יום כיפור

kramberg

New member
יום כיפור

גמר חתימה טובה לכולם, שהצמיגים שלכם לעולם לא יגמרו. שנה טובה. אני כבר סופר את הימים לקראת המירוץ, נראה לי שיום שישי יכול להיות אחלה אימון בבוקר. גידי, תביא חבל לקשור את הצמיגים.

t P R

New member
אל תדאג...

החבל מתוח והיד קושרת...
יום שישי החל מ8 בבוקר... אשתדל לא לשכוח הפעם את הסוכר בקפה...
טרול חמוד יש לך, קראש...

kramberg

New member
ראית?

אני אושיות, יש לי טרול. זה כמו שלסיני היה את זעלול, רק שאני לא כותב גם בשם הטרול

סיני 1

New member
אדון אריקרישנה יא חולה אפילפסיה../images/Emo6.gif

אני חוזר בפעם ה200 לא אני הייתי הזעלול המאפן הזה. מה שיש לי לומר לטוב או לרע, אני אומר בשמי, ולא עושה חשבון לאףףףףףףףףףף אחד, אין לי צורך כמו הרבה שפנים בפורומים להתחבא אחרי ניק שונה בכדי לרשום משהו שאולי לא ימצא חן בעיני אחרים, אולי לא הספקת להבין שלא ממש יש לי צורך להתחבא אחרי ניק, את זה אני משאיר לשפנים ומוגי לב עלובים. לדעתי תשים גלגל עזר בצד ימין של האופנוע.

45degrees

New member
גלגל עזר? שייסע כאילו זה קאסטום?

אין "ברכה" יותר איומה לרוכב סופרמוטו....

kramberg

New member
סיני, מה קורה איתך?

יום כיפור היום, אל תקח כל דבר שאני אומר ברצינות, נו... גלגל עזר, אחלה רעיון, אולי אני אגנוב לפרדר מהלין משין.

guardmen

New member
בגלל השטות שאמרת, אנחנו בבעיה.

אנחנו לא משתתפים במירוץ המתוכנן, שמעת את זה?

סיני 1

New member
איזה דברים בדיוק מירון? שניר וברדה

לא משתתפים אז אתה מריח סוף סוף גביע של מקום ראשון? הסברתי לך 100 פעם, הניצחון האמיתי זה ניצחון בזכות, לא בחסד,טעמו של החסד פג מהר מאוד, לעומת טעמו המשכר והמתוק של הניצחון בזכות, הרי ניצחת פעם בזכות, למה אתה ממהר לקלקל לעצמך את הטעם.

סיני 1

New member
נו אז? גם שפיצר לא משתתף, אולי ....

עכשיו תבינו, מה שניר מרגיש, שהוא לא יכול להשתתף בגלל החלטה שרירותית שהמירוץ יהיה בחג, ואיך אני מרגיש שהרוכב שלי לא יכול להשתתף, ועכשיו הליצן אהוד מעמיד לכם תנאים, או אני או סיני?ואין גם מירוץ ללא ניקוד, אז אני יוכיח לאהוד שברגע שרגלו תיגע במסלול, הוא יעצר, והפעם אני מתכוון לזה, אבל ממש מתכוון לזה,מבעס לאללה אהההה?עכשיו נראה איזה ביצים יש לאהוד.

guardmen

New member
../images/Emo12.gifסיני מה עובר עלייך?

התשובה שלי היתה לגבי יום המירוץ ומיקומו. אתה לא ממהר להסיק מסקנות חפוזות?

סיני 1

New member
בכלל לא מירון, מי שהסיק מסקנות ....

חפוזות זה לא אני אלא אתה בהצהרה שלך''בגלל השטות שאמרת, אנחנו בבעיה.'' איזו בעיה בדיוק? הרי נעשתה ישיבת רוכבים,כולם הוזמנו,מי שהגיע הגיע, והוחלט על מירוץ ללא ניקוד באשדוד, עכשיו אהוד מציב לכם תנאי, או אני או סיני, מה שמאושש לחלוטין את טענתי הראשונית שהוא פשוט עושה פרנציפים ומחפש כל דרך להכשיל אותי/הרוכב שלי,שטענתי שהוא ביקש מגילי ושדי לחסום את שפיצר במירוץ האחרון?אמרתם שהוא רק התבדח, שטענתי שלמרות שביקשתי ממנו הלוך ושוב לעשות מירוץ באשדוד ללא ניקוד, בגלל שניר לא יכול להשתתף, אמרתם לא יכול להיות, שעכשיו הוא מעמיד לכם תנאי, יהיה מירוץ רק אם סיני לא מגיע, נו? לזה איך תקראו?אהבת דוד ויונתן? אז אם אהוד בחר גם הוא בדרך בריונות ואיומים, אז נראה לו שעדיף להתעסק בלעשות דאווינים על התרנגולות בלול של השכן שלו במושב.

dannylior1

New member
לאור האיומים שלך על השבתת המרוצים

ברגע שהם לא מוצאים חן בעניך, הדבר המתבקש ביותר הוא להרחיק אותך מהליגה הזאת עד כמה שרק ניתן.

guardmen

New member
יש לי רעיון.

בו נעצור את זה כאן, תחושת הבטן שלי אומרת שזה ידרדר לפסים אישיים. עוד מעט יכנסו לכאן אלף איש אם תגובות, שגם הדף לא סובל. סיני עזוב את הסופרמוטו בצד, כבודם במקומם מונח. זכותם המלאה לעשות מה שהם רוצים, בלי לבקש רשות מאף אחד. מה שאתה עכשיו עושה, זה מכניס אותם לתוך המחלוקת שלך בעל כורחם. שבת שלום.

סיני 1

New member
אף אחד לא הכניס את הסופר מוטו

לקלחת הזאת, מי שמושך אותם לקלחת הזאת זה אהוד,אם הם שמו אותו שיארגן להם מירוץ, זו בעיה שלהם, שישימו מישהו שלא מעמיד תנאים בכל מצב שמנסים להגיע להסדר איתו, שמקובל על רוכבי הקטנועים, לאחר דיון שנעשה, ומישהו שלא מחפש להכשיל רוכב זה או אחר.

למעלה