חלום של זוגיות

למה את צריכה את האישור של הגברים?

לכך שאת: חמודה מתוקה מושכת זורמת נותנת מעצמי עוזרת תומכת רוצה ויודעת לאהוב מפנקת דואגת נחשקת מאהבת ואת עדיין לבד כי זה זמן הלבד שלך עכשיו... ברגע שתלמדי בעצמך שאת כל מה שכתבת למעלה ועוד... ותלמדי להעריך את עצמך נכונה כבר לא יידרשו לך כל האישורים האלו מאחרים. ברגע הזה... תמצאי גם אהבה.

ת י א ה

New member
אל תנסי מותק. פשוט אל תנסי

אי אפשר להיכנס לראש של גברים, בדיוק כמו שהם לא מסוגלים להיכנס לראש שלנו.

הכלה

מסכימה עם תיאוריית ההכלה. רבים מאותם גברים לא מסוגלים להכיל עוצמות. העוצמה והשלמות שלך מאיימות עליהם. אני בוחרת רק גברים שורדים, החלשים גם כך לא יחזיקו מעמד.

חנתי

New member
זו התשובה

גם הסוכן וגם כריס רובין נגעו בזה - יש לי נטייה לעשות הכללות ומאמינה שזה הבסיס למצוא תשובות בגדול ואח"כ בקונקרטי ומתנצלת על הנפגעים שבדרך מראש... הגברים לא פחות מהנשים (ואולי יותר) זקוקים ורוצים קשר אינטימי, אבל לא עומדים בפיתוי משפע הנשים הפנויות,קשה להם לוותר על אותו ריגוש ראשוני הכרוך בהיכרות החדשה. הם לדעתי אף מתמכרים לזה עד כדי כך שהם עצמם סובלים מכך אבל לא מסוגלים לשבור את מעגל הקסמים הזה. ואת יודעת מתי לרובם זה קורה?? כשהם מרגישים שהם הולכים לפספס את הרכבת. ואת יודעת עוד משהו?? אנחנו הנשים הכח בידינו, אנחנו יכולות "לעזור" להם לשבור את מעגל הקסמים הזה - בכך שאנחנו קודם כל נסרב להם ואם אישה ועוד אישה תסרב להם, זה מה שיערער להם את הביטחון ואת הרצון להשקיע באחת וכמובן לטובת שני המינים - זה ניצול הכח לטובת הכלל.

את ממש צודקת ועוד אוסיף

את המשפטים הידועים שחלקם אמר דווקא למעלה "זה לא את - זה אני" "אני לא יכול להתחיל כרגע קשר רציני, עדיין לא בנוי לזה" "את יותר מידי טובה בשבילי ועוד ועוד....... והרבה פעמים אמרו לי אחרי שיצאו עם הרבה בחורות "תשמעי את באמת משהו מיוחד" נו? אז? מה זה עוזר לי?

חנתי

New member
פיצפונת כתבה...

שלא יפלו פנייך בגלל מצבם של הגרושים. נכון שאת לבד והיית מעדיפה שיהיה מישהו לידך, אבל יש עובדות חיים... לדעתי, את צריכה לחזק ולהעשיר את החיים העצמאיים שלך גם ברמה הרגשית ולא לתת לאושר שלך להיות תלוי בהימצאותו של גבר בחייך. אני יודעת שזה לא קל לביצוע ואגב, יש לי מחשבות על כל הנושא, אני כבר חודש במנהטן ותוהה ביני לביני בסוגייה הזו, כרגע אני מרגישה מצוין בלעדי האחד (יש מחזרים שמחזקים את האגו, לא יודעת אם זה נחשב...:)) מסתכלת על הפנויים פה והם מאוד לבד ובודדים ובכל זאת חיים טוב ובשלמות כזו או אחרת. אני מרגישה שאצלנו יש סיר לחץ בעניין של קשר ובן זוג ויתכן שזה לא מחויב המציאות, אגב, הפורום הזה, הוא סיר לחץ מסוים...

crisRobin

New member
אוייייי

אני??? מממממממשששששש ממש לא. אם את בוחרת לשחק משחקים ולשחק את המשחק של הלא מושגת או כל משחק אחר, לא תהיה לך שום זכות להתלונן כאשר פתאום תגלי שהאיש שבסוף התאהבת בו שיחק איתך משחק. זה ממש לא מה שאמרתי

חנתי

New member
לא התכוונתי לשחק משחקים

התכוונתי לצריך קודם לבנות אינטימיות בהדרגה ולא לתת הכל ומהר, כי זה הורס להם את תחושת האתגר, את עונג הגילוי ועוד, שני המינים מפסידים כאשר האישה מוסרת את גופה ונשמתה תוך יום יומיים.

ת י א ה

New member
לא כל כך הבנתי את השאלה

הגברים אומרים לך שאת ככה ? מה את אומרת ? מה את חושבת ? יכולות להיות מיליון סיבות ל"למה" את לבד. הן לא קשורות במה שהגברים אומרים. אני בכלל לא מבינה איך קשרת בין שני הדברים. לדעתי, זו לא שאלה שאת צריכה לשאול אותנו. זו שאלה שאת צריכה לשאול את עצמך.

חנתי

New member
לא מדויק

כי הלקאה עצמית תמידית לא תמיד נכונה ומטיבה. אבל כשכן מבינים את המניעים של הסביבה להתנהגות מסוימת, אזי אפשר לחיות בשלום עם העובדות או לשנות אותם.

ת י א ה

New member
הלקאה עצמית ?

אני לא סדיסטית ולא מזוכיסטית. אולי מודעות עצמית. כשאני מדברת על מליון סיבות, אחת מהן יכולה להיות מזל נאחס. גם זו סיבה לגיטימית. אבל זה לא משהו שאני יכולה להגיד עליה. כמו שאמרתי, רק היא יכולה להגיע לתשובה.

חנתי

New member
הפנית אותה לבדוק אצלה

ולא שאני פוסלת ביקורת עצמית, אבל לא חושבת שצריך לאמץ את הדרך הזו כל הזמן. ולמען האמת אין נוסחא, צריך להיות קשוב ועירני גם כלפי עצמנו וגם כלפי הסביבה ולשמור על מידת הביקורת כלפי חוץ ופנים.

תקראו מה שכתבתי לטאז

ברור שעשיתי ביקורת עצמית אבל חשבתי שכאן אמצא משהו שלא מצאתי אצלי

למעלה