יבש פה אז

white-raven

New member
נכון אבל זה לא מזיק יותר מידי

ולרוב התשובות נכונות (לפחות אצלי)

nepthys

New member
לא משנה כמה תתרברב,

אתה לא תוכל בקריאה אחת לחזות את עתיד העולם. זה עניין כל כך מורכב, שפשוט, מבחינתי, אין סיכוי...

white-raven

New member
אני מדבר על דברים נקודתיים

יהיה או לא יהיה (זאת השאלה) ובאמת שלא התכוונתי להתרברב ואני לא נגד לחשוב אבל אחרי שהגעת למסקנות מהחשיבה יש אנשים שירצו לדעת אם הן נכונות...

nepthys

New member
אני עדיין לא חושבת

שדברים עד כדי כך מסובכים, עד כדי כך לא ברורים, ניתן לקבוע. זה לא פשוט כל כך..

shabaz

New member
או קיי...

מה עם תע"ח? מה עם חזיונות? אלה לא צורות חיזוי עתיד? וכולם דרך אגב קרו לי (כמובן לא בקשר לאסון אבל ידיד שלי אמר לי שהוא קם בבוקר והרגיש שמשהו רע עומד לקרות ביום לפני הפיגוע). שבז

nepthys

New member
אני לא פוסלת שיטות חיזוי

(שאני אישית לא מאמינה בהן, יש לי ניסיון סביר, וכמה תאוריות לגבי למה זה מסתדר בצורה כל כך מושלמת). אני פשוט אומרת שבנושאים כל כך גדולים ומסובכים, קשה לקבוע. גם בגלל תהפוכות הגורל, וגם מכיוון שסה"כ דברים כאלו בעזרת כל מיני סימנים לא ברורים לא ניתן לפרש בלי להגיע למה שלדעתך יקרה ולערבב בין שניהם - הפיכת הנושא ללא אובייקטיבי ולכן לא יעיל לחלוטין.

shabaz

New member
יש לי שאלה אחרת...

טוב...כולנו יודעים שהיה פיגוע אבל תחשבו רגע...למה הערבים בעצם עשו את זה? למה הם חתרו? מה הייתה הפואנטה שלהם? הם הרי נגדנו לא נגד האמריקאים. שבז

Black-Sphere

New member
לא למהר להסיק מסקנות..

א) זה לא בטוח הערבים בכלל. ב) אם זה הערבים, נו מה אתה רוצה? זה בגלל שהם ערבים!

white-raven

New member
הערבים שונאים אותנו

וארצות הברית נראית מול עיניהם הפוזלות כמעצמה שעוזרת לנו ולכן הם שונאים גם אות אם כי פחות בגלוי לא סיבה מספקת?

shabaz

New member
זה כן הערבים...

לא שמעת שהיה את הפיגוע הערבים יצאו בתופים ובמחולות אל הרחובות וחילקו סוכריות עם עטיפה בצבע דגלם? חוץ מזה גם שמעתי בחדשות שמצאו מכונית של אחד הנוסעים שבה היה ספר הוראות איך להטיס מטוס נוסעים... אבל צדקת במשהו אחד...זה באמת בגלל שהם ערבים :) שבז

לא חושבת שכן

ארצות הברית לא תשתוק להם, ודווקא אולי עכשיו זה טיפה נרגע, אבל אני חושבת שזה ימשך דיי הרבה. הם עשו משהו שבכלל לא בצדק לארצות הברית- לפחות לפי דעתי. ואני בכלל לא חושבת שמישהו היה שותק לכזה מקרה.. אבל מה שכן- אני מקווה שמאוד שזה ירגע... המון אנשים ניפגעו ולקחו את זה מאוד קשה-ובצדק. בקיצור- שלא יבוא עליינו. רוח הטבע

BomberMan

New member
תשובה

מכיוון שאני מאמין שלכל דבר יש משמעות שמשפיעה על העתיד, חשבתי על העניין של הפיגוע באמריקה, והגעתי למסקנה מעניינת. קודם כל אני מאמין שככל שהאירוע גדול יותר, כך ההשפעה גדולה יותר ולאורך יותר זמן. למשל השואה הייתה האסון הנורא ביותר ליהודים, אך נתנה לנו משהו שלא הצלחנו להשיג קודם לכן - את מדינת ישראל, רק בעקבות השואה הקמנו את מדינת ישראל. מכיוון שכך, לפיגוע הגדול היה תפקיד מכריע מאוד בעתיד של אומה שלמה, או אף העולם כולו...השאלה היא איזה? מצד ישראל - הפיגוע הוא הדבר הטוב ביותר שיכל לקרות, עכשיו יש לנו לגיטימציה לפעול חזק יותר ובתקיפות יתרה נגד ארגוני הטרור באזור שלנו, ומכיוון שעכשיו כל העולם החופשי\מערבי יתאחד כדי להלחם בטרור, הם יתמכו בנו ואולי אף יעזרו לנו. מלחמה כוללת די יוצאת מהחשבון, מכיוון שאין נגד מי להלחם. למשל כמו שכל האנשים אומרים שאת הפיגוע עשה אוסאמה בין לאדן - הרי שאין לאף אחד מושג איפה הוא נמצא... רק שאולי באפגניסטן. אבל לא יעלה על הדעת שיחסלו את אפגניסטן רק בגלל ארגון טרור אחד... פשוט אין נגד מי להלחם. אבל נגיד שכן יש, נגיד נגד ארצות ערב - אז אנחנו נצא מורווחים מכך, העולם החופשי בטוח יביס אותם, ואז ישראל תשתחרר מהחיות האלו (הערבים) ואולי תצליח לחיות בשלום, למרות שאיני מאמין בכך - כי אני מאמין בתנ"ך (או בחלקו) ולפיו - אף פעם לא יהיה שקט בישראל. אבל נגיד - שיהיה הרבה יותר טוב מאשר עכשיו. נוכל למצוא עוד הרבה תוצאות חיוביות, אך איני מצליח למצוא תוצאות שליליות חוץ מהרג של כמה אלפי אנשים... אז בקיצר - מה שיהיה, זה מה שאמור להיות, ותמיד יהיה רק לטובה. אבל רק למקרה חירום אולי כדאי להתפלל - כל אחד לאל שלו.

