וואלה הזדהתי כי גם לי אומרים:
את משהו מיוחד... את יפה, את מצליחה את עם לב של זהב גברים מסתכלים עליך יש לך נוכחות את סקסית... ועוד ועוד וזה נעים לשמוע וגם מחמיא. ונכון, עם כל הצניעות, יש בזה הרבה. אבל האם זה שווה? תמיד מוסיפים באותה נשימה: כל עניין הגירושין לא מתלבש עליך... את לא כזאת...(כאילו דה...לגרושים יש קרניים?) לך מגיע מישהו מיוחד, מישהו מוצלח את...את לא תלכי עם כל אחד את...את צריכה מישהו מיוחד. ואז אני אומרת "אוקיי, אז תכירו לי מישהו" ועונים לי: -נחפש...נראה... או "אין את מי" כי.... את צריכה מישהו מיוחד לא סתם אחד אלא מישהו רציני מכל זה שאומרים לי כמה אני מדהימה כמה מגיע לי מישהו מיוחד לא מכירים לי אף אחד. ואני נשארת לבד. בא לי להגיד: עזבו אתכם ממישהו מיוחד תכירו לי סתם אחד... אני כבר אסתדר רק לא להיות לבד... זה מצחיק הקטע הזה. לפני חודש בערך ישבתי במשרד אדריכלים מפה לשם יצא בשיחה שאני פנויה "וואו" אמר לי אחד מהם- את בטח מחוזרת נורא. "לא" אמרתי, "ממש לא" "אין אצלי תור ליד הדלת בבית" "טוב..את צריכה מישהו מיוחד, לא את כל הדרייקים האלה שמסתובבים בשוק הפנויים ופנויות"... מצחיק אה??? כי בסופו של דבר אני נשארת לבד.