טור אישי -9-

Eti No Name

New member
לא לא, אני לא מדברת ספציפית על השרשור הזה

תמיד יהיה מישו שידבר על בריטני, מה לעשות, היא תמיד תהיה במרכז העניינים. ואתה צודק, כל אחד יגיב וינסה להצדיק את האמן שהוא מעריץ בכל צורה שהיא. אבל אני אומרת שדווקא אתם, המעריצים של בריטני, צריכים הכי להיות מחוסנים לזה.. והכל נאמר ברוח טובה, פשוט אני ממליצה לכם להפסיק להתייחס.
[חבל על הקמטים במצח
]

Shexy Peanut

New member
מה פריזר קשור ../images/Emo6.gif

תאמין לי לא הגבנו לו בגלל שהציק לנו מה שהוא רשם. זה פשוט משפחת זמיר
כפרעלינו. כל מקום שהוא נדחף אנחנו נהיה שם לעשות לו חיים קשים

Mrs Brightside

New member
אתה בכלל יודע מה אני אומרת ולא אומרת?

זה שזה לא נכתב על גבי הפורום,לא אומר כלום. ואני מצטרפת לדבריה של קארין

NoWords

New member
יאאאאאאללללההההה../images/Emo70.gif

כולכם עם הדרמות שלכם. רוצים להביע דיעה משלכם? תכתבו טור. זה הקטע של טור! דיעה אישית. היא לא אמורה להיות מתונה ועדינה ונחמדה בשביל הלב החלש שלכם. וכל אחד יכול, פשוט רק דניאל באמת עושה את זה. לא נחזור בפעם המליון ואחת על ההגדרה של 'פורום' אבל זה מקום להביע בו דעות, בין אם אתה בעד או נגד. זה לא אמור לעניין את הילה בכלל, והיא מבחינתה עושה את עבודתה. תפסיקו לבוא אליה בתלונות. או לקחת הכל יותר מדי קשה, אתם רק באינטרנט.

In Rehab

New member
מותר להביע דיעה,רק בטווח שזה לא פוגע באף אחד.

ואל תהיי ראש קטן,כי כשמישהו יעקוץ את כריסטינה באופן שיטתי פעם אחר פעם,נראה מה תגידי. אבל אל תדאגי,גם ככה כל העולם ואחותו עסוקים בבריטני,אז את יכולה להיות רגועה
. כמו שהגבתי להילה,אני לא לוקח את זה קשה,כשזה ברמה של משפט פה,משפט שם,אבל כשזה באופן קבוע,זה מתחיל להעיק על הכניסה לפורום. אני מצטער שגם כשאני באינטרנט,נמצא בפורום מסויים,בא לי להרגיש נעים. ובקשר לזה ששאלת אותה למה היא מצטערת,אז שתדעי,שיש אנשים בעולם עם כבוד עצמי,וכשהם טועים,הם מודים בזה.

xtina 4 ever

New member
יופי, אז נמשיך לעסוק בבריטני.../images/Emo210.gif

גם אם זה לא נעים לכם.
ואם גם לך בא, אתה יותר ממוזמן לכתוב טור משלך בו תעקוץ את כריסטינה או כל אחת אחרת.

In Rehab

New member
איזו תשובה קטנונית.

"ואם גם לך בא, אתה יותר ממוזמן לכתוב טור משלך בו תעקוץ את כריסטינה או כל אחת אחרת." למה שאני אעשה דבר כזה? בסדר,אני לעיתים רחוקות כותב דברים על כריסטינה,אבל למה שאני אשכרה אשקיע זמן בה? היא לא מעניינת אותי. ולא,אני לא ארד לרמה הזאת,רק הבאתי את זה כדוגמא.

xtina 4 ever

New member
למה קטנונית?../images/Emo210.gif

אני מבינה שלא נעים לכם, מעריצי בריטני, לקרא דברים שליליים עלייה כי קשה לכם לקבל את העובדה שכן, זה נכון. וואטאבר, את זה אני יכולה להבין, ולזה אני רגילה עוד מהפורום שלכם. אבל מכאן ועד להתנפל על בנאדם בצורה כזאת אם הוא חלילה הזכיר את השם שלה? זאת כבר אובססיביות ו*זאת* קטנוניות.

In Rehab

New member
לי קשה?

הרי את ראית איזו הודעה כתבתי בפורום שבוע שעבר... אני מאוד מסכים עם זה שהמצב של בריטני בקנטים,והיא צריכה עזרה. אני לא מתעצבן שהוא כותב על בריטני,כי שוב,כמו שכבר כתהתי כמה פעמים,כשזה ברמה של משפט פה,משפט שם,זה לא מפריע לי בכלל. זה יותר בגלל שהוא חוזר על זה שוב ושוב,בכל טור שלו הוא מזכיר את בריטני,וזה כבר מגיע למצב שנשבר.

xtina 4 ever

New member
לא לך אישית..../images/Emo210.gif

אבל לכמה חברי פורום (שאני לא אציין את שמם), קשה מאוד.

NoWords

New member
תקלל את כריסטינה כאוות נפשך, בחור.

לא אכנס לך לראש. שיהיה לך בכיף. אפשר להרגיש נעים גם כשמישהו מביע דיעה לא כ"כ תומכת באמן שאתה אוהב, צריך ללמוד להסתדר גם עם זה. בלתי אפשרי שלכולם תהיה אותה דיעה וביננו? זה גם לא מעניין ככה.

Mrs Brightside

New member
אני רוצה להבהיר משהו (בעקבות ההודעה הזו)

נכון שאני מנהלת, ונכון שאני לכאורה לא אמורה לנקוט בשום צד. אבל אני בסה"כ בן אדם, תבינו אותי, אם לפעמים אני מפשלת. וכנראה שפישלתי כאן. ואולי לא הקדשתי לנושא תשומת לב (אבל שוב אין קשר לזה שאני לא אוהבת את בריטני). אז סליחה(?). כמו שרשמתי במסר לצחי ודניאל, אם יש לכם בעיות עם הודעה מסוימת, או משהו מסוים-אתם מוזמנים לשלוח לי או לעידן מסר, ואנחנו נטפל בזה.

In Rehab

New member
אני מבין אותך.

מה שאני לא מבין,זה איך שרק אחרי כמה פעמים שראית שזה גורם לבעיות,החלטת שפישלת?. ונגיד שדיברת איתו כבר בעבר,הוא עדיין המשיך,דבר כזה לא אמור לגרום לחסימה?. אין לי בעיה שם משפט,פה משפט,כי כמו שאמרה אתי,אם אנחנו מתמודדים עם מגזינים בינלאומיים,אנחנו גם נתמודד עם זה. אבל כשזה בא בכזה סדר שיטתי וקבוע,זה כבר מתחיל להרגיז,אפילו שאנחנו רגילים לזה.

Mrs Brightside

New member
אני לא בעד שיטת החסימה

עשיתי את זה יותר מדי בעבר,ואנשים כאן יעידו. חסימה לדעתי צריכה להיות מוענקת לאנשים שבאמת מזיקים לפורום ולא מרפים. וכל מנהל מחליט לפי שיקול דעתו אם צריך לחסום או לא "מה שאני לא מבין,זה איך שרק אחרי כמה פעמים שראית שזה גורם לבעיות,החלטת שפישלת?." ידעתי שפישלתי כל הדרך, פשוט היה לי קשה להודות בזה (מזל אריה או לא מזל אריה?). "בזכות" ההודעה שלך נפל לי האסימון מחדש...

למעלה