טור אישי -9-

ועדין אנשים מעדיפים לקנות את האלבום של

"הפאקצה" הזאת משאר את הזבל שבריטני הוציאה שכבר יצא מכול מצעד אפשרי בעולם. (למה? כי היא גרועה.) ואבריל אף פעם לא הפכה להיות בריטני, השירים שלה עדין לא מדברים רק על סקס וכמה שהיא רוצה את זה ולא יכולה בלעדי זה. (תודה לאל) ובאיזה עולם בדיוק אתה חי? אתה סוגד לבחורה הכי מטומטמת ביקום.

Shexy Peanut

New member
אבריל כזו חכמה. ../images/Emo4.gif

you make me so hot
די נו בתכלס. אף פעם לא הכנסנו את אבריל לאבין לשרשור ריב אז בוא לא נתחיל עכשיו
... לא מגיע לה הכבוד במעמד
היא עושה מוזיקה טובה... אבל אם הייתי יכולה הייתי תוקעת ת'פרצוף שלה עמוק עמוק בתוך התחת של עצמה.

ליאל44

New member
חחח כל כך צודקת

אנשים חח לאבריל לא מגיע המעמד בכלל להיות מוזכרת בפורום שתלך ת'חפש ת''חברים'' שלה גם כן הפאקצה עולה לי עם מקרפון וורוד חח הזויה O..O

../images/Emo6.gif

" אבל אם הייתי יכולה הייתי תוקעת ת'פרצוף שלה עמוק עמוק בתוך התחת של עצמה." ומיותר לציין כמה צבוע מצידה לנסות להיות סקסית, כשהיא נשבעה ש"היא לא תמכור את הגוף שלה!!!!!!!1111".. חבל שאין בה טיפת סקסיות.
הקליפ של HOT זה אחת ה-טראומות לצפייה. היא נראית שם כמו ילדת שואה שמנסה להיות סקסית. הצילו. וכל הפוזת "אני-פאקצה-עם מיקרופון-ורוד" מזה פאתטית!
וואלה - היא עושה אחלה מוזיקה, מודה - אבל ראיתם אותה פעם מופיעה?
זה כמו לשתות 10 כדורי שינה. היא כ"כ חסרת כריזמה שזה מביך. ואתה מעיז להגיד שבריטני חסרת כישרון כשמושא הערצתך היא הפאקצה החקיינית והמעפנה אבריל לאבין?!
נ.ב.: חדשות TBDT - קצת עצוב לראות כמה אתה מתעסק ונותן ערך במכירות אבל אני אגיד לך דבר אחד קטן שתקלוט
: בריטני היא זאת שמכרה 80 מיליון אלבומים ועוד מיליוני אלבומים בלי להזיז את התחת שלה. ואבריל היא זאת שנאבקת ומקדמת כמו פרה את האלבום שלה כדי למכור כמה? 4 מיליון?

Shexy Peanut

New member
../images/Emo45.gif יש לה קול מעולה

ופה זה בערך מסתיים. ועכשיו כשהיא מנסה להראות סקסית זה עצוב.. כי היא הייתה יותר סקסית כתור טום בוי כזאת.. זה הלם אותה. HOT פשוט מזעזע.. הרגלי גפרורים האלה.. מנסה לעשות פוזות מפתות..

ליאל44

New member
בוא נסכם את זה ככה

אבריל בחיים לא תהיה יפה וסקסית כמו בריטני בריטני גם בקליפ שלה פיס אוף מי היא מהממת ואבריל? חח בקליפ שלה ''גירנפלד'' היא נראית פאקצה מתוסכלת אבריל היא סתם פרה מפגרת שהיא יודעת שבלי הליכלוכים שלה על בריטני היא לא קיימת וואלה - היא עושה אחלה מוזיקה, מודה - אבל ראיתם אותה פעם מופיעה? זה כמו לשתות 10 כדורי שינה. היא כ"כ חסרת כריזמה שזה מביך. ואתה מעיז להגיד שבריטני חסרת כישרון כשמושא הערצתך היא הפאקצה החקיינית והמעפנה אבריל לאבין?! השורה האחרונה כל כך נכונה כשאבריל הצליחה באיזה טקס ועלתה פאקינג לשיר עם מיקרפון וורוד רחמתי רחמתי עליה שהבחורה עד כד כך פתאטית ומתוסכלת O..O כשאבריל תגיע לרמת ההישגים של בריטני אז נדבר כי באמריקה בכלל לא סופרים את אבריל

