טור אישי -9-

In Rehab

New member
ברור שהסוף של בריטני לא נראה באופק,

שים לב לסירטון הבא
http://www.youtube.com/watch?v=MclfOuNfbAM אם אתה *שונא* אותה,למה אתה מזכיר אותה כל הזמן? מה נראה לך,שלא קשה לראות אותה במצב כזה? הייתי כותב לך כמה שכריסטינה שמנה ומכוערת,אבל זאת לא הרמה שלי והתמונות מדברות בעד עצמן
. בקשר לאיימי,היא פשוט השתגעה מרוב הצלחה.איבדה את עצמה.

ליאל44

New member
איימי וויינהאוס

איימי וויינהאוס היא נראית לי האנה ניקול סמית הבאה ובריטני חח בריטני הולכת להוציא קליפ לוהט והיא הולכת להוכיח לכולם כמה הם טעו בקשר לגביה.

In Rehab

New member
איימי אמנית ענקית,פשוט המצב שלה חרא.

למרות שאני רואה אותה מתה על הבמה באמצע הופעה. בקשר לבריטני,אני חושב שזה לא חכם להספיד מישהו מהר.

furtadofanatic

New member
איימי לא יכולה ליהיות אנה ניקול סמית הבאה חחח

אנה היתה איכשו פצצה בלונדינית.איימי נראת כמו שד או משהו כזה..

ליאל44

New member
אני

מתכוון מבחינת הסמים הבעיה היא שאיימי היא משו גדול בעולם הבידור ואנה ז''ל היא סתם עוד איזה מסוממת זונה שמסניפה ומזריקה כל הזמן.

furtadofanatic

New member
אתה יודע מה הכי מוזר ??

שהוא תמיד אומר שהסוף של בריטני נראה באופק ,אבל עדיין היא עושה יותר כותרות מכריסטינה
. כאילו.. אף אחד לא שמע עליה בכלל השנה חוץ מהמעריצים . חח. דניאל בכלל היה בטוח שקנדי מאן יהיה להיט

Be you1

New member
../images/Emo45.gif

והכי מעצבן זה שהוא ועוד אנשים כמוהו ממהרים להסיק מסקנות וישר הם קופצים "היא גמרה את הקריירה" .. אבל איך בעצם היא גמרה את הקריירה? תסלחו לי אבל בעיות בחיים הפרטיים של אומן זמר או זמרת לא מעידים על כך שהוא גמר את הקריירה .. כי עובדה למרות כל הבעיות שיש לבריטני ולמרות כל הדאגות שלה היא גם דאגה להוציא אלבום מדהים שכל שיר ושיר בו הוא להיט.. גימי מור זכה להצלחה אדירה וכך גם "פיס אוף מי". אז על איזו קריירה גמורה אתם בדיוק מדברים? אל תשתמשו ותנצלו בעיות של בנאדם כדי לרדת עליו.. אם עכשיו כשיש לה מיליון בעיות על הראש היא הוציאה את האלבון הכי טוב שלה, אני לא רוצה לדעת איך האלבום הבא שלה יהיה.. כשכל הבעיות שלה ייפתרו והיא תחזור להיות מאושרת ושמחה ותעשה את העבודה שלה עם רצוך וחשק!!

xtina 4 ever

New member
נו בטח../images/Emo210.gif

בטח שמישהי שחושפת דברים שהיא לא אמורה לחשוף, עוברת על חוקי תנועה, גונבת מצית, שוכחת תעוזרת בתחנת דלק, נלחמת על הילדים שלה ובדרך מבריזה, עושה קרחת וכו', תהיה *הרבה* יותר מעניינת ממישהי שלא עושה שום דבר מזה, אלא ההיפך. יושבת בשקט. ברור שמעניין יותר לשמוע על השערוריה החדשה של ברטיני מאשר לראות תמונות של כריסטינה הולכת לאיזו מסעדה. חוץ מהסיבה הזאת, אני לא רואה אחת אחרת. :)

furtadofanatic

New member
אני יכול לתת לך סיבה..

האלבום האחרון של כריסטינה סיפק מיני להיט אחד,ולא .זה לא כי היא לא טובה או משהו כזה. זה כי היא לא ממש עניינה מישהו עם שנות ה 30 שלה.. אף אחד לא התלהב מהסינגלים כמו שהתלהבו למשל מפייטר שהוא יצא ,או מקנט הולד אס דאון.או מדירטי-שאפילו שהוא נכשל באמריקה היה סביבו הרבה רעש. . .לא היה לה הייפ.אף אחד לא דיבר עליה יותר מידי . הדבר הכי מעניין שהיא עשתה בכל התקופה הזאת זה הריון .

