טור אישי -9-

DAN1EL

New member
עניין של טעם :) ../images/Emo97.gif

אני חושב שהקול שלה מיוחד. וצורת ההגשה שלה בשירה ובעיקר בהופעות ובקליפים היא אדישה כזאת, באופן סקסי. :) לגבי הסמים: א. זאת ממש לא אופנה חדשה אצל הסלבז, גם כשאלביס פרסלי עשה סמים זה כבר היה "ישן". ב. מה זאת אומרת סם ברמה גבוהה? מה יותר רמה גבוהה בעינייך מקוק? (חוץ מזה שהיא עושה גם הרואין כנראה, ראיתי תמונות שלה עם צלקות של מחטים על היד) - קוקאין נחשב לסם של המעמד העליון. עשירים ומפורסמים (והרבה דוגמניות
) נהנים להסניף אותו במסיבות ובחיי הפנאי שלהם. הסמים שנחשבים יותר "של העם" זה חשיש וקראק (שבתכלס זה קוקאין, אבל מעשנים אותו). ככל שהסמים קשים יותר (קוקאין והרואין) הם יקרים ויוקרתיים יותר.

Shexy Peanut

New member
האדישות הזו זה סקסי?

בEMA זה היה נראה כאילו היא לא יודעת מחיים שלה. הסתכלתי על המסך בכזה.. "WTF?!
"

DAN1EL

New member
לפעמים כן, לפעמים זה הזוי מדי. ../images/Emo97.gif

בקליפ של You Know I'm No Good זה ממש סקסי לדעתי. :) בשיחה שהיתה לי פעם עם נעמה עליה, היא תיארה את זה הכי טוב: "היא תמיד נשמעת כאילו היא סתם יושבת לה עם איזה דרינק ושרה". ובתכלס רוב הזמן זה באמת מה שהיא עושה
, אבל היא באמת תמיד בפוזה הזאת. אני אוהב את זה. בעיקר כי כשמישהו אדיש, אז כשכן יוצא ממנו רגש זה הרבה יותר חזק. ויש לה שירים חזקים. השיר Wake Up Alone יכול לעשות לי צמרמורת. כל כך יפה.

Shexy Peanut

New member
אוי זה שיר טוב ../images/Emo99.gif

"היא תמיד נשמעת כאילו היא סתם יושבת לה עם איזה דרינק ושרה" מזכיר לי את הימים שאני וירדן היינו מטורפות על HIM..
וראינו הופעות ביוטיוב וזה היה דרינק.. וסיגריה
[מה הקשר? אין לי מושג סתם רציתי לכתוב
את זה LOL] אין ספק שהבחורה מוכשרת.. והיא מביאה משהו חדש סוג של רטרו אבל לא כמו של כריסטינה.. שונה. חבל עליה..

galoosh33

New member
איזה פחד,

היה לי ממש קשה להסתכל על התמונות האלה... =\ כתבת מעניין

וואי, ממש מפחיד..

השערוריות סמים האלה תמיד די סיקרנו אותי, אבל אף פעם לא חשבתי שזה עד כדי כך קריטי... אלוהים, התמונה שלה מלפני-ואחרי הסמים הבהילה אותי. זה לא אותו בנאדם! היא נראית כמו איזה גפרור שרוף. והתמונות עם החזייה והגי'נס האדום ממש העציבו אותי
תמונות קשות אינדיד. מוזיקלית- כעיקרון אף פעם לא התעמקתי בה, אבל תמיד חשבתי שיש לה קול טוב.. אני מכיר רק את Rehabו-You Know I'm No Good ו-Valeri והם נחמדים.. שוב, אף פעם לא ממש התעמקתי, צריך לעשות את זה מתישהו. למה אתה חושב שהיא "גאון" (מעבר לזה שהיא זמרת טובה)? סתם מעניין אותי. היא כותבת את השירים שלה? נ.ב.: איזה קטע שיש מריבה על בריטני ולא מתערב, ואפילו לא מתעצבן
כי דווקא ההערה הקטנטנה הזאת הייתה בסדר, כאילו מה כבר הוא אמר.
ודוגרי עכשיו, בריטני לא נפלה? היא נפלה.. אמנם הקריירה שלה מתפקדת מעולה למרות הכל מאיזה שהיא סיבה, אבל עדיין הייתה לה סוג של נפילה (וואחד דל נפילה) נפשית,ציבורית.. כן. לפחות זה לא ברמות קשות כמו איימי, אלביס פרסלי וג'ניס ג'ופלין.

m i c k e y 15

New member
פשוט זוועה

המוזיקה שלה מעניינת וטובה אבל היא עצמה ומה שהיא גורמת לעצמה פשוט זוועתי. היא צריכה לחשוב על עצמה קודם כל. אחלה של טור

למעלה