טור אישי -9-

DirrtyGirl

New member
+

היא הייתה אחת הנשים היפות פעם! ראה תמונה 4. אני לא מבינה למה אומרים שהיא מכוערת? היא ממש יפה. היא פשוט נהרסה והתקלקלה בעקבות האנורקסיה הזאת.

Shexy Peanut

New member
היית מת ../images/Emo6.gif

שב בשקט חמוד. אם אתה חושב שמישהו כאן מהפורום פאנט. עוד לא פגשת אותי. הוא לא גאון בגלל המילים.[למרות שיש כמה ליריקות אדירות פה ושם] הוא גאון בגלל הלחן. אם אתה רוצה להתעמק.. אשמח לשלוח לך מאמר שמישהו כתב בזמנו..

dor307

New member
כל הכבוד על ההשקעה

אני לא מוצא משהו להסכים או לא להסכים איתו בטור,אבל בגלל שאני מעצבן ותמיד חייב להגיד משהו אז... אני מאד אוהב את איימי רק בגלל שאני עוד מאושר מהעובדה שיש לנו כוכבת פופ כזאת גדולה יהודיה (למרות שבמקרה הצורך תמיד אפשר להזכיר שלפרינסס סופרסטאר יש טופ 3 באנגליה וגם ריצ'ל הצליחה לזמן מה,ובכלל מדונה משלנו)אז כל עוד היא לא מתנצרת אני שמח,למרות שאני מסכים שהלבן שעל אפה הוא לא אבקת הסוכר מהסופגניה. בקשר לאומן החדש בגראמי שלה-היא לא צריכה להיות מעומדדת,אני יודע שהיא חדשה בארה"ב,אבל לדעתי זה רק מוריד מערכה כי כן יש לה כבר לאבום והיא לא אשמה שהוא לא יצא בארה"ב. עכשיו הסמים-כמו שדניאל כתב אין ספק שהסמים עושים מוזיקה יותר טובה,ואני חושב שהאישיות המוסממת שלה הפכו אותה להיות מפורסמת,כלונו לא היכרנו אותה מפרנק (ויש סיבה טובה לכך) והעובדה שעכשיו היא הצליחה בגדול היא רק בגלל הסמים והשערוריות שלה,אני לא רואה את זה שונה ממדונה וספר הסקס שלה או מלהופיע בערום סטייל סיזר סיסטרס. אם לא היתה לה את התדמית הזו כל מה שהינו נשארים זה המוזיקה,וכמה שהחצוצרות בריהאב מגניבות,וכמה שהפזמונים שלה נתפסים עדין מדובר במוזיקה די יבשה,והאישיות של איימי רק מוסיפה לה פלפל,בואו נחשוב כולנו איך היה נשמע בק טו בלאק אם קורין ראר ביילי היתה שרה אותו... וכן להזכיר את בריטני זה היה צעד טיפשי,כן אחרי הכל בוא נכנס דברים לפרופרציה-בריטני משפיע על תרבות הפופ כמו שפלורידה השפיעה על בחירות בוש-גור.

ליאל44

New member
אין

לך מושג על מה אתה מדבר בכלל בריטני השפיעה ועוד איך על תרבות הפופ היא היורשת של מדונה והיא הוציאה אלבום מעולה אז קודם תדע מי זאת בריטני ואז תדבר כי להגיע שבריטני לא השפיעה על תרבות הפופ זה דבר מאוד טיפשי להגיד.

dor307

New member
אני לא מאמין שאני צריך להסביר על פולטיקה

ב2001 (?) ג'ורג' W בוש מצד הרופבליקנים ואל גור מצד הדמוקרים התחרו על נשיאות ארצות הברית,עכשיו לפני שאני המשיך חובה לציין שבארה"ב הבחירות לא מתבצעות ע"י הכנסת פתק לקלפי אלא על ידי ניקוב הדף על יד שם המעומד שזוכה לקולך,ובנוסף אלו בחירות אזוריות מה שאומר שמי שזוכה לרוב הקולות באזור מסוים זוכה בכל האזור-מי שזוכה ביותר איזורים הוא המנצח (נזכרתי למה אני שנאתי אזרחות) בקיצר הבחירות היו צמודות מאד,בעיקר בפלורידה שם זכה בוש ליתרון של מאות קולות בלבד,לפי כך היתה ספירה חוזרת של הקולות בפלורידה,וכך הרבה הרבה זמן לאחר יום הבחירות עוד לא היה ברור מי ניצח בפלורידהו לפי כך בבחירות,שדיונים היו כל הזמן בבית המשפט איזה קולות אפשר להחשיב ואיזה לא,ובעצמם כל גורל הבחירות היה תלוי בפלורידה,וכך שההשווה לבריטני בעצם באה להגיד שבירטני היא הגורם המכריע ביותר בתרבות הפופ,למישוה יש ספק שהתמונה של ברינטי קרחת עם המטריה קלאסית כמו מרלין מונרו והשמלה המתעופפת,והשאלה אם בריטני היתה בתולה זה כמו אם שמריצים אחרונית את האלבום הלבן של הביטלס שומעים "פול מת" (ניסוח שלי). ורק לסיים את הסיפור על פלורידה בוש כמובן ניצח בבחירות והיה לנשיא אבל הוחלט שגור ניצח בפלורידה (זה חשוב כי אז יש לו יותר מושבים בפרלמנט) מי שרוצה לתקן את הסיפור שלי על פורידה מוזמן,אני בטוח שיש לי הרבה טעויות.

