יום כיפור

סיני 1

New member
ומיהו בדיוק המקיטה היקר הזה??.?

שטורח בכל מצב להטיף ולהתערב, מה לך ולמירוצים בדיוק?או שזה עוד ניק עלוב של שפן/בוגד, תקרא לזה איך בא לך.

makita1

New member
אוי סיני היקר../images/Emo22.gif

עכשיו אני הקורבן שלך? יש מישהו שעוד לא סקלת באבנים? כן זה ברור ,הרי ביקרתי את פעילותך,ואמרתי דבר או שניים שלא אהבת לשמוע
? ידידי היקר ,אני הוא קול העם,הקול שבא מפשוטי העם, אני לא משתתף במירוצים,ואני לא משפר קטנועים,גם אין לי מוסך אני סתם חובב ספורט מוטורי, 2 גלגלים זה אצלי בלב,אני רוכב מגיל 16 ועד לפני חצי שנה עדיין רכבתי על הגוי רייד, מצטער לאכזב אותך,אבל קוראים לי צפי ולא שום שם אחר,אם הייתי שפןהייתי סותם את הפה ולא מנצל את במת הפורום כדי לומר את דעתי,כתבתי לך בפרטי הרבה דברים שאולי היתי צריך לומר כאן,אבל העדפתי לומר לעיניך כדי לא להדליק שוב את כולם.המלצתי לך לרדת מהעץ ולסגור את הפרשה כי זאת כבר לא שריפת קוצים אלא שריפה שיצאה מכלל שליטה ושורפת כל מה שעומד בדרכה, אבל אתה בדרכך המיוחדת משחק אותה תמים ומשיך ללבות את היצרים ומנסה לערב בזה את כווווולם, ואתה יודע מה,לי אין מוסך או אינטרס להיחשף יתר על המידה בפורום הזה, לי אין מוסך ואני לא משפר קטנועים,וגם אין לי קבוצת מירוצים, מי שמכיר אותי ואת תגובותי מזהה אותם עם הניק שלי,זה מה שהאנשים כאן צריכים לדעת ובגלל זה זה פורום ,אבל בגלל שאתה מתעקש,אז רק בשבילך,ולא במסרים האישים אני יחשוף מעט ממקיטה כדי שכווולם ידעו מי הקורבן הנוכחי שלך,(אני שוקל לחיב פרטים אישיים בכרטיס כדי לזהות את הקורבן) מקיטה היקר הוא רוכב קטנוע שגר עד לא מזמן בבת ים ורכב על קטנועים רבים והאחרון בהם היה גוי רייד ,אם היו לך איזה מחשבות בכיוון שלי (אולי לאנוס אותי,כמו שאמרת לאהוד) אז שכח מזה, אני נשוי ויש לי 2 ילדות , אני לא אשכנזי
,אני דוקא עירקי,ויש לי יום הולדת ב-17 לחודש אם בא לך לאחל לי משהו, ועוד משהו......אתה לא הטעם שלי, סיני אני לא חושב שיש מישהו כאן שלא יודע מה קורה, עזוב אותך מכל השטויות,בהתחלה גם אני הייתי איתך והאמנתי שיש כאן טעם לפגם,אבל ככל שזה ממשיך ומאז שהתחלת לאיים עם משטרה ופיצוץ התחרויות זה חרג מכל הגבולות ואני לא היחיד שאומר לך את זה, ככל שהסיכסוך ממשיך יש לי הרגשה שהשריפה גודלת וזאת כבר לא שריפת קוצים קטנה אלא שריפה גדולה שיוצאת משליטה ולא נוכל לכבות אותה , הבעיה שהיא כבר לא שורפת רק קוצים אלא לוקחת איתה כל מה שעומד בדרכה וסלח לי שאני זה שאומר לך את זה, אבל אני חושב ונראה לי שיש כאן לא מעט שחושבים שאני צודק שאתה אחראי לשריפה הזאת, ואני והחברים שלי מרגישים כבר את החום שצורב לנו את העור ואנו מסתכלים עלייך סיני, עשה לכלונו טובה,כיפור ממש עוד כאן,תהיה גבר ותיגמור את זה ,כאן ובמקום שבו התחילה המדורה הזאת,תעשו סולחה, תעשומיגל.תעשואהבה,לא מענין אותי מה אבל תשים קץ לכל זה, ואל תגיד לי שאהוד לא יסכים, לבמה הזאת יש כח ואם אתה תצא גדול מהבמה לא תהיה לו ברירה כי כולם ילחצו עליו ותן לכולנו את המעט כיף שהיה לנו מהמירוצים האלו, ========================================== הודעה מ: סיני 1 אל: makita1 תאריך: 14/10/2005, שעה: 20:46:38 יש לך טלפון, שאוכל להתקשר ולהסביר לך כמה שאתה טועה? או שזה יצור בעיה, כי אז תתגלה זהותך האמיתית?

