טארו - חלאס, באמת חלאס

alond

New member
למקצועות הנדסה לא דורשים ידע

במדעי הרוח. טוב שכך שכן יש המון מהנדסים מוכשרים שאין להם מושג במדעי הרוח.

taro

New member
שכחתי להוסיף מדעים קוגנטיבים

תואר בעריכת דין היה אמור להיות כמובן תואר במשפטים, ותואר באומנות התכוונתי למוסיקולוגיה.

begone

New member
פינוקיו היקר

אולי תבקש מסבא ג´פטו איזה שידרוג, קצת חסרים לך כמה תאים: א) אני לומד משפטים וזו עובדה. אתה יכול להתווכח על זה עד מחר, אבל זו עובדה. ב) "חוסר הידיעה המוחלט שלך בחקיקה הישראלית" - אמרתי ואמשיך לומר שזה בסדר גמור לשכב עם בחורה בגילאים 14-16 כל עוד ההורים שלה מסכימים, היא מסכימה ואין ניצול או פגיעה. זה נכון אובייקטיוית. הוכחה: אין אף הרשעות כאלה בישראל, בשנים האחרונות. ג) "אודות הסכם תורתו אמונתו" - אני קראתי את כל הדוח של הועדה וכן את החוקים הרלוונטים, ואין דבר שאתה יכול לומר שאני בור בו בנושא הזה. ד) "חבל שהאוניברסיטאות הנמיכו את הרף שלהם עד כדי כך" - וחבל ששישה מליון יהודים נרצחו בשואה. באמת חבל. ה) ושוב - אתה שקרן פתולוגי. לשמחתי, אני לא ההורים שלך או הילדים שלך לעתיד.

alond

New member
אסור לקיים יחסי מין עם בחורה 14-16

אתה רק מדגים מחדש את בורותך המדהימה בחוק. זה שלא תבעו לפי חוק מסויים לא אומר שאין חוק כזה. אתה מסיים לימודי משפטים? מה שלום האף?

taro

New member
לא מזמן פורסמה ביקורת חריפה

על הפקולטות למשפטים בארץ. אני חושב שראוי לכל דיקן למשפטים להכנס לפורום ולקרוא את הודעותיו של ביגון, ולתהות איך אדם כזה - שיש לו הבנה מינימלית בחוק - יכול לקבל תואר ראשון. אולי אז יתייחסו לביקורות כאלו ברצינות.

answers2

New member
הוא לא קיבל תואר ראשון

וגם לא יקבל. הוא בסך הכל תלמיד (מן המניין?)

taro

New member
ושוב צר לי על האוניברסיטאות

אם אתה תלמיד משפטים, אתה בוודאי יודע, כמו שגם הבאת בעצמך, את הגבלת שלוש השנים שחייבות להיות בין הקטין בן ה-14 עד ה-16 לבין הבגיר. לצערי, מיד אחרי שרשמת את ההגבלה הזו, רשמת שהיא "זניחה" בלי להתבסס על החוק הישראלי. או שאתה טפש, או שאתה שקרן. מי מהשניים נכון? לא היו הרשעות? אז? זה אומר שאף אחד לא התלונן. גם על אונס לא חייבים להתלונן, זה אומר שזה מותר? אם קראת את כל הדו"ח, אז אתה בוודאי יודע שכל עוד חרדי חתום על ההסכם אסור לו לעבוד. במקרה וצדקתי, ואתה אכן טפש, אמור לי, כדי שאפנה אותך לחלק המדוייק בו מדובר. חיכיתי לרגע בו תכניס את ששת היהודים. יש לך ממש מזל שזה קרה, מה? אחרת, על מה היית מדבר? כן כן, שקרן פתולוגי, כולנו שקרנים, כולנו סתם מתנפלים עליך, סתם גורשת מהפורום, בטעות לגמרי ערכו עליך פורום, וממש במקרה עוררת עליך גם את שנאתם של החילונים; ממש בטעות יצא לך שם של שחצן, אלים ובור. אולי כדאי שתחפש פורמים אחרים להציק להם?

begone

New member
צר לי בעיקר עליך

"אם אתה תלמיד משפטים, אתה בוודאי יודע, כמו שגם הבאת בעצמך, את הגבלת שלוש השנים" כבר הגבתי לנושא זה למעלה. בשורה התחתונה: הסעיף הזה לא רלוונטי יותר. הפלא ופלא - יש חוקים שהם אות מתה בישראל. בדיוק כמו הסעיף על משכב זכר אסור, שהיועץ המשפטי חיים כהן הורה לא להגיש כתבי אישום המתבססים עליו ולכן בפועל החוק היה אות מתה. החוק הפלילי בישראל נאכף על ידי הפרקליטות ולכן עמדת היועץ המשפטי לממשלה היא הלכה למעשה החוק האקטיבי. "לא היו הרשעות? אז? זה אומר שאף אחד לא התלונן" שקר וכזב. לא היו הרשעות זה אומר שכמעט ולא היו העמדות לדין. בכל מקרה, נושא ה´שלוש שנים הבדל´ כבר מזמן לא רלוונטי יותר. הלכה למעשה, אתה יכול לשכב עם בחורה בת 14-16 בישראל, כל עוד ההורים שלה מסכימים וכל עוד אתה לא מנצל אותה. זה חוקי למהדרין. "כל עוד חרדי חתום על ההסכם אסור לו לעבוד" זה נכון מאוד, אבל הוא לא חייב לחתום על ההסכם. לכן אין כאן שום איסור. שהרי גם חיילי צה"ל לא יכולים לעבוד, אבל הם יכולים להשתחרר מצה"ל בכל שלב וזה קל מאוד. "אולי כדאי שתחפש פורומים אחרים להציק להם?" שקלתי את בקשתך ובחרתי שלא להיענות לה. היית מת שאני אעוף מפה.

