חלום של זוגיות

crisRobin

New member
רק ברביעית?

רק בפגישה הרביעית מקשיבים לך, עד אז יש להם פטור????? את כל כך כל כך טועה לדעתי. אני לא מאמין שניתן למצוא פה אחד (אולי שניים) שלא התאהבו אף פעם דרך הטלפון. פשוט שיחות שסחפו אותם למחשבות מטורפות, בפגישה זה כל כך לא שינה איך האחר נראה (אם בכלל היתה פגישה)

כן יכל להיות גם בשלישית

אבל יש אנשים (ולא דיברתי על עצמי חמודי) שלא ממש מקשיבים בהתחלה אלא שומעים ויש הבדל! בהתחלה כל מה שהם שומעים נראה להם מקסים כי עדין החיצוני משפיע. בקשר לשיחות אתה צודק וזה מחזק את המחשבה שלי שבעצם מוצא פיך חשוב ממראך!

crisRobin

New member
זה לא פשוט לזייף

אם יושבים בפאב ומדברים, אחרי 5 דקות מרגישים, האם מקשיבים או שומעים. כאשר עושים את בתוך בית, מאד קשה להרגיש בהבדל כי יש יותר לאן לברוח (מגע למשל)

כריס חמוד בוא לא נהיה תמימים

יש אנשים נשים וגברים שיש להם כישרון משחק אדיר וגם כשאתה מביט להם בעיניים הסינוור נלקח למקום לא נכון לא לכל אחד את חושים טובים ומחודדים לך אולי פשוט לי אולי ממש פשוט כי אני לא מגיע לפגישה שניה אם זה נראה לי לא טוב ומרגיש לי יותר גרוע.

GOLF46

New member
זה מה שנקרא ילדה עם אופי-אל תסתכל

בקנקן אלא מה שבתוכו? נכון שזה מה שהתכוונת? חחחחח

crisRobin

New member
מעוניינת?

ומה אם כן? את תתחילי להיות מכשפה? זה מה שאת רוצה? למה הדשא של המכשפה כל כך מעניין אותך? לכל אחד יש את הצרות שלו. לא מחליף צרות ולא חשבון בנק עם אף אחד

מלקטת

שאלת עצמך אם את מוכנה ובשלה לזוגיות? או רק מלקטת תמיכה לאגו? ועיניין המראה כאן שהעלה אותו... סוכן. בהחלט רלוונטי. המראה היא אמצעי, משקפת את האני שלנו, מכיוונים שונים.

crisRobin

New member
עניין של ביטחון

כולנו אוהבים להיות נחשקים. יש גם אנשים שכה חסר להם הדבר, שהם מתבלבלים, רוצים עוד ועוד את התחושה. אין כמו התחושה של ההתחלה, היא משכרת, סוחפת, גורפת אותנו לעולמות רחוקים. כאשר האגו בתחת, התחת חייב למצוא לעצמו מקום והוא עולה לראש. אנשים רוצים להרגיש רצויים, נחשקים. אז עושים זאת שוב ושוב ושוב ופשוט שוכחים. שמה שהם רוצים זאת לא ההתאהבות אלא האהבה

../images/Emo45.gif אני אומרת כל ההתחלות יפות

לשבועות הראשונים אין חשיבות רבה אבל בעצם יש להם בסיס שקובע אם יהיה המשך ואם אפשרי יהיה להפוך את תחושות ההתאהבות לאהבה.

IRAME

New member
אני חושבת שהבעיה היא לא בך אלא

באותם גברים שאת יוצאת איתם. הם נורא מתלהבים בהתחלה כי אולי את באמת מקסימה אבל אחרי שמשיגים את מבוקשם חושבים שאולי יש אחת יותר מקסימה וממשיכים לחפש. אולי ינחם אותך שאת לא לבד?

טוב את אירה ...צודקת רק לא כולם כך

שלא תעשי הכללה לכול הגברים גם יחד. יש ויש גם לנשים יש מצבים שונים????? יש הערב פעילות.

למעלה