Shexy Peanut

New member
../images/Emo6.gif

מדונה הצליחה רק בגלל בפר הסקס?
?
זזה אפילו לא מצחיק.
ספר הסקס הזה יצא בתקופה מאוחרת יחסית... היא כבר הספיקה להוציא מלא שירים שהצליחו הרבה יותר.. ולמכור ברמות מטורפות.. אז ספר הסקס לא שינה הרבה
+ **משפיעה

dor307

New member
כמו כל אוהבי קורט קובין

גם לך צריך להסביר לאט כנראה... איימי משתמשת בשערוריות הסמים שלה ובכך מקדמת את המוזיקה שלה,מסכימה? מדונה עשתה אותו דבר שהשתמשה בשערוריות הסקס שלה בתקופת אירוטיקה. ונאחד את שתי העובדות האלו ביחד למשפט: גם מדונה וגם איימי משתמשות בשערוריות ,מדונה בסקס ואיימי בסמים, כדי לקדם את המוזיקה שלהן,מקובל?

Shexy Peanut

New member
מקובל אבל שונה לגמרי

ואת העקיצות שלך ת'שמור למישהו אחר בבקשה
lamo. מדונה היא שערוריה מהלכת.. היא הראשונה שעשתה את זה. היא התחילה עם זה בעצם.. והיא תמיד הייתה בשליטה על מה שהיא עושה.. אם זה ארוטיקה [שמאוחר יותר גם נקבע ע"י המבקרים כאלבום האכותי ביותר שלה מבחינת החומרים וכו'], אם זה לרקוד בקליפ עם צלבים בוהרים כשישו הוא אפרואמריקאי ולקשר את השיר לסקס, אם זה בלבוש חושפני, אם זה בlike a virgin וכו' וכו'. איימי... לא נראלי מייצרת שערוריות בשביל לקדם את עצמה.. אני חושבת באמת ובתמים שהיא במצב נפשי ובריאותי לא טוב..אמא שלה כתבה מכתב באיזה עיתון שהיא דואגת לה, רוצה לעזור לה ופוחדת על החיים שלה.. לכן אין מה להשוות כאן..

DAN1EL

New member
אני לא מסכים ../images/Emo97.gif

מוזיקה יבשה - טוב, זה כבר עניין של טעם, אבל אני ממש לא חושב שהיא הגיעה לאן שהגיעה בזכות שערוריות. זה בכלל לא דומה למקרה של מדונה. הפרסום של מדונה התבסס באמת יותר על שיווק נכון (וכן, שערוריות) ופחות על מוזיקה (לא שלא היו לה כמה יציאות טובות). איימי התפרסמה והגיעה לאן שהגיעה בזכות המוזיקה והכישרון שלה. בגלל זה המבקרים אהבו אותה ובגלל זה גם הקהל אהב אותה. נכון, יכול להיות שהגישה הלא מתחסדת שהציגה כבר מההתחלה וכל הקטע של "אני לא באתי לפה כדי לחנך את הילדים שלכם" עזר לה להתחבב על התקשורת, שמעדיפה אנשים בוטים וישירים מאשר מנומסים וצבועים (גם אני ככה), אבל זה לא אומר שבגלל זה היא הצליחה. לגבי האמן החדש - אין מה לעשות, הגראמי אוהבים את הקטע של לתת לאנשים לא בדיוק חדשים את המועמדות וגם את הפרס. בתכלס צריכים לקרוא לזה יותר "פריצת השנה" ולא "האמן החדש הטוב ביותר" כי זה יותר אנשים שפרצו השנה, לא באמת התחילו השנה. כמו עם מארון פייב והיו עוד כמה מקרים כאלה.

איימי וויינהאוס.

איימי ווינהאוס מדהימה. אני חושב שהיא היתה צריכה לקבל הכרה יותר חיובית מאשר שלילית. זמרת ויוצרת ענקית, איזה אלבום נהדר, אחד מהטובים שיצא לי לשמוע בזמן האחרון. המראה שלה מרתק. לא שזה הדבר הכי חשוב, אבל המראה בהחלט נמדד ומוכר ואני חושב שתמיד נמדד. היא הביאה משהו חדש ושונה, איימי חייבת הזדמנות להבריא ולהתחזק ולחזור עם אלבום נהדר נוסף, בהצלחה. בקשר למעריצי בריטני, אתם פשוט מצחיקים אותי, זה נראה כיאלו אתם יושבים 24 שעות מול המחשב ומחפשים הודעות גנאי על בריטני, תבינו יש דברים יותר חשובים בחיים חוץ מבריטני, לבריטני לא אכפת, לאף אחד לא אכפת. אין בה שום דבר מיוחד, יש לה כושר ביטוי רדוד ביותר. ממש יכולה לכתוב ספר. הוא בטוח ימכור עם השפה העשירה שלה. תבינו הסיפור הוא קצר וקולע: ילדה מהדרום, בתחילת דרכה נראתה כמו מאמי הלאומית סיפור סינדרלה קלאסית... מהר מאוד התגלה השקר והתרמית, הפכה לאייקון תקשורתי מכלום ואז באותה מתקפת יחצנות ממשיכים לחלוב אתכם הפראיירים. תתעוררו. אין בה כלום. לא כישרון ולא כלום. היא היתה סך הכול בובה של המנהלים שלה. תתחילו להאזין למוזיקת פופ טובה זה יעשה לכם רק טוב..

ליאל44

New member
רגע

שאני יבין מי אמור לייעץ לנו אתה ששומע אבריל לאבין שאמרה שהיא בחיים לא תהיה כמו בריטני והיום? רוקדת כמו פאקצה ''בגירלפנד'' השיר הכי פאקצי שיש. תעשה טוב תתחיל אתה לשמוע מוזיקת פופ אמיתית לפחות לבריטני אין אישיות חרא כמו לאבריל הפאקצה המטומטת אין לך מושג על מה אתה מדבר וזה הכול.

למעלה