טור אישי -9-

DAN1EL

New member
7 ../images/Emo97.gif

עם קלי אוסבורן (גם לא בדיוק ילדה-טובה-ירושלים) - שימו לב לצלקות על היד. השמועות אומרות שהיא עשתה את זה לעצמה.

עדידי15

New member
וואי, גם אם תכתוב../images/Emo204.gif../images/Emo100.gif

על גידול חסה בשטחים זה יהיה מעניין! אני אוהבת את הטורים שלך
.

In Rehab

New member
האחרונה שיכולה לדבר על ילדים קטנים...

כולם יודעים שאת מתעבת את בריטני,ואת תומכת ב100% בדניאל. הוא ראה איזה מעצבן זה שהוא דוחף את בריטני בכל טור,והוא המשיך! ולמה? כי את תמכת בו! תפרידי את השנאה שלך לבריטני מהניהול הטוב שאת אמורה להפגין.

furtadofanatic

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif .. .. ..

לא חשוב מה דניאל יגיד היא בצד שלו ..זה כבר כמה שנים ככה.. אם מישהו אחר היה רושם את כל זה במקום דניאל היא היתה כבר מזמן חוסמת אותו.. =\\\

Mrs Brightside

New member
רק בדבר אחד אתה צודק.

אולי באמת לא הייתי צריכה להגיב לו. שוב, ושוב, יש לך תלונות על הניהול שלי? תפנה לפורום משוב.

In Rehab

New member
את יודעת מה הכי מצחיק?

שאם אני אתלונן עלייך,לא יהיה לך מה להגיד להגנתך כי את אף פעם לא אמרת לו כלום למרות שראית איזה בלאגן נוצר סביב ההזכרות החוזרות של בריטני בהודעות שלו. אבל ללכת ולהלשין,זאת לא הרמה שלי. את יכולה לפתור את זה בעצמך,להגיד לו שיפסיק עם זה,אבל בתור אחת ששונאת את בריטני,כמה נחמד זה לקרוא ירידות עלייה?. ואם הטרול הזה היה עומד מאחורי המילים שלו,הוא כבר היה מגיב ממזמן.

In Rehab

New member
איפה אמרתי שלא טוב לי?

פשוט מעצבן שכל פעם צריכים להעלות את הנושא הזה. תחשבי שכל פעם,היו יורדים בכוונה על הBSB בידיעה שיש בפורום הזה מעריצות שלהם. והילה,אני לא אתן לך את התענוג

Eti No Name

New member
אתם לוקחים יותר מדי ללב מה שכותבים עליה.

מילא, זה היה רק בפורום.. אבל כל העולם כותב עליה, ורוב הזמן לא דברים נחמדים
הייתם אמורים להיות חסונים לתגובות כאלו ואחרות, בתור מעריצי בריטני אתם אלא שאמורים להיות.. איך נגיד את זה, רגילים? רגילים לעקיצות. אני לא אומרת שזה דבר טוב, אבל זו המציאות.. בריטני בשנים האחרונות נהיתה יותר סצנה תקשורתית מאשר זמרת/פרפורמרית/כוכבת/וואטאבר.

live4Life

New member
אותו בנאדם תמיד, תמיד ירידות

ותאמיני לי שאם אותו דבר היו עושים לBSB הייתם מגיבים אותו דבר. למשל הפריזר ההוא, ראיתי איך הגבתם לו שאמר משהו עליהם. אבל אני לא רוצה להמשיך ולחפור על זה. דיברתי כבר עם המנהלים.

למעלה