taro

New member
וכבר עניתי לך

שלפי טענתך, אין כל משמעות למונח "גיל הסכמה", מה שלא מסתדר עם מה שרובנו מכירים כ"חוק". לא היו הרשעות, כי בד"כ אין סיבה לקטין/ה להתלונן. החרדי לא חייב לחתום - נכון, ועל כך אפנה אותך לתגובתי הצינית לפריצ´ר על גירוש יהודי ספרד. בדיוק, גם חייל צה"ל אל יכול לעבוד. ההבדל הוא, שחייל צה"ל לא עובד כי הוא שכיר של המדינה (ולפיכך כדי למנוע כפילות אינטרסים, כמו גם בעיות עם הביטוח, לפחות עד כמה שאני יודע, הוא מקבל משכורת מהצבא בלבד). יש גם לזכור שהחייל מקבל הטבות אחרי שחרורו, ממומן לכל צרכיו (ת"ש אם יש לו ביעות כספיות, 3 ארוחות ביום, לינה, תחבורה, בריאות, בנות מקבלות תוספת שכר ללבנים, וכיום כל חייל גם מקבל פלפון). החייל יכול להתקדם בתפקיד ולקבל העלאה, והחרדי לא. לפיכך ניתן להסיק שהשירות הצבאי הוא עבודה לכל דבר בעיני המדינה (לא ממש מדוייק בעצם, היות ולא מדובר בעבודה - שהרי אז חוק שכר המינימום היה תקף עליה - אבל עדיין מדובר בשירות בפני המדינה), בעוד שאיסור העבודה על החרדי נובע בגלל שלא עשה צבא. לא מפריע לי אם אתה בפורום או לא, רק תעזוב אותי בשקט, כמו גם את כל שאר האנשים שלא מעוניינים לדבר עמך.

begone

New member
ואני שוב עונה גם לך

"לפי טענתך, אין כל משמעות למונח "גיל הסכמה"" המונח הזה לא נמצא בשימוש היום. מתחת לגיל 14 המחוקק לא סולח לאף שוגל. אבל בין הגילאים 14-16 הוא מתיר סקס, בנסיבות מסוימות. "החרדי לא חייב לחתום - נכון" החרדי הוא אזרח המדינה בדיוק כמוני. אם הוא לא רוצה לשרת בצבא - שלא ישרת (אפשר ללכת ללשכת הגיוס ולספר להם סיפורים על מחלות נפש), אני לא כל כך דואג כי הוא בכל מקרה יהיה חייל גרוע מאוד. אבל שלא יחפש תירוצים בישיבה ושלא יקבל כסף מן המדינה. שפשוט יתחיל לעבוד. "יש גם לזכור שהחייל מקבל הטבות אחרי שחרורו" ברור - כי הוא סיכן את חייו ו/או נתן שלוש שנים מחייו הקצרים. "החייל יכול להתקדם בתפקיד ולקבל העלאה, והחרדי לא" אז מערכת החינוך החרדית צריכה לעודד שירות בצבא. ככה זה בישראל. "ניתן להסיק שהשירות הצבאי הוא עבודה לכל דבר בעיני המדינה" זו עבודה ביטחונית, בהחלט כן. אבל יש לי חברים שלא שירתו והם מסתדרים יופי, אז הטיעון שלך פשוט לא תופס. "איסור העבודה על החרדי נובע בגלל שלא עשה צבא" לא נכון - בגלל שהוא בחר בלימודי ישיבה מיוחדים שדורשים המון תשומת לב.... "לא מפריע לי אם אתה בפורום או לא, רק תעזוב אותי בשקט" שקלתי את בקשתך ובחרתי שלא להיענות לה.

taro

New member
כבר בקשתי שתביא את החוק

תביא אותו, ונמשיך משם. אהה, אז אתה מעדיף שהחרדי יהיה שקרן? נחמד לראות כמה אתם צדקנים. אם יש לכם בעיות, למה שפשוט לא תפתרו את הבעיה בכך שתתירו לו לעבוד? הרבה יותר קל מאשר לבקש ממנו להתחיל לשקר. רוב החיילים לא מסכנים את חייהם, וגם חרדי בישיבה נותן שנים (בהן אסור לו לעסק במשלח יד) מחייו הקצרים. חבריך לא שרתו בצבא כי חבריך לא חרדים. הם אולי נחשבים לבעיה נקודתית של המערכת, אבל התפיסה החרדית האנטי ציונית היא בעיה הרבה יותר גדולה, שמלווה את הציונות מראשית ימיה. לא נכון, אם לימוד תורה היה שירות כמו שירות צבאי ושירות לאומי, התנאים של שני שירותים אלו - כמו זמן מוקצב לשירות - היו חלים גם עליו. בכל מקרה, תגיד את המילה האחרונה, אני יודע שאתה אוהב את זה. מעבר לחוק שאני מעוניין שתביא, אני לא מתכוון לענות לך יותר.

answers2

New member
טארו , פשוט תתעלם .

התעלמות מביגון משפרת בצורה דרסטית את איכות החיים.נסה ותיווכח.

למעלה