shabaz

New member
אתה צודק...

אבל אם הערבים ימותו אז יהיה לנו יותר שטח ויותר משאבים (שלא לדבר על נפט) אבל כמו שאמרת לא משנה נגד מי נלחם תמיד יהיה מישהו שישנא אותנו...לפי דעתי זה בגלל שהם מקנאים בנו. וכולם יודעים שנשארו נאצים ויש נאו נאצים ואנטישמים. אפילו אם תשאר רק היהדות אני כמעט בטוח שמישהו יבוא וימציא עוד אלים ודתות וזה יתפתח שוב...לשניאת היהודים. אם אנחנו לא מצליחים לחיות בשלום בינינו אז איך נצליח לחיות בשלום עם העולם? שבז

אלירטי

New member
מישהו חשב על האסונות שיכולים לקרות?

דוגמא 1- קיצונית ביותר אבל עלול לקרות אהר"ב מטילים פצצת אטום על המזרח התיכון וכן כן גם אנחנו מתים עם הערבים דוגמא שתיים- מאוד הגיוני לפי דעתי שחזור של מאורעות מלחמת המפרץ כלומר האמריקאים מפציצים את הערבים הערבים בתגובה מפציצים את ישראל (אני עוד לא יודעת איזה מדינה ערבית ההימור שלי על עיראק או אירן) תבינו שאנחנו והערבים באותו אזור ורצוי לא להתעסק עם ארצות הברית ומלחמת עולם שלישית אכן מתגנבת בפתח ושאף אחד לא יעז לתת לה להכנס זה אף פעם לא נגמר בטוב!!!!! חבל שההודעה הראשונה שלי בפורום היא בנושא כזה הבאה תהיה בנושא מאגיה בתקווה שנהיה פה:(

White-Cat

New member
אחד ...

אנחנו לא מתים, שתיים אנחנו לבד קורעים את כל מדינות ערב בלי להתאמץ כי יש לנו את חיל האוויר הטוב בעולם , טילי חץ וכד´ כך ששום פצצת אטום לא תפגע בנו. דבר שלישי , חשבתי על מלחמת העולם השלישית ... יכול להיות שזו תהיה מלחמת בני האור בבני החושך ???

morning star

New member
אשליות

אולי יש לנו את חיל האויר הטוב ביותר בעולם אבל הוא קטן . טילי החץ עדיין אינם ברמה ביצועית ואין מספיק יחידות של הטיל במחסני ח"א (ליתר דיוק, נ"מ). אולי, אבל רק אולי אנחנו יכולים להביס את מדינות ערב באופן פרטני, אבל אם כולן יתקפו כיום ביחד, סיכויינו קטנים בהרבה. צבא מצריים הוא אחד מהמשוכללים שבצבאות מדינות ערב והוא מקבל את אספקתו מארה"ב. לסורים יש את מאגר כלי הנשק הכימיים הגדול ביותר במזה"ת... שום פצצת אטום לא תפגע בנו - רק בגלל שכנראה ולא ישגרו פצצה שכזו. אם כן - אני לא רוצה לחשוב על התוצאות, גם אם טיל החץ יירט טיל שכזה בזמן מעופו. שלך הנווד

White-Cat

New member
צר לי

אבל לא נראה שמישהו פה מכיר את הרמה הביצועית של הצבא שלנו. אנחנו משוכללים פי מליון... ולך נווד : אולי חיל האוויר שלנו קטן אבל יחס ההפלות בין ישראל לערבים הוא 30:1. אם איני טועה ארה"ב לא מספקת לשום מדינת ערב נשק כמו שהיא מספקת לנו! חוץ מזה יש לנו עוד הרבה נשקים סודיים שמן הסתם אני לא חושב שאף אחד פה אמור לדעת עליהם, ומצד שני אנחנו גם יודעים כל מה שקורה בכל מדינה ערבית, על ידי לוויני ריגול. אם תהיה מלחמה כזאת , ארה"ב תתערב!

למעלה