חלומות בהקיץ

חני 852

New member
אענה לך בקצרה

המטרה של חיינו היא ההתפתחות דרך החיים שאנו חיים והאבולוציה של האדם דרך אותם גלגולים שעבר
וצבר איתו הוא משך את אותם הגלגולים והאבולוציה איתו הכל רשום .
בתחילה כדי לטהר את האדם נדרש ממנו להיות במודעות דתית בתודעה דתית כדי לטהר אותו כדי לקרב אותו לאלוהים
כדי לחזק אותו ולהשרות לו ביטחון וחיזוק .זוהי המדרגה הראשונה .
המדרגה השניה =מהות האדם להגיע לאחדות כללית שהוא מבין שהוא אחד ששיך לשלם ולא נפרד ממנו
אז כולם ירשו מאוחדים כשלם .
מדרגה שלשית = מודעות קוסמית ותודעה קוסמית זהו שלב כבר שלא נשיג במהירות ....

(טוב צריכה לצאת לבית החולים שבו אני מתנדבת החולה כבר מחכה לי .)

חני 852

New member
הכוונה שלי היתה

שלמבט לאחור זה היה בסדר גמור היות והתודעות היו אז אחרות ..
והיה צריך את השלב הזה כדי להתפתח
היום במבט לאחור רואים את השינוים התודעתי שאדם עבר ..

חחחח

אניי עדיין חושבת שברוך שלא עשיאני אישה זה הדבר הכי חכם שיש! אתה יודע כמה קשה להיות אישה?
דווקא את המשפט הזה ספציפי אני בתור אישה חושבת שהוא נכון והוא גם סוג של מפרגן לנשים.. כי זה קשה להיות אישה!

אבל כן יש הרבה מנהגים שלא כל כך תופסים להיום והגיע הזמן להתקדם.

גל סופר

New member
ע"פ היהדות, העלאת קורבנות לא נבעה מרצון האדם

אלא מרצון האלהים. לא פחד מאלוהים, לא אי-אימון ולא רצון האדם. מספיק לקרוא קצת תנ"ך.
יתרה מכך, הפרשנות שלך מאוד פשטנית ביחס למה שהיהדות חושבת על קורבנות. זה אחד הנושאים המורכבים יותר שבאים לבחון את היהדות על כל האספקטים שלה. בעיקר, כמובן, האספקט הקבלי. לכנות פעולה דתית "פרמיטיבית" זה מגוחך על גבול הפוגעני.

חני 852

New member
לדעתי גל

שאני מסתכלת לאחור לעומת היום
ניראה לי שזה היה מעט פרמיטבי מבחינתי בלבד ..
אז זה יהי ניראה אולי אחרת ..
.ושוב פעם מבלי לפגוע באף אחד ..
זאת לא היתה הכוונה .

גור42

New member
זה באמת היה פרימיטיבי, אבל לא בגלל יהדות

זה היה פרימיטיבי, לעומת היום, כי זו היתה תקופה פרימיטיבית.

חני 852

New member
בדיוק גור

לפחות בנושא אחד אנו מסכימים ..
זאת היתה כוונתי בכלל לא בגלל היהדות ..
אלא כמו שאמרתי התודעות היו אז פחות מבינות
והתקופה היתה פרמיטיבית לעומת היום .

גור42

New member
ואלה, אנחנו מסכימים? כנראה המשיח כבר הגיע

איזה צירוף מקרים. בדיוק דיברנו עליו...

הוא צילצל??

יש מישהו בשם Mellen-Thomas Benedict שעבר חווית כמעט מוות והוא נורא מתועד וחקרו עליו המון.. מה שמיוחד אצלו זה שהוא חזר עם מתנה (רובם חוזרים עם מתנות אבל שלו ספציפית נורא מיוחדת) הוא יכול לחזור אל האור מתי שהוא רוצה.
הוא כבר הביא המון מידע מהאור שרק אחרי כמה שנים הוכח.. (כמה דברים שלא ממש הבנתי) וגם הוא מדבר על זה שאנחנו בדרך לאוטופיה.. לא בגלל המשיח יותר בגלל ההתפתחות הטכנולוגית שלנו.. וגם הוא מדבר על זה שכדור הארץ עומד להיחרב.. אבל הוא לא אומר את זה בדרך של "העולם יגמר כולנו נמות!!" זה יותר בקטע של "החיים לא התחילו כאן והם גם לא יגמרו כאן" ושנמצא מקום אחר

הצצתי באתר שלו.

מוצג שם מעין motto שלו בראש הדף הראשי הנצפה, למעלה משמאל, כהאי לישנא:
"This body, that you are in, has been alive forever. It comes from an unending stream of life, going back to the Big Bang and beyond."