makita1

New member
למי שלא הבין את תוכן ההודעה,

צירפתי להודעה גם את המכתבב שלחתי לסיני במסרים לאחר שרצה לשוחח איתי בטלפון, מאז קיבלתי ממנו עוד הודעה שבה סיני מתעקש לפרט לי את כל הסיפור והשתלשלותו, אני ארחם על כולנו ואחסוך לכולנו את עוגמת הנפש ולא אצרף את זה להודעה,מסיבות מובנות. ועוד משהו סיני היקר, אם אתה כל כך בטוח מעל דפי הפורום שאני זה לא אני, ואתה משחרר כל מיני הצהרות ומכנה אותי בשמות,אז למה אתה ממשיך להסביר לי במסרים כמה אתה מסכן וכמה פגעו בך? הרי אני שפן,בוגד. פרצוף אחד מחפש רחמים ומתחבא במסרים ואילו השני, תלין מקצועי קטגור ,תובע ,שופט ומוציא לפועל, אז אם כבר דיברנו על ניקים ופרצופים,למה שלא תחשוף כמה ניקים יש לך ומאחורי כמה פרצופים אתה מתחבא?

סיני 1

New member
אתה לא ממש מדייק, הנה המגילה ששלחת

לי, ולא להיפך. סיני אני לא חושב שיש מישהו כאן שלא יודע מה קורה, עזוב אותך מכל השטויות,בהתחלה גם אני הייתי איתך והאמנתי שיש כאן טעם לפגם,אבל ככל שזה ממשיך ומאז שהתחלת לאיים עם משטרה ופיצוץ התחרויות זה חרג מכל הגבולות ואני לא היחיד שאומר לך את זה, ככל שהסיכסוך ממשיך יש לי הרגשה שהשריפה גודלת וזאת כבר לא שריפת קוצים קטנה אלא שריפה גדולה שיוצאת משליטה ולא נוכל לכבות אותה , הבעיה שהיא כבר לא שורפת רק קוצים אלא לוקחת איתה כל מה שעומד בדרכה וסלח לי שאני זה שאומר לך את זה, אבל אני חושב ונראה לי שיש כאן לא מעט שחושבים שאני צודק שאתה אחראי לשריפה הזאת, ואני והחברים שלי מרגישים כבר את החום שצורב לנו את העור ואנו מסתכלים עלייך סיני, עשה לכולנו טובה,כיפור ממש עוד כאן,תהיה גבר ותיגמור את זה ,כאן ובמקום שבו התחילה המדורה הזאת,תעשו סולחה, תעשו מישגל.תעשו אהבה,לא מענין אותי מה אבל תשים קץ לכל זה, ואל תגיד לי שאהוד לא יסכים, לבמה הזאת יש כח ואם אתה תצא גדול מהבמה לא תהיה לו ברירה כי כולם ילחצו עליו ותן לכולנו את המעט כיף שהיה לנו מהמירוצים האלו,זה מקום בו כולנו צריכים להיות יחד,התחרות מקומה במסלול ולא כאן בפורום. זה ההעתק של המכתב ששלחת לי, מילה במילה ,וכלום לא שונה בנוסח, או במילים, עכשיו תמשיך לקשקש שאני כותב מגילות ומטריד אותך, ואני עדיין טוען שאתה מתחזה,ושאתה מגיב רק שמירון מגיב, לא מוזר קצת????.... יאללה במקום לקשקש במוח, קשקש בכיס, חוף השנהב.

makita1

New member
אתה עדיין חושב שכולם מפגרים?

