יבש פה אז

shabaz

New member
החתול צודק...

למה אתה חושב שהערבים לא מתקיפים אותנו עד היום? כי הם יודעים שאנחנו מכסחים אותם עם הצבא שלנו. ובקשר לחייל האויר שלנו...אולי הוא קטן אבל הוא מבין המשוכללים ביותר בעולם...ויש גם נשקים סודיים שאפילו בני משפחה לא מגלים. וכמובן כמו שאתם יודעים מה שהופך את הצבא האווירי שלנו לכל כך טוב הוא הסיבה שאין לערבים חייל אוויר טוב... יש להם כמה מטוסים מסכנים שאנחנו מיירטים תוך חצי דקה (אם תפרוץ מלחמה) אבל אני חייב להודות...אם איכשהוא בכל זאת לא יהיו לנו מטוסים אז הם יוכלו לכסח אותנו עם הטנקים שלהם כי יש להם חייל שריון מצוין. שבז

morning star

New member
ספונסרים

כל עוד ברית המועצות הייתה חזקה ויכלה לתמוך בערבים, אז הם יצאו כנגדנו במלחמות. כעת, שארה"ב היא הספונסרית של מצרים וסעודיה, הם אינם רוצים לעורר את זעמו של הדוד סם. לאסד ג´וניור יש מספיק בעיות מבית ואסד סניור המנוח היה מניפולטור מצויין של דעת קהל עולמית ולא רצה לפגוע בתדמית שהשיג לפני מותו. המלך חוסיין ז"ל, ידע שירדן היא החלשה במדינות האזור (אחרי לבנון) והיה רקדן בלט מוכשר (ולא היה בעד/נגד ארה"ב או בריה"מ) במפה המדינית. עבדאללה עדיין לא עשה דבר שיוכיח את מנהיגותו והוא למל"מ (לא מזיק, לא מועיל). חוסיין היה ביחסי ידידות עם ישראל (עובדה היא שלא השתתף במלחמת יום כיפור שכמעט והחריבה את מדינת ישראל - והוא לא התערב לבקשת רה"מ דאז גולדה מאיר). כיום, צבאה של סוריה לא יעמוד בלחימה ממושכת - אין להם מימון לתיקון כלי המלחמה ואין להם הספקה (שניתנה להם בעבר ע"י בריה"מ). ידידיי, יש לכם הרבה מה ללמוד על הצבא... מי שמכם יתגייס לחיל המודיעין (חיל בו התחלתי בראשית דרכי) ילמד כל כך הרבה תוד"א (תודעת אויב) עד שזה יצא לו מהאף. שלכם הנווד

morning star

New member
חתולי...

עשית צבא? ראית? דיברת? אתה מכיר קצינים בכירים? שירתת ביחידה מסווגת? לא נראה לי. מתוקף תפקידי בסדיר ובמילואים הכרתי קצינים רבים במקומות "רגישים", בלי שום רצון להתרברב. אתה מסתמך על נתוני מלחמות קודמות (עד ששת הימים). במלחמת יום כיפור כמעט ונוצחנו. הצבא הסורי היה קרוב לחיפה (ונעצר רק בגלל חששו של הקצין המוביל של הכח הסורי כי הוא נכנס למלכודת, שלא הייתה, דבר אשר נתן למדינתנו הפוגה לארגן כוחות). מפציץ מצרי הגיע אל מעל לשמי תל-אביב, ברגע האחרון ייורט. מלאי התחמושת אזל - רק בגלל ה"ביצים" של גולדה מאיר קיבלנו רכבת אווירית אשר הצילה אותנו מכליה. תלמד קצת על מלחמות ישראל לפני שאתה מצהיר הצהרות בומבסטיות שכאלה. שלך הנווד

אף אחד עדיין לא הבין!!!!!!!! ../images/Emo70.gif ../images/Emo18.gif

קלטו!, הם שורצים בכל חור, הם משתלטים מבפנים(אני יודע זה נשמע מטורף) כלומר שימו לב הם בכל מקום, קנדה, אירופה(בכמויות!!!!!!!!!), אמריקה בטוח, זה מפחיד.... ,אם חושבים על זה ,זה כאילו הם תכננו הכל השתלטות מבפנים! תחשבו על זה...

