כל הכבוד על ההשקעה
אני לא מוצא משהו להסכים או לא להסכים איתו בטור,אבל בגלל שאני מעצבן ותמיד חייב להגיד משהו אז... אני מאד אוהב את איימי רק בגלל שאני עוד מאושר מהעובדה שיש לנו כוכבת פופ כזאת גדולה יהודיה (למרות שבמקרה הצורך תמיד אפשר להזכיר שלפרינסס סופרסטאר יש טופ 3 באנגליה וגם ריצ'ל הצליחה לזמן מה,ובכלל מדונה משלנו)אז כל עוד היא לא מתנצרת אני שמח,למרות שאני מסכים שהלבן שעל אפה הוא לא אבקת הסוכר מהסופגניה. בקשר לאומן החדש בגראמי שלה-היא לא צריכה להיות מעומדדת,אני יודע שהיא חדשה בארה"ב,אבל לדעתי זה רק מוריד מערכה כי כן יש לה כבר לאבום והיא לא אשמה שהוא לא יצא בארה"ב. עכשיו הסמים-כמו שדניאל כתב אין ספק שהסמים עושים מוזיקה יותר טובה,ואני חושב שהאישיות המוסממת שלה הפכו אותה להיות מפורסמת,כלונו לא היכרנו אותה מפרנק (ויש סיבה טובה לכך) והעובדה שעכשיו היא הצליחה בגדול היא רק בגלל הסמים והשערוריות שלה,אני לא רואה את זה שונה ממדונה וספר הסקס שלה או מלהופיע בערום סטייל סיזר סיסטרס. אם לא היתה לה את התדמית הזו כל מה שהינו נשארים זה המוזיקה,וכמה שהחצוצרות בריהאב מגניבות,וכמה שהפזמונים שלה נתפסים עדין מדובר במוזיקה די יבשה,והאישיות של איימי רק מוסיפה לה פלפל,בואו נחשוב כולנו איך היה נשמע בק טו בלאק אם קורין ראר ביילי היתה שרה אותו... וכן להזכיר את בריטני זה היה צעד טיפשי,כן אחרי הכל בוא נכנס דברים לפרופרציה-בריטני משפיע על תרבות הפופ כמו שפלורידה השפיעה על בחירות בוש-גור.