תפסיק לזלזל באנטיליגנציה של משתתפי הפורום ותפסיק לשקר לאנשים בפנים, המיכתב ששלחת הוא אכן המסר שכתבתי לאחר שרצית לשוחח איתי בטלפון ולשפוך את ליבך על מה שכולנו כבר קראנו מספיק פעמים,וכראיה אכן ניתן לראות את הסדר מלמטה למעלה, ובכן, במה בדיוק לא דיקתי אם המסר שפרסמת הוא בדיוק המסר שאני פרסמתי, אני עומד מאחורי מה שאני אומר שלא כמוך,ואני עדיין אומר שתרד מהעץ הגבוה שעלית עליו ותסים את הפרשה הזאת אחת לתמיד,אם תצטרך אז גם תתנצל,כמו שאמרתי יום כיפור לא הספיק להתרחק(סליחות) ותצא גדול, אני עדיין לא מבין מה הקישקוש שלך על התחזות ולמי בדיוק אני מתחזה, לגבי מה שאמרת ואני מצטט "אתה מגיב רק שמירון מגיב". בדקת את זה ?אם אתה חושב שאני מירון אז למה למירון להגיב פעמים?הרי אתה טוען שאני הפחדן,האם העזתי לומר לך מה שהוא לא אמר? או האחרים? לך תחפש שיפורים לאינטואיציה שלך כי היכולת האינטואיטיבית שלך חלשה מהישגיך במסלול,לפי המסרים שאתה מקבל סיני,כולם כבר אומרים לך בפנים מה הם חושבים, לא נראה לי שמישהו מנסה להתחבא מאחורי ניקים אחרים כדי להגיב, אז אל תחמיא לעצמך, כל מי שיש לו מה להגיד אמר ,אומר, ויגיד מעל דפי הפורום,מי שבינתיים נחסם בגלל מוצא פיו זה אתה ולא אף אחד אחר,מי שמחפש ניקים אחרים כדי לבטא את רגשותיו בצורה סמויה עקב חסימתו זה אתה ובטח לא אני, נחשפתי, פתחתי ,אמרתי, עשיתי כל מה שנוגד את המילה שפן ,ובוגד, אני עדיין לא מבין אותך,אם אני מתחזה ,שפן,בוגד, ואם בכל זאת כתבתי לך שאין צורך שתספר לי את מה שכולם כבר יודעים, למה בכל זאת שלחת לי את סיפור שיחתך עם אהוד? זה לא קצת מנוגד לכל מה שאתה יודע עלי כבר
(אגב חפשתי שפן בסמיילים ואני ממליץ להוסיף), להלן הסיפור ואתם תחליטו,מי השקרן ,מי המתחזה,ומי המאוס. נראה לי מוזר שהוא מצליח לגרור את כולם למלחמה שלו ולהחריב בשניה מה שכולם בונים שנים, די נמאס לי להגיב לו יותר והיגרר אחרי כללי המשחק שהוא מכתיב, אני מתנצל מול משתתפי הפורום על ניצול הבמה שלכם , מצ"ב העתק המסר הר"מ שנכתב ע"י חסיד אומות העולם, לקרוא ולבכות
מאת: סיני 1 אל: makita1 נושא: תגובה: תגובה: היי זעפן שעה: 21:57:13 תאריך: יש לך מושג כמה ניסיתי ליצור קשר עם אהוד כדי לסיים את הסיפור העלוב הזה? נראה לך שנוח לי להתקסח פה עם כולם בגלל סיכסוך אישי שלי איתו? בשיחת טלפון האחרונה שעשיתי לו, לאחר שפתחתי אותה בשנה טובה אהוד, נענתי בסט קללות, העדפתי לנתק אותה בכדי לא להגיע לרמה שהוא חיפש. אין לי רצון להביא משטרה, ולא זאת הכוונה, אבל יש כבר גבול לכל תעלול, מה ?הוא מעניש את ציבור מתחרי הקטנועים בגלל סכסוך שלו איתי? למה? מה הם אשמים?, יש לו משהו נגדי באישי? שיבוא ידבר איתי מה שורף לו בדיוק, אין לי בעיה לפתור איתו דברים, אבל למה לשרוף לרוכבי הקטנועים בתחת, בגלל סכסוך איתי באישי?

