חלום של זוגיות

כי הם מעדיפים ביצ'יות

שאלה שאת צריכה לשאול את עצמך...

אם תסתכלי סביבך תיראי שיש עוד המון בחורות שהן מקסימות ועדיין לבד כמוך... ויש גם גברים שהם מקסימים כמוך והם עדיין לבד... אל תהיי אובססיבית במחשבה לגבי זוגיות... וזה יבוא...

מיננה

New member
תאהבי את עצמך..../images/Emo41.gif

תאהבי את עצמך תפנקי את עצמך ...תקחי את הזמן...מי כמוני יודעת ומרגישה יום יום את הלבד.אל תשימי לב למה שהם אומרים...... ועדיין לא יכולה לצאת ולהכיר כי מי יצא עם מישהי פרודה שנים..וגם לא יכולה..... אבל משם צמחתי להכיר את עצמי לאהוב את עצמי עם ה+ והמינוס ואז שתהיי הכי שלמה עם עצמך ורוצה את האיש שיאהב אותך ואת שלמותך אני בטוחה ומאמינה שזה יגיע אותה זוגיות שאת הכי רוצה אותה אהבה וחברות אמיתית. שיהיה לך בהצלחה מיננה

את יודעת מה שאת מזכירה לי?

שתמיד גברים מדברים איתי בטלפון הם פשוט נופלים מהכסאות מהקול שלי קול של ילדה קול סקסי קול מדהים קול משכר חבל רק שהם לא מסתכלים על ה"כול" ורק שומעים את ה"קול" אז באמת מעניין למה הם נדלקים בהתחלה ואח"כ הם נרדמים להם כמו הדובים כשנת חורף?

woman39

New member
את לא לבד. תמשיכי להיות כפי שאת

אל תנסי להשתנות בשביל אף אחד ובמיוחד תאהבי את עצמך עם כל המעלות שציינת. יבוא האחד שיעריך אותך, יקבל אותך ויאהב אותך כפי שאת ותאמיני לי רק הוא יצא מורווח מזה וכמובן גם את. לעולם אל תסתכלי על הדשא של השכן ותחשבי שהוא ירוק יותר. הדשא שלך הוא הירוק ביותר והטוב ביותר.

bibi12

New member
בגלל

שהיום הגברים כל מה שהם רוצים זה זיון....... ולא זוגיות...... מה הם מחפשים בפרק ב'...... בשביל כוס חלב לא קונים פרה....... ולא צריך עוד פעם מישהי שתכנס לוריד ותפריע לו.....

היי

אולי יותר מדי נותנת מעצמך אישה למדי לא לתת יותר מדי למדי להיות קשה להשגה, אדישה את לא יודעת הכול עובד הפוך על הפוך ורק כאשר באמת יהיה קשר אמיתי הפתחי רגשית לא לפני כן

לבדיתי

New member
וואלה הזדהתי כי גם לי אומרים:

את משהו מיוחד... את יפה, את מצליחה את עם לב של זהב גברים מסתכלים עליך יש לך נוכחות את סקסית... ועוד ועוד וזה נעים לשמוע וגם מחמיא. ונכון, עם כל הצניעות, יש בזה הרבה. אבל האם זה שווה? תמיד מוסיפים באותה נשימה: כל עניין הגירושין לא מתלבש עליך... את לא כזאת...(כאילו דה...לגרושים יש קרניים?) לך מגיע מישהו מיוחד, מישהו מוצלח את...את לא תלכי עם כל אחד את...את צריכה מישהו מיוחד. ואז אני אומרת "אוקיי, אז תכירו לי מישהו" ועונים לי: -נחפש...נראה... או "אין את מי" כי.... את צריכה מישהו מיוחד לא סתם אחד אלא מישהו רציני מכל זה שאומרים לי כמה אני מדהימה כמה מגיע לי מישהו מיוחד לא מכירים לי אף אחד. ואני נשארת לבד. בא לי להגיד: עזבו אתכם ממישהו מיוחד תכירו לי סתם אחד... אני כבר אסתדר רק לא להיות לבד... זה מצחיק הקטע הזה. לפני חודש בערך ישבתי במשרד אדריכלים מפה לשם יצא בשיחה שאני פנויה "וואו" אמר לי אחד מהם- את בטח מחוזרת נורא. "לא" אמרתי, "ממש לא" "אין אצלי תור ליד הדלת בבית" "טוב..את צריכה מישהו מיוחד, לא את כל הדרייקים האלה שמסתובבים בשוק הפנויים ופנויות"... מצחיק אה??? כי בסופו של דבר אני נשארת לבד.

אביבון99

New member
תקשיבי טוב למה שלא נאמר....

הם אומרים לך את מה שאת רוצה לשמוע. אולי ואת מה שלא אומרים ולא חושבים את מסננת? ואולי תקשיבי טוב למה שלא נאמר וככל שזה פחות נאמר זה יותר חזק ואם תמצאי את מה שלא נאמר ותאמרי אותו לעצמך חזק תדעי גם את מקומך בחיים ואיפה את צריכה להשקיע בעיקר בעצמך

למעלה