יבש פה אז

darkmage

New member
האישה כנראה דיברה על החתול שלה שברח

או משהו אבל אם תחול מלחמה גדולה יש אפשרות שמין המר יצא מתוק כמו שהיהדות מאמינה אם יהיה מלחמת גוג ומגוג המשיח אמור להגיע לא???

shabaz

New member
לא...

אומרים שרק כאשר כל היהודים יהיו דתיים רק אז המשיח יבוא... שבז

darkmage

New member
אז זהו שלא!

המשיח הוא זה שינהיג את העולם לדת עבודת ה´ רק תקרב את הגאולה שהיא השאיפה תחיית המתים וכאלה מה שכתבת זה מה שמלמד הרב בכיתה א´ כדי לגרום לך לקיים מצוות מה שאם תעשה רק(לא בדיוק רק) יתן לך חלק בעולם הבא (גן עדן או איך שתקרא לזה)

shabaz

New member
מאיפה בדיוק קראת את זה?

הרב שלי אמר לי את התאוריה הזאת ואז לא ממש הייתי ילד קטן שלא מבין כלום מהחיים שלו. הוא אמר לי שככה כל הדתיים מאמינים. אני לא יודע מה איתך...אבל אני לא ממש מאמין במשיח או באלוהים לך תבין... שבז

darkmage

New member
אל תאמין זה תלוי רק בך

ואל תקשיב לכל רב שאתה פוגש יש חילוניים ויש גם חרדים שלא יודעים כלום מהחיים שלהם

shabaz

New member
מה?

חרדי שלא יודע כלום מהחיים שלו? אתה טועה. שבז

ל-midnightnightmare

כמו שאת רואה הכל הוא לא ידוע. הטרול הוא יצור מסכן ומנוצל, אך אי אפשר לעשות שום דבר נגד זה, אסור לשנות שום דבר, אם יודעים צריך לסתום ותת לדברים להיות בדרכם. ת´אמת שאני לא מרחמת, פשוט לא כפת לי, לא הטרול ולא מהסקייטר, לא אכפת לי! ושכבר אין לי כוח... עברתי בגללה יותר מידיי ושום דבר, אפילו לא מחיר המוות שלה, לא יגרמו לי לרחמים, אפילו לא טיפת רחמים. זו פשוט עובדה. ואני מצטערת, כי זה נוגד לרחמים העצומים שלך כלפייה, אבל אני באמת שלא חושבת שיש סיבה לרחם, זאת עובדה, רחמים לא יעזרו. חוץ מזה שזה לא הוגן...את מרחמת על עצמך? למה שתרחמי על אחרים? במיוחד לא עלייה, שהיא כל כך מניפולטיבית, סכסכנית ושקרנית, היא תקועה במעגל של רדידות, שממנו היא לא יכולה לצאת. אותה התקופה שהיא לקחה את עמית, זהר ואותי, היא סיפרה לנו שהיא לא באמת בן אדם אמיתי, שהיא נולדה אז ראו שהיא מתה ואז רוח נכנסת אילייה....מה!? היא אמרה שסבתא שלה באה אילייה בחלומות ושלא יקרה לה שום דבר כי היא מגנה עלייה. אם היא מגנה עלייה- למה היא כל כך אומללה, "ילדת זבל" כמו שאומרים. למה??!?! והיא תמיד אמרה לנו דברים כאילו שהיא שואלת שאלות את הנר, ושהאל שלה אעלק עונה לה, ואז היא הייתה אומרת לנו דברים שכל כך ברורים מאיליו, כמו שעמית שונאת אנשים...נו באמת! כל בן אדם שמכיר את עמית יודע את זה! היא שקרנית...היא שיקרה לכולנו על ה"כוחות" שלה, על ראיית הניסתר שלה, על החלומות הנבואיים הכל כך רדודים שהיו לה, על פרוש החלומות הטיפשי שהיא נהגה לפרש לכולנו שפשוט לא היה נכון! אין מה לעשות נגד זה, אי אפשר לעצור את זה, אם היא רוצה לחתוך את עצמה לגן עדן...בבקשה! הריי בן אדם שלא מוצא את עצמו סופו להתאבד. הייתי מיעצת לה לשנות את ביגנון החיים שלה, אבל עשינו את זה כל כך הרבה פעמים, הבן אדם טיפש מידיי בשביל להקשיב, ובאמת שאין לי כוח לרחם על דבר שנטול רחמים כבר ממזמן. ותאמת- עדיף לה לא להיות פה....כי למקום שהיא נכנסה ממזמן- אין דרך יציאה. מחכה לתגובה שלך...מהסיפריה :) אני....