אהוד א1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

Super Max

New member
סיני,

הזמנת משטרה על-ידיך לאירוע תגרום: א. לחיסול ענף הסופרמוטו בארץ. ב. לחיסול הספורט המוטורי הדו-גלגלי בארץ (המעט שכבר הצליח לקום), וזה כולל את הקטנועים – גם אם הם בכלל לא יהיו שם. ג. לפגיעה קשה בפרויקט חיים של רוכבים רבים, רובם חברים ומכרים שלך, כולל רוכבי קטנועים (והכוונה איננה רק לפגיעה כלכלית). ד. לאפשרות לפתיחת תיקים במשטרה לאותם רוכבים שייתפסו, שוב, רובם מכרים שלך. ה. לפגיעה בשמו הטוב של ניר שפיצר והשפיצרינג, שיקושר אליך, לא בטוח שעל דעתו. ו. בהתאם - לפגיעה כלכלית בשפיצרינג. ז. ובהתאם נוסף - לפגיעה קשה בשמך ובשמו של המוסך שלך. ח. לבעיות קשות למסלול באשדוד. ט. לחשש לעיכוב משמעותי של קידום חוק הספורט המוטורי. (אגב, זה בערך מה שקרה כשנשמות טובות הזמינו משטרה לאירוע הקטנועים שהיה בנחשונים לפני מספר שנים, והביאו בפועל לחיסול ענף הספורט המוטורי הדו-גלגלי לשנים רבות) אם זה מה שתרצה להשיג סיני - קדימה תתקשר. יש דרכים אחרות לטפל בחילוקי הדעות בינך לבין אהוד. תשאיר את הרוכבים (סופרמוטו וקטנועים), הליגות, הספורט המוטורי, המסלולים בארץ וניר שפיצר מחוץ לסכסוך ביניכם. תודה SM, בקטע האשכנזי שלו.

סיני 1

New member
אין לי בעיה להשאיר את הסכסוך שלי

עם אהוד מחוץ לספורט המוטורי, אבל למה להעניש את כל רוכבי ליגת הקטנועים בגלל הסכסוך שלי עם אהוד. בגלל שרוכבי הקטנועים הסכימו לעשות מירוץ ללא ניקוד, מה שנוגד את ההחלטה השרירותית הקודמת של אהוד, אז אהוד מעמיד להם עכשיו תנאי?-לא רוצים לקבל החלטה שלי(מצהיר על זה בעקיפין) ?לא תשתתפו? אז עשיתי גם אני החלטה, גם אהוד לא ישתתף. ומשטרה לא תגיע לאשדוד,לרישפון.

