אוי סיני היקר../images/Emo22.gif
עכשיו אני הקורבן שלך? יש מישהו שעוד לא סקלת באבנים? כן זה ברור ,הרי ביקרתי את פעילותך,ואמרתי דבר או שניים שלא אהבת לשמוע
? ידידי היקר ,אני הוא קול העם,הקול שבא מפשוטי העם, אני לא משתתף במירוצים,ואני לא משפר קטנועים,גם אין לי מוסך אני סתם חובב ספורט מוטורי, 2 גלגלים זה אצלי בלב,אני רוכב מגיל 16 ועד לפני חצי שנה עדיין רכבתי על הגוי רייד, מצטער לאכזב אותך,אבל קוראים לי צפי ולא שום שם אחר,אם הייתי שפןהייתי סותם את הפה ולא מנצל את במת הפורום כדי לומר את דעתי,כתבתי לך בפרטי הרבה דברים שאולי היתי צריך לומר כאן,אבל העדפתי לומר לעיניך כדי לא להדליק שוב את כולם.המלצתי לך לרדת מהעץ ולסגור את הפרשה כי זאת כבר לא שריפת קוצים אלא שריפה שיצאה מכלל שליטה ושורפת כל מה שעומד בדרכה, אבל אתה בדרכך המיוחדת משחק אותה תמים ומשיך ללבות את היצרים ומנסה לערב בזה את כווווולם, ואתה יודע מה,לי אין מוסך או אינטרס להיחשף יתר על המידה בפורום הזה, לי אין מוסך ואני לא משפר קטנועים,וגם אין לי קבוצת מירוצים, מי שמכיר אותי ואת תגובותי מזהה אותם עם הניק שלי,זה מה שהאנשים כאן צריכים לדעת ובגלל זה זה פורום ,אבל בגלל שאתה מתעקש,אז רק בשבילך,ולא במסרים האישים אני יחשוף מעט ממקיטה כדי שכווולם ידעו מי הקורבן הנוכחי שלך,(אני שוקל לחיב פרטים אישיים בכרטיס כדי לזהות את הקורבן) מקיטה היקר הוא רוכב קטנוע שגר עד לא מזמן בבת ים ורכב על קטנועים רבים והאחרון בהם היה גוי רייד ,אם היו לך איזה מחשבות בכיוון שלי (אולי לאנוס אותי,כמו שאמרת לאהוד) אז שכח מזה, אני נשוי ויש לי 2 ילדות , אני לא אשכנזי
,אני דוקא עירקי,ויש לי יום הולדת ב-17 לחודש אם בא לך לאחל לי משהו, ועוד משהו......אתה לא הטעם שלי, סיני אני לא חושב שיש מישהו כאן שלא יודע מה קורה, עזוב אותך מכל השטויות,בהתחלה גם אני הייתי איתך והאמנתי שיש כאן טעם לפגם,אבל ככל שזה ממשיך ומאז שהתחלת לאיים עם משטרה ופיצוץ התחרויות זה חרג מכל הגבולות ואני לא היחיד שאומר לך את זה, ככל שהסיכסוך ממשיך יש לי הרגשה שהשריפה גודלת וזאת כבר לא שריפת קוצים קטנה אלא שריפה גדולה שיוצאת משליטה ולא נוכל לכבות אותה , הבעיה שהיא כבר לא שורפת רק קוצים אלא לוקחת איתה כל מה שעומד בדרכה וסלח לי שאני זה שאומר לך את זה, אבל אני חושב ונראה לי שיש כאן לא מעט שחושבים שאני צודק שאתה אחראי לשריפה הזאת, ואני והחברים שלי מרגישים כבר את החום שצורב לנו את העור ואנו מסתכלים עלייך סיני, עשה לכלונו טובה,כיפור ממש עוד כאן,תהיה גבר ותיגמור את זה ,כאן ובמקום שבו התחילה המדורה הזאת,תעשו סולחה, תעשומיגל.תעשואהבה,לא מענין אותי מה אבל תשים קץ לכל זה, ואל תגיד לי שאהוד לא יסכים, לבמה הזאת יש כח ואם אתה תצא גדול מהבמה לא תהיה לו ברירה כי כולם ילחצו עליו ותן לכולנו את המעט כיף שהיה לנו מהמירוצים האלו, ========================================== הודעה מ: סיני 1 אל: makita1 תאריך: 14/10/2005, שעה: 20:46:38 יש לך טלפון, שאוכל להתקשר ולהסביר לך כמה שאתה טועה? או שזה יצור בעיה, כי אז תתגלה זהותך האמיתית?