ככל שאני זוכרת פרסומים בענין חיים עלי כדה"א, האורגניזמים הקדומים ביותר מתוארכים, על פי גיל הסלעים בהם שקעו, אל לפני 3.7 מליארד שנים בלבד.
אז מה הסיפור על "עד המפץ הגדול ומעבר לו"?
בהחלט אפשרי שהיקום נולד, מתפתח ומת, על מנת להיוולד מחדש במחזוריות, אולם לטעון כי החיים נצחיים ושורדים ממחזור למחזור - זה מעט מרחיק לכת

אה, חובבי חיות, כולכם יודעים עד כמה יכול מות חיית מחמד אהובה להרוס אדם.
ובכן, הנה משהו מנחם מאד

באמת?

יש לך את המתקשרים שטוענים אותו הדבר.. החקר של איאן סטיבנסון שגם די מעיד על גילגולים.. וכמובן כל הNDE שזה לפי סקר שעשו.. בערך מליוני אנשים שאומרים שהחיים נצחיים לא?
או שלא הבנתי את כוונתך?

מי אמר?

א. זמן זה מושג אנושי שלפי עדויות של NDES לא קיים במימד אחר
ב.מי אמר שלא היה לפני המפץ?
ג. הוא לא מדבר על זמן במשפט שעיצבן אותך

kagome10

New member
לפי הידע שלי בפיזיקה

המפץ בגול היא נקודת סינגולריות, בה נוצר הזמן.

המשפט הזה, למיטב הבנתי באנגלית, אומר, חוזרים אחורה למפץ הגדול ומעבר לו. אבל לא היה זמן מעבר לו! אז אי אפשר לחזור לפניו.

הוכח שהיה מפץ גדול?

כי לפי מה שאני יודעת זה "תאורית המפץ הגדול" כי זה עדיין תאוריה.
וכמו שהרבה NDES אומרים.. יש עוד עולמות ועוד חיים..
הוא גם ממש מדגיש את זה שהחיים לא התחילו בכדור הארץ.
וכמו שאמרתי מקודם.. זמן זה לא באמת משהו שקיים..זה לא משהו שנוצר .
ואת לא יודעת מה היה מעבר לו. אף אחד לא יודע אם זה היה בכלל ואם היה אז מה היה לפני

היקום מצוי בתהליך התפשטות. זהו ענין נצפה אותו

זיהה Edwin Hubble בסדרת תצפיותיו בשנים 1926 עד 1929.
עוד קודם לכן, ב- 1922, הועלתה השערה זו תיאורטית בעבודתם של Friedmann, Robertson, Walker על מערכת משוואות למודלים של מרחב הומוגני ואיזוטרופי במסגרת היחסות הכללית, אלא שמכיוון שלא היו ראיות תצפיתיות להתפשטות כזו - הזדרז אינשטיין והכניס שנוי מסויים במשוואות "כדי להתאימן למציאות הניצפית" (הוא שינה משהו שקרוי "הקבוע הקוסמולוגי"). מאוחר יותר כאשר התברר כי משוואותיו המקוריות היו נכונות ולא היה צורך לעוות אותן - הודה במבוכה עמוקה כי היתה זו הטעות הגדולה שלו מעולם, "לשחק" עם הקבוע

בפתרונות אלה, ניתן, מטעמי סימטריה, "להפוך" את כיוון הזמן, ואז מתקבל יקום "מתכווץ"

עד כמה מתכווץ?

תיאורטית - עד לנקודה (סינגולרית)

אולם בהחלט אפשרי כי עוד לפני כן התרחש משהו שונה מן המצופה, ולא "הגענו" אל נקודה סינגולרית. זאת מחמת תנאי קיצון שהיו "נוצרים" תוך ה"התכווצות"

הנקודה הסינגולרית "מתקבלת" רק תיאורטית, מהרצת הזמן לאחור

התצפיות המוקדמות ביותר שיש לנו על היקום הקדמון היא לאחר ש"התבגר" לגיל של כמה מאות אלפי שנים.
טמפרטורת החלל העמוק כעת היא 2.7 מעלות קלווין, ועומדת בהתאמה טובה עם התיאוריה, כך הבנתי

גם אם לדעתו החיים לא החלו כאן - עדיין החלו במקום כלשהו.
יבוא החיים ממקור חיצוני היה רעיון בו דגל Fred Hoyle.
הוא גם היה אחד המתנגדים הקולניים ביותר לרעיון היקום המתפשט (הוא תמך ברעיון אחר, Steady State Universe), ו- Big Bang לא היה אלא כינוי מלגלג שטבע

גור42

New member
מה פירוש "עדיין תיאוריה"? יש המון הוכחות

למשל, קרינת הרקע, שזהה בדיוק באופייה למה שהיינו מצפים אילו היה מפץ גדול. או שכיחותם של היסודות הכימיים הקלים (הליום, ליתיום) ביקום.

למעלה