r929

New member
פשוט בזיון, ערס וזה הכל

אני מקווה שיזמינו לך משטרה למוסך על שיפורים לא חוקיים ועוד ועוד. האהוד מארגן את המירוץ ולכן הוא יכול לעשות ככול העולה על רוחו, כשאתה תארגן אתה תחליט. ההבדל בין האיום של אהוד לאיום שלך, זה שהאיום שלו הוא לגטימי (הוא מארגן, הוא יחליט מי ישתתף) האיום שלך הוא איום של ערסים של אנשים שלא יוכולים לעשות שום דבר בעצמם אז הם צריכים לאים שהם יביאו את האח/אבא/שוטר שלהם. אני בעד פסילה של קבוצתך מהמשך הליגה, אם הרוכב שלך ירצה להמשיך להתחרות, מוטב לו שימצא קבוצה אחרת. בהתחלה אמרת שהתלוצצת וכו, בדיחה מצחיקה רק פעם אחת, אחרי זה זה כבר עצוב. אתה הגעת לשלב של אחרי עצוב, פתטי !

45degrees

New member
לא צריך לערב משטרה בשום שלב

אסור לנו להרוס את ה"הבנות" שיש עד היום. לא צריך משטרה באירועים, וגם לא אצל המכונאים. כלי המירוץ הם ברובם מוסבים ברמה כזו או אחרת שיכולה לפגוע הן ברוכבים והן במוסכים/מכונאים.

אהוד א1

New member
"איום של אהוד"?!?

אהוד לא מאיים.אהוד מאויים.בגלל שאהוד מאויים הוא לא רוצה בשום קשר עם ליגת הקטנועים.הקטנועים רוצים ארועים? שיארגנו לעצמם ארועים.אין קשר בין הארוע המתוכנן לליגת הקטנועים ז"ל.מדובר בארוע סופרמוטו בלבד. בשום שלב שהוא לא הצבתי תנאי/איום בקשר לסיני. לא יהיה מצב שהקטנועים ישתתפו בארוע המתוכנן גם אם סיני לא ישתתף בו.שוב,זה ארוע סופרמוטו בלבד.

r929

New member
זה היה לצורך הדיון

לא משנה אם מה אמרת, בתור המארגן זכותך להחליט מה שאתה רוצה לגבי המירוץ. לא מוצא חן בעיני המתחרים, הם לא חייבים לבוא.

אהוד א1

New member
אז זהו שהוא לא מתחרה.

זה בכל לא קשור אליו.מדובר בארוע סופרמוטו בלבד.

שחרלרט

New member
אבל אנחנו לא רוצים את הקטנועים

וזה ממש לא משנה מה החלטתם(בלי ניקוד או עם מישטרה).וכמו ששמת לב זה לא קשור לאהוד,ההסכמה היא הדדית של הסופרמוטו.כי אנחנו מארגנים את המרוץ הקרוב ואנחנו קובעים.ואנחנו לא מענישים את אף אחד מהקטנועים אתם מסתדרים לבד מצויין... אתם רוצים מירוצים תארגנו לעצמכם. תודה שחר

kramberg

New member
../images/Emo123.gif../images/Emo45.gif

תודה רבה, ושבו זומזומים לגבולם וסופרמוטו למירוציהם. עזבו, ליגת קטנועים זה יופי, גם סופרמוטו, אולי הגיע הזמן לפרידה. ממש מלוכלך המצב שנוצר.

שמע סיני...אתה חתיכת טיפוס....

