ל-midnightnightmare
כמו שאת רואה הכל הוא לא ידוע. הטרול הוא יצור מסכן ומנוצל, אך אי אפשר לעשות שום דבר נגד זה, אסור לשנות שום דבר, אם יודעים צריך לסתום ותת לדברים להיות בדרכם. ת´אמת שאני לא מרחמת, פשוט לא כפת לי, לא הטרול ולא מהסקייטר, לא אכפת לי! ושכבר אין לי כוח... עברתי בגללה יותר מידיי ושום דבר, אפילו לא מחיר המוות שלה, לא יגרמו לי לרחמים, אפילו לא טיפת רחמים. זו פשוט עובדה. ואני מצטערת, כי זה נוגד לרחמים העצומים שלך כלפייה, אבל אני באמת שלא חושבת שיש סיבה לרחם, זאת עובדה, רחמים לא יעזרו. חוץ מזה שזה לא הוגן...את מרחמת על עצמך? למה שתרחמי על אחרים? במיוחד לא עלייה, שהיא כל כך מניפולטיבית, סכסכנית ושקרנית, היא תקועה במעגל של רדידות, שממנו היא לא יכולה לצאת. אותה התקופה שהיא לקחה את עמית, זהר ואותי, היא סיפרה לנו שהיא לא באמת בן אדם אמיתי, שהיא נולדה אז ראו שהיא מתה ואז רוח נכנסת אילייה....מה!? היא אמרה שסבתא שלה באה אילייה בחלומות ושלא יקרה לה שום דבר כי היא מגנה עלייה. אם היא מגנה עלייה- למה היא כל כך אומללה, "ילדת זבל" כמו שאומרים. למה??!?! והיא תמיד אמרה לנו דברים כאילו שהיא שואלת שאלות את הנר, ושהאל שלה אעלק עונה לה, ואז היא הייתה אומרת לנו דברים שכל כך ברורים מאיליו, כמו שעמית שונאת אנשים...נו באמת! כל בן אדם שמכיר את עמית יודע את זה! היא שקרנית...היא שיקרה לכולנו על ה"כוחות" שלה, על ראיית הניסתר שלה, על החלומות הנבואיים הכל כך רדודים שהיו לה, על פרוש החלומות הטיפשי שהיא נהגה לפרש לכולנו שפשוט לא היה נכון! אין מה לעשות נגד זה, אי אפשר לעצור את זה, אם היא רוצה לחתוך את עצמה לגן עדן...בבקשה! הריי בן אדם שלא מוצא את עצמו סופו להתאבד. הייתי מיעצת לה לשנות את ביגנון החיים שלה, אבל עשינו את זה כל כך הרבה פעמים, הבן אדם טיפש מידיי בשביל להקשיב, ובאמת שאין לי כוח לרחם על דבר שנטול רחמים כבר ממזמן. ותאמת- עדיף לה לא להיות פה....כי למקום שהיא נכנסה ממזמן- אין דרך יציאה. מחכה לתגובה שלך...מהסיפריה

אני....