לשבור את הכללים ולאיים. אם נניח הייתה עולת סוגיית השיפורים על הפרק והיו מגבילים אותם. ולאחד הרוכבים זה לא היה מתאים כי הוא בדיוק שפך סכום אסטרונמי על שיפורים,לשיטתך - הוא צריך לפעול בכל דרך שהוא מכיר כדי לגרום לביטול המירוץ ואולי בכלל לא לקיים יותר מירוצים כי המארגן לא מתכופף לדרישות שלו(ובכלל לא משנה מהן!אמונה דתית או עניין מקצועי או אם השמיים אפורים באותו יום והוא לא רוכב בגשם). אתה יודע מי מתנהג ככה? הבריון השכונתי,זה שבא וצועק "אין משחק!". ככה אתה מתנהג כרגע. ועכשיו אתה בטח תגיב ותגיד שסטיב שלח אותי,שאני קופיף של אהוד ובכלל עוכר ישראל ,חוץ מלענות לעניין. אבל אני ממשיך לנסות...

סיני 1

New member
אל תדאג אפיפיור.............

לפי השטויות שרשמת לא בעיה לזהות שזה אתה. ואיך אתה נכנס לסיפור? כולה באת פעם 1 למירוץ, ואחרי 2 סיבובים כמעט שרפת את כל פתח תקווה,3דגים מחכים לך.

אתה באמת ובתמים מאמין בזה ?

או שזו עוד אחת מדרכיך המניפולטיביות להציג דברים כדי לקבל אמפטיה ולסובב את הזרקור מלהאיר על מעשיך ? כמו שאתה לא עשית את המעשה שלא יסולח בשבילך בצורה אנוכית ולא בשביל שפיצר... והצגת את זה "כאילו ו..." כך גם שפיצר לא עשה זאת בשביל הספורט המוטורי (פתיחת המסלול). עיקלו לו את הבית (אם עיקלו) ולצ'יקו את הרכב (אם עיקלו) כי העסק שהם פתחו כשל
העסק נפתח מתוך אהבת מזומנים ולא אהבת הספורט המוטורי. זה לגיטימי לחלוטין, אך אתה כאן "צועק" שהמסלול קורס בגלל הרוכבים. שטות. בולשיט. טיפשות.

yogev klx300r

New member
תשמע, אתה פשוט אחד האנשים

המגעילים ביותר
שראיתי שכותבים בפורום. אין לי מושג איך עדין לא נחסמת על ההודעה שאני מגיב אליה. פשוט גועל נפש. בעל מוסך
נשמע יותר כמו בעל באסטה בשוק של כורדיסטן. סליחה, אלף אלפי סליחות בפני הבאסטיונרים של השוק של כורדיסטן, או כל שוק שהוא. בלי להכיר אפילו אחד מהם, אני בטוח שהם יותר בני-אדם ממך. 45, אני קורא לחסימתו לאלתר של סיני, על התבטאויות מזעזעות, ואי בחילה בשפה נלוזה. פשוט דרדור הפורום לרמות שלא יאמנו. יוגב.

STIVENZ 426

New member
א. החמור לא רק שלא יחמיץ חגיגה,

הוא גם יאיים בהזמנת משטרה למרוץ של כאלה שהוא קורא להם חברים שלו. ויאיים כל פעם שמשהו לא נראה לו.. והחמור יחשוב שהוא סופרמן, או איזה פאואר ריינג'ר או רובוטריק (מה שיותר מדבר אל החמור) ויהיה מוכן להרוס ב 2 ידיו את יסודות הבניין עליו הוא יושב. כזהו החמור- חמור. ב. אם יפה שתיקה לאהבל, איך זה שעוד לא סתמת את הפה\מקלדת לרגע? ג. לעניין מכתבך: אם משטרה תגיע למרוץ, יוחרמו, יפתחו תיקים, ויקחו לחקירות. אף אחד מהנחקרים לא יגן על מר סיני, וכוווווווולם ייזמרו- השיפורים- מסיני. ככה סיני. ככה בקלות. והנה משהו שאתה כתבת, אני רק שיניתי את הפועל "מארגן" ל"משפר": וכמובן שלמשפר הכלים יפתח תיק על שיפור\שינוי מבנה לא חוקי וסיכון חיי אדם (ואולי ימוצה איתו הדין בכדי שיראו ויראו),ורוב הסיכויים שהוא יעצר עד תום ההליכים, וילקח לשיפוט מהיר, כי שיפורים אסורים בארצנו לפי החוק, והתקנתם, היא החמורה ביותר, וכל המשפר/מתקין שיפורים הוא עבריין/בריון,ערס, פורע חוק, מסכן חיי אדם, או סיני.(תבחר או תמחוק המיותר) אז הכל כשר למהדרין. אבל הנה, שוב אתה אומר בריש גלי שתדפוק את הלקוחות שלך, "הכל כשר למהדרין, אבל בשביל לגרום למשטרה שלא הגיעו לחינם, אדווח להם על כמה חברה שעשו שינויים באופנועים שלהם למירוצים, מה שיגרום ישירות להחרמת האופנועים הללו." והנה חמוריקו, אם עוד לא השלמת עם זה- אתה עושה שינויים בקטנועים למרוצים אתה לא צריך לדאוג לי סיני, אני ממש לא חושב ומתעסק בך כל כך, נהפוך הוא, יש לי דברים פחות שוליים ממך להתעסק איתם. לי סתם חורה לראות איך הספורט המוטורי בארץ ישראל הולך וגווע (זה כמו מת, עכשיו אתה מבין?) בגלל איזה ערס טיפש. זה פשוט חבל מדי כי הספורט המוטורי מאד התפתח בשנתיים האחרונות. והנה, בא חמוריקו סיני, ומחרבן הכל. 20 ניקים שלי? למה מה? אני צריך לפחד ממישהו? מה שיש לי להגיד, אני אומר, ולא מפחד, בטח שלא מאנשים קטנים ופתטיים כמוך. אתה מעורר רחמים. לסיום, אפנה את מי שרוצה, כמובן בעילום שם, לבקר באתר המומלץ מספר 1. שנה טובה וסוכה בנויה כהלכה.

סיני 1

New member
יופי סטיבן, עשית מה שקיויתי שתעשה

ואת התשובה שלי תקבל יום שלישי, תודה על הדחיפה סטיבן, תביא איתך סדינים ציפיות ווזלין.

סיני 1

New member
ועוד דבר קטן סטיבן, למקרה שרק שכחת

יש חסינות מלאה לעד מדינה נה נה נה נה נה..................

STIVENZ 426

New member
זה נשמע ממש כמו איום..

אם תאיים עלי סיני, אני אזמין לך משטרה. וזה, לא כל כך בצחוק. יפה השתיקה לחכמים.

למעלה