אני לא כותב פה בד"כ, אבל קורא תמיד, אך מכיוון שכל ה"שיט" יצא לעיני כל, והפורום הוא פורום ציבורי, אני מרשה לעצמי להגיב. כנראה שאין בך את הבגרות להבין מתי הכח להחליט הוא לא בידיך, וכמו ילד קטן אתה רוקע ברגליים ומנפנף עם הידיים כשמשהו לא מתנהל בצורה שבה אתה חושב שהוא צריך להתנהל. הכל טוב ויפה, ומקובל להביע דיעה מנוגדת להחלטה מסויימת, אבל אתה חצית את הגבול עם ה"בדיחה" (שלמען האמת...מאופי הכתיבה שלך וצורת הביטוי לא משתקף לי שמדובר בבדיחה פרופר). איך אמרו חכמנו? "לא מזכירים את החבל בבית התלוי" , כך גם הבדיחה שלך דאגה בצורה מאוד מגמתית ללחוץ על נקודות רגישות של שאר המתחרים, כדרך להפגין כח ולשנות את החלטת הרוב. לא יודע מהיכן שאבת את התעוזה לבדיחה האינפנטילית הזו, אבל אני מתפלא עוד יותר על חברי הפורום שבכלל נתנו לשטויות שלך את הכח להפחיד אותם. מי אתה שתזמין משטרה? מי אתה בכלל שתגרום למישהו מהמתחרים לאבד את האופנוע/קטנוע שלו, לטובת גחמה אישית שממש לא עולה בקנה אחד עם המושג "ספורט" מוטורי. שכחת שאתה מקיים עסק במדינת ישראל? שכחת כמה נוכחות החוק בתוך העצמות יכולה להוביל להרבה מאוד הפסדים , ולגרום להרבה מאוד אנשים לתת הרבה מאוד הסברים להרבה מאוד חוקרים? כדאי שתזכור שהמשטרה לא נמצאת אצלך בכיס הקטן, ומאוד מהר יכולה החרב הזו להתגלות כ"חרב פיפיות" שיכולה לפגוע גם בך. אז או שאצלך רמת האמוציונליות גבוהה בהרבה מרמת הרציונליות, או שאתה סתם לא משקיע מחשבה במה שהפה שלך פולט , אבל המושג "להזמין משטרה" הוא לא דבר שיש לך במה להקל ראש בו, אחרי הכל...אף אחד מהנוגעים בדבר הוא לא בדיוק שומר החוק האידאלי, נכון? וזה כולל גם את הקבוצה שלך. קבל את זה שלא תמיד מקבלים מה שרוצים בעולם הזה, ואת זה כל ילד מעל גיל 6 כבר מפנים, אז כנראה שגם אתה זקוק לקפיצת גדילה. שירשורים מכוערים ביותר נפתחים בנושא הזה, עם הרבה מאוד שיט שיוצא החוצה, אבל חבל לקחת משהו כל כך נכון וטוב כמו ה"ספורט המוטורי" ולהרוס אותו רק בגלל אמוציות של ילדה קטנה ורוטנת שפורצת דווקא מבעל עסק בתחום, שלמרבה הפלא מוכן להרוס להרבה אחרים רק כדי לרצות את עצמו. אם הדברים היו תלויים בי, היית עף מהליגה בלי לחשוב פעמיים, רק בגלל חוסר היכולת שלך לראות תמונה רחבה, ואתה מעדיף להתעמק בראיה הצרה שלך. לא כך אמורים להראות הבודדים בתוך הקבוצה הזו שרוצה ופועלת בדרך להכרה חוקית של אחד מהחוקים היותר נכונים שיכולים להחקק במדינה הזו. אז קח את המשטרה שלך, ואת האיומים שלך, ואת הבדיחות שלך שלא מצליחות להצחיק אף אחד, תחזור למוסך שלך, ושב לשפר קטנועים של אחרים שכן ראויים להשתתף בליגה הזו.

STIVENZ 426

New member
תראו איזה יופי.

בנאדם אחד מצליח לקפל כל כך הרבה רוכבים ב 2 ליגות! מה נסגר אתכם? תעיפו אותו לאלפי עזאזל תרחיקו אותו מהליגה! למה מי הוא בכלל שיהרוס לכם את הכיף? (וכן, בראש ובראשונה זה כיף!) יאיים בהזמנת משטרה? תאיימו אתם בהזמנת משטרה או איזו חוליה של משרד התחבורה אל ה"מוסך" שלו. ימשיך לאיים? תאיימו בהשארת כמה הודעות באתר ה"מלשינון" של מס ההכנסה, שיעשו אצלו איזו בדיקה. לא להאמין איך כל כך הרבה אנשים מתקפלים בגלל איזה ערס עלוב.

למעלה