אליריטי

אין אנו יכולים לעשות דבר בנושא מלחמת עולם שלישית היא תמיד יכולה לבוא ואף אחד לא ינקוף אצבע לעצור את זה.....כאב= נקמה.. עצוב לשמוע אך זוהי האמת..תמיד עצובה שלך

shabaz

New member
רק שתדע....

האמריקאים לא יעזו להטיל פצצת אטום כי הם יודעים שאם הם יפציצו את הערבים בפצצת אטום כל המדינות יפציצו אותם בפצצת אטום אם אני לא טועה אז היה על זה הסכם שבז

ואז כולנו נתפוצץ ביחד....

יופי ,ובעוד מיליוני שנים יהיו עגדות על ציביליזציה שהלכה לעיבוד רק יותר מדי נשק... או שלא. העולם היום רוצה מלחמה הרבה פחות מבעבר.. ,הכל מסתובב מסביב לכסף זוכרים? ומלחמה עולה הרבה ,הרבה כסף...תחשבו על זה,זה מרגיע. -אור הצפון שהולכת להתחבר באינפוזיה לחדשות-

morning star

New member
אינשטיין פעם אמר

"איני יודע באילו כלי נשק ילחמו במלחמת העולם השלישית, אבל ברביעית ילחמו באמצעות מקלות ואבנים". שלך הנווד

BomberMan

New member
טעות בידיכם...

קודם כל הנווד - אני אכן זוכר את האימרה של איינשטיין ואכן מסכים איתה, רק לצורך הפרוטוקול :) שנית, רוב העולם כיום אכן רוצה מלחמה. למשל - למה ברומא העתיקה היו נהוגים משחקי הדם? (גלדיאטורים) - מכיוון שהאנשים אוהבים דם, אוהבים מוות, הם צריכים אקשן. העולם כיום עדיין לא השתנה... האנשים אוהבים כשיש אקשן בטלויזיה. שנית, ברוב מדינות העולם יש בעיות פנימיות רבות, וכדי להשכיח אותן יש צורך במלחמה - כמו שקורה עכשיו בישראל - המצב הכלכלי והחברתי פשוט על הפנים, ולכן כדי להמנע מלהתעסק בזה, הממשלה אומרת שיש מצב מלחמה ואין זמן לשאר הדברים. שלישית, בזמן מלחמה יש צורך ליצור נשק והדבר נותן מאות אם לא אלפי מקומות עבודה... דבר שכל מדינה צריכה. כמו כן לכל מדינה יש צורך לאמן את צבאה מפעם לפעם במקרי אמת ולחדש את ארסנל הנשק שלה... דבר שהתבטא במלחמת המפרץ - ארה"ב הייתה צריכה לחדש את ארסנל הנשק שלה, ולכן שימשה במפרץ כמות עצומה של נשק...דבר שממש לא נדרש ממנה. העולם עוד לא למד מטעויות המלחמות הקודמות, כמו שהוא לא למד ממלה"ע ה-1, כך גם לא למד מהשניה... אולי ילמד מהשלישית. נקווה לטוב, שלכם בומברמן.

morning star

New member
תקוה

זאוס זעם על האלים שיצרו את האדם. עוד יותר זעם על פרומתיאוס שלימד האדם את החכמה ונתן לאדם את האש ובכך פגע בתוכניות מלך האלים להכחיד את המין האנושי. פרומתיאוס נכבל לצוק ונשר אוכל יום-יום את כבדו שגדל מחדש בכל לילה. אז יצרו האלים את פנדורה, האישה הראשונה. לה הם נתנו תיבה וציוו עליה לא לפתחה לעולם. סקרנותה של האישה גברה עליה (האלים ידעו זאת) והיא פתחה את התיבה - כל הרע שהיה נעול בתיבה פרץ החןצה - מחלות, רצח, גניבה, אונס ועוד התעופפו להם לעולם. כאשר כל הרוע יצא, נשארה רק אחת בתיבה - התקוה... שניתנה לבני האדם בכדי לעזור בזמנים הקשים, שאולי יש סיכוי שיהיה טוב יותר. שלך הנווד

BomberMan

New member
לא אמרתי שאין תקווה

אמממ, לא נראה לי שאמרתי שאין תקווה. נראה לי כתבתי רק נקודות טובות של המלחמה, התקווה פורחת אצלי...התקווה שאכן תהיה מלחמה שתספק אלפי מקומות עבודה, תפטור את העולם מהטרור ותפגע קשות בעולם האיסלאם. כך שהתקווה שלי פשוט פורחת.

למעלה