CapitanSparrow

New member
די חמוד/ה להתבגר../images/Emo201.gif

" חח בקליפ שלה ''גירנפלד'' היא נראית פאקצה מתוסכלת אבריל היא סתם פרה מפגרת שהיא יודעת שבלי הליכלוכים שלה על בריטני היא לא קיימת "- 1. פאקצה- כן זה שיש לה ורוד בשיער והיא רוקדת עושה אותה מאוד פאקצה. כיתה ז'? מישהו?
2. פרה - פרה? כולנו היינו מתים להיות פרים כמוהה. והיא יותר רזה מבריטני כרגע, אז לחשוב קצת לפני שכותבים.
3. שהיא יודעת שבלי הליכלוכים שלה על בריטני היא לא קיימת - למרות שאני חושבת שזה צבוע ומגעיל מצידה לדבר על בריטני ככה, תאמין לי שהיא מאוד קיימת גם בלי זה. 4.הפאקצה החקיינית והמעפנה - את מי היא מחקה בדיוק? את בריטני בטח שלא.
5. ועלתה פאקינג לשיר עם מיקרפון וורוד רחמתי רחמתי עליה שהבחורה עד כד כך פתאטית - מה פתאטי? כולה מיקרופון ורוד. |: 6. כי באמריקה בכלל לא סופרים את אבריל - אני צריכה להגיד לך כמה היא מכרה שם בשבוע הראשון של יציאת האלבום האחרון שלה? נראה לי שזה מאוד יביך אותך לדעת. ולא, אני לא מעריצה של אווריל, ההפך הוא לגמרי נכון. אבל כואב לראות כמה שטויות וחוסר בגרות יש בהודעה אחת! הבנאדם אוהב אותה שיבושם לו מה אתה רוצה?|:

ליאל44

New member
מותק אני לא חמוד ובטח לא שלך.

תעשי טובה תפסיקי לבזבז את זמנך, בהודעות מפגרות, שלא ייצא מהם שום דבר, כי אני לא ישנה את ההתנהגות שלי, בגלל שילדה בפורום, אמרה לי את זה. פאקצה- כן זה שיש לה ורוד בשיער והיא רוקדת עושה אותה מאוד פאקצה. כיתה ז'? מישהו?- כן פאקצה זה מאוד כיתה ז' כן בטח. וכן היא פאקצה גם אם היא תרצי או לא, הקליפ שלה מאוד פאקצי. פרה - פרה? כולנו היינו מתים להיות פרים כמוהה. והיא יותר רזה מבריטני כרגע, אז לחשוב קצת לפני שכותבים.-האא את צודקת היא לא פרה היא סתם אנורקסית, מסוממת, ומפגרת. שהיא יודעת שבלי הליכלוכים שלה על בריטני היא לא קיימת - למרות שאני חושבת שזה צבוע ומגעיל מצידה לדבר על בריטני ככה, תאמין לי שהיא מאוד קיימת גם בלי זה.- התכוונתי בריכלות שהיא, לא קיימת. כי שנינו יודעים שאבריל לא בדיוק ממלאת את טורי הריכלות, בשמועות עליה. אז הליכלוכים שלה על בריטני, מעלים אותה, לכותרות. אף אחד לא שם עליה, בריטני הרבה יותר מעניינת, ממנה. . ועלתה פאקינג לשיר עם מיקרפון וורוד רחמתי רחמתי עליה שהבחורה עד כד כך פתאטית - מה פתאטי? כולה מיקרופון ורוד. |:- זה רק מראה כמה הבחורה נואשת. באמריקה בכלל לא סופרים את אבריל - אני צריכה להגיד לך כמה היא מכרה שם בשבוע הראשון של יציאת האלבום האחרון שלה? נראה לי שזה מאוד יביך אותך לדעת.- אני חושב שלאלבום הזה ספיציפית לא היה מגיע, להצליח. זה אלבום מגעיל, דוחה, ופאקצי, לגמרי הבנת? ואין לי כוח, אלייך. אני ירשום, מה שבא, לי.

ליאל44

New member
האא

ותפסיקי כבר להעיר לי כי זה לא יעזור אני לא יענה לילדה כל כך מעצבנת וילדותית כמוך מותק.

../images/Emo45.gif

כמו שמישהו אמר לא מזמן,אבריל באשכרה נראית כמו הגירסה הגברי יותר של כריס קרוקר.

ליאל44

New member
תקשיבי

אבל הבעיה פה שכריס איכשהו נחמד ואוהב את בריטני {או שהוא רוצה צומי מהפפארצי} ואבריל ממש לא נחמדה ואני יגיד לכם את האמת אבריל טיפה מקנאה בבריטני. כי המעריצים של בריטני {כולל אני} נשארו לתמוך בה למרות כל השערוריות והמעריצים של אבריל עזבו אותה בגלל שהיא פאקצה. אבל תכלס אני לא מאשים אותם אני גם הייתי עושה את אותו הדבר. וההבדל בין בריטני לאבריל שלאבריל יש אישיות חרא ולבריטני אין.