לנווד

בדף הקודם היא שאלה אותי שאלה, לא שמתי לב. והיא ביקשה ממנו לענות עלייה. בכל מקרה אם אתה רוצה לתת דעה בנושא הזה אני אספר לך/לכם בקצרה. מי שיודע משהו לגביי זה אני אשמח אם הוא יתן דיעה. ישנה ילדה מסויימת שבמקרה הייתה חברה מאוד קרובה שלי עד שהיא סיפרה לנו שמה שהיא עכשיו זה לא בדיוק בן אדם, זה רוח. היא מתה כשהיא נולדה וסבתא שלה ראתה רוח נכנסת אילייה ואז היא "קמה לתחייה". אז הבן אדם שהיא עכשיו זה בכלל רוח. היא גם אמרה שבאמצעות הנר היא יכולה לדעת עבר-הווה ועתיד של האיש שמבקש. והתפילה לנר הולכת משהו בסגנון- "נר יקר, נר שלי, אתה הוא האל שלי, לך אסגוד, ואתה תראה לי את כל מה שאחשוק" משהו מהסוג הזה... אילו 2 דברים קטנים שהיא אמרה ואף ניסתה להוכיח..הייתה משכנעת מאוד, אבל אני לא השתכנעתי, פשוט לא נשמע לי. מה דעתכם??

darkmage

New member
מה לעזעזל כתבת

ואני משתיך לקבוצת אנשים המכונים גברים ובכל זאת אם אין לך מושג מה מינו של מי שכותבים לו יש לכתוב תשובה שתשתיך לשני המינים כך לדוגמה בלי להשתמש במונחי זכר/נקבה למשל לא תוכל/י כך לדעת שאין לי מושג מה מינך

nepthys

New member
לא יודעת מה איתכם,

אבל לדעתי עוד שבוע כולנו נשכח מזה ולא יקרה כלום. יש לי פשוט הרגשה כזו..

Justin Angel

New member
לא לפי דעתי...

תראי... אחרי פיגוע , זה קל לחזור לחיים. גם אם מיליון איש מתו בו , ואתה צריך לעבור שם כל יום , זה עדיין קל לחזור לחיים, אבל זה בגלל שאנחנו הישראלים רגילים לזה. תחשבי שלניו-יורקים אין כזאת "מעטפת" ו"הרגלה" לפיגועים כמו שלנו יש. ועוד אם זה לא מספיק שהיה פיגוע ,הוא שיטח להם חלק מרכזי מהנוף, לא לציין את קורבנות הנפש הענקים , ואת הפנטגון (שאני בטוח שהאנשים שעובדים בו לא שמחים במיוחד).

Black-Sphere

New member
קשר מיסטי? אולי....

לא יודע... ארה"ב לא תשתוק. הם הרסו לה את כל הסמלים כמעט חוץ מגשר הזהב ופסל החרות... זוהי מפלה עצומה לארה"ב... הרסו להם את הפנטגון ועשו להם -נההה- בעין והם נראה לי לא יאהבו את זה... אני מהמר מלחמת עולם בין האומות שיתאחדו נגד הטרור, נגד מדינות ערב באשר הן

nepthys

New member
אולי זה בגלל האדישות הישראלית שלי

אבל... לא יודעת, האמריקאים יפחדו לפתוח במלחמה, וראיתם איך הנשיא שלהם הגיב - פשוט לא אמר שומדבר קונקרטי. לי זה לא נראה כמו משהו שיתחיל מלחמה.

shabaz

New member
או קיי....

דבר ראשון אמרו בחדשות שהאמריקאים זועמים וכמו שאמרתם זה בגלל שהם לא רגילים כמונו לפיגועים. הם כמובן אמרו שהם ילחמו בטרור ובמדינות המספקות נשק וכסף לטרוריסטים. אני לא יודע מה איתכם אבל זה נורא מזכיר לי את מלחמת העולם השניה שרק בסוף הנאצים התחילו להילחם עם הרוסים ורק אז הרוסים התחילו להילחם נגדם. לפי דעתי מבצבצת לה מלחמת עולם שלישית בפתח שבז

white-raven

New member
סתם שאלה

למה צריך לנחש יש מליון ואחת דרכים בשביל אנשים כמונו לבדוק... השאלה הנשאלת היא האם אנו מוכנים נפשית למידע שנקבל ולהשלכות שלו

nepthys

New member
ראיית עתיד זה לא מדע מדוייק

והרבה יותר הגיוני פשוט *לחשוב*. זה בריא לעשות כאלו דברים לפעמים.

למעלה