2Dirrty4U

New member
../images/Emo45.gif

(לא שמעתי על הסיפור של העוזרת בתחנת דלק, אני לא מעודכנת
) מה שהכי מעצבן אותי זה השנאה של ילדי פורום בריטני כלפי דניאל (ולא רק, בכללי מי שלא מעריץ את בריטני "המושלמת"). כאילו נפל העולם, הזכירו את השם של בריטני בהודעה. אבל מה לעשות שלא תמיד רוצים להאמין למה שקורה, אז בריטני באמת התדרדרה והיא עושה כותרות בגלל כל המעשים שלה, ואי אפשר לשנות את זה כבר, במיוחד לא המעריצים שלא רוצים להאמין, ודניאל לא ירד עלייה או משהו, הוא רק נתן אותה כדוגמא לנושא שהוא דיבר עליו (ולא רק בריטני הייתה דוגמא). וזהו, דניאל הזכיר את בריטני, ישר מתנפלים, על מה בדיוק? על זה שהשם שלה מוזכר איפושהו שם?! גאד! ופתאום ישר נכנסת לסיפור כריסטינה. אין מה להגיד אז מערבים את כריסטינה?
עצוב, עצוב. חוץ מזה, מי מעוניין שכריסטינה תהיה בכותרות? כריסטינה רוצה להיות זמרת ולא אשת מגזינים. היא הצליחה להגיעה לרמה שבה היא היום בלי התקשורת, ובגלל זה התקשורת לא יכולה להפיל אותה, מה שהתקשורת עשתה לבריטני. התקשורת יצרה אותה ולאחר כמה שנים גם הפילה אותה. ואם תשימו לב, רוב הריבים (96%) הם ריבים בגלל שמישהו הזכיר את בריטני ספירס ה"קדושה" שאסור לכתוב את השם שלה בשום הקשר, אלא אם רק משבחים אותה. וזה זה יכול לעצבן כל אחד, מעריצי בריטני צריכים להבין שזה לא פורום בריטני, ויש פה אנשים שלא אוהבים אותה וכשהם אומרים משהו, לא חייבים לקפוץ להגן עלייה. אז בסדר יש דברים שמעצבנים אותכם, אפשר להגיד יפה, אבל לא לקפוץ על כל הודעה (במיוחד של דניאל) כשמזכירים את בריטני, זה הזוי ברמות, כאילו מי שימע. !GROWING UP

xtina 4 ever

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo210.gif

עזבי, זה מקרה אבוד. אני לא מדברת על כולם, אבל המון מחברי פורום בריטני יכחישו כל קשר בין בריטני לבעיות, וזה עצוב.

Eti No Name

New member
לא אוהבת אותה.

ריהב כמובן ממכר, אבל לודעת, לא משכה אותי.. מה שכן, היא תופעה לא מהעולם הזה.
הכתיבה שלך מהפנטת,דניאל, זה לא חדש.
אהבתי מה שכתבת
!

DirrtyGirl

New member
על מה אתם מדברים?

הוא בכלל לא ירד עליה. היא בקושי הוזכרה פה. הוא סה"כ אמר שגם היא בין הכוכבים שהייתה להם התמוטטות טרגית. מה שלא נכון [?] כל הסיפור שלה עם הקרחת והיציאות המוזרות שהיו לה היו טרגיות ביותר. אז מה אתם רוצים? עכשיו, בקשר לאיימי, היא כ"כ מוכשרת ובעלת קול שובה! וכ"כ עצוב לי לראות אותה נופלת. זה פשוט סתם.
ההצלחה עלתה לראש אבל ממש מוקדם.
אם כבר זה היה אחרי כמה שנים טובות באמת שהיא הייתה במוזיקה.. אבל כבר? עכשיו? :( חבל עליה. היא אחת האמניות החזקות עם הכשרונות היותר בולטים. ולדעתי היא הייתה כ"כ סקסית אז ב2003-2004, חבל שגם היא נפלה לאנורקסיה. Back To Black אחד האלבומים! אני ככ חולה על הסגנון הזה

למעלה