In Rehab

New member
הלוואי שלאף אחד לא היה איכפת ממנה,הלוואי!

הייתי שמח אם היו עוזבים אותה בשקט לשנה ככה. אבל מה לעשות? התקשורת לא מניחה לה. אני לא מאמין שאני יורד נמוך כ"כ,אבל אני לא חושב שאתה,בתור מעריץ של אבריל לאבין,יכול לדבר על רדידות אחרי הטקסטים *העמוקים* שאבריל הפגינה. בעינייך היא כ"כ חסרת כישרון,אבל לבנתיים,כל מה שהיא עושה מבחינה אומנותית נוחל הצלחה מרובה וזו עובדה. שלא נדבר על כל מה שקורה סביב האלבום האחרון שלה,הבחורה אשכרה לא מקדמת אותו והוא נמכר טוב יחסית לאלבום שלא מקבל קידום בכלל,האלבום עצמו מקבל שבחים מטורפים והשירים מתוכו מגיעים להישגים מדהימים. מי שהפגינה הפעם תדמית של בובה וורודה וזולה היא אבריל. בכל השירים שלה באלבום האחרון,הקול שלה נשמע צורם וכואב. אחרי שני אלבומים מדהימים,היא הפילה את עצמה והוציאה אלבום שימכור טוב,נטו. רואים שהיא לא חיפשה משהו אמיתי,להביא משהו מתוכה. עצוב שאלו הטקסטים שאישה נשואה ובוגרת יכולה להוציא מעצמה. שלא נדבר על הנסיונות הכושלים שלה להראות נשית וסקסית ועל ההופעות המשעממות שלה. אם היית מבטא את עצמך ברמה קצת יותר גבוהה ולא ברמה של כיתה ב',אולי הייתי מגיב אחרת.

DirrtyGirl

New member
"עצוב שאלו הטקסטים שאישה נשואה ובוגרת יכולה

להוציא מעצמה". ממ.. איזה משפט מעניין. ואיזה טקסטים בוגרים בריטני הוציאה מהאלבום החדש שלה! מ-שהו
אם היית קורא קצת ושומע קצת יותר אני מניחה שהיית יודע שאבריל אמרה שהפעם היא הולכת על הכיוון הכייפי... כן, ובא לה להתחבב על ילדות בנות 12, סבבה? יש לך בעיה? אל תשמע. אני לא מעריצה שלה ולא כלום אבל כמו שלא מוצא חן בעינייך שמדברים על הקריירה ועל השירים ועל ה*קול* של בריטני, ככה אל תעשה מה ששנוא על חברייך.

In Rehab

New member
אמרתי שאני רוצה לשמוע את המוזיקה שלה?

תעשי לי טובה,בתעשייה הזאת,הכל זה כסף והיא הוציאה את האלבום הזה רק בשביל הכסף,כי אם היא באמת הייתה רוצה ליצור,היו באלבום הזה טקסטים בהרבה יותר רציניים. האלבום הזה,הוא עלוב לעומת UMS והיא איכזבה. מילא אם TBDT היה יוצא כאלבום בכורה,זה עוד אפשר להבין,אבל כאלבום שלישי ועוד אחרי שני אלבומים מדהימים,אני חושב שהיא עשתה מעצמה צחוק. האלבום החדש של בריטני לא בוגר? כנראה שלא שמעת את האלבום כולו,כי המילים שם מדהימות.[שלא נדבר בכלל על המילים של השירים בITZ שהוא בכלל מאסטר פיס.] היא שרה על המצב שלה,על הילדים שלה ועל איך שהיא נפרדה מבעלה,וגם משלבת להיטים שכיף לשמוע. שירי אהבה מלאים בנשיות והיא מעבירה את המילים כמו שבאמת,רק בריטני יודעת. זה הרבה יותר בוגר מההאלבום האחרון של אבריל,היא נשמעת כמו ילדה בת 16. אני לא אומר,בכל אלבום צריך שירים מגניבים ומהנים,אבל כשזה מגיע לרמות של פשוט טקסטים שטחיים חוץ משתי בלדות קיטשיות,שמתאימות לפרק עצוב בOC מקסימום. אם תשימי לב,כתבתי כמה פעמים,שלא איכפת לי שיכתבו על בריטני,כל אחד ודעתו. אבל כשזה מגיע לרמה של בכל הזדמנות אפשרית לכתוב עליה בהתנסחות נמוכה ולעקוץ אותה,זה כבר מתחיל לעצבן.

חתיך63

New member
אתה צודק

נמאס מילדים שחושבים שבגלל שהם קוראים קצת מדורי ריכלות אז הם מכירים את בריטני אז טעות אתם לא. לא כול מה שכתוב במדורי הריכלות, הוא נכון.

למעלה