חלום של זוגיות

חלום של זוגיות

אם כול הגברים אומרים לי שאני כל כך: חמודה מתוקה מושכת זורמת נותנת מעצמי עוזרת תומכת רוצה ויודעת לאהוב מפנקת דואגת נחשקת מאהבת אז למה אני בכל זאת לבד?

הסוכן64

New member
יש לא מעט נשים שחושבות שהן יודעות

מה הן רוצות אבל מסונוורות מה"מבחר" בשוק הבשר.ולפעמים לאחר מספר חודשים הן מתעוררות וניזכרות בגבר ההוא שהיה הכי נורמאלי ויוצרות איתו קשר. וחלק לעולם לא יתעוררו ויכנסו לסטטיסטיקה של מתחילה ומסיימת מערכת יחסים ללא הפסק.

crisRobin

New member
ואצל גברים???

גם אנחנו מסונוורים לא פעם מהיציאה המחודשת ל"שוק" זאת בדיוק הבעיה עם אתרי הכריות וכל ההכרויות למערכות חדשות.

עינב 36

New member
אולי מפני ש....

הגברים שהיית איתם לא היו ... חמודים מתוקים מושכים זורמים נותנים מעצמם עוזרים תומכים רוצים ויודעים לאהוב מפנקים דואגים נחשקים מאהבים רק אולי

crisRobin

New member
למה זה מעניין?

למה זה מעניין אותך מה אומרים עליך? למה את לא מגדירה את עצמך לפי מה שאת חושבת? לא יותר חשוב? להיות מאושרת מעצם היותך את? מה זה מעניין מה כולםםםם חושבים? להזכירך, צריך רק אחד. רק אהוד ברק הוא של כווווווולם

אני יודעת מי אני

ואני יודעת מה אני שווה אבל השאלה למה הגברים בתחילה מתלהבים מאוד מחמיאים וכו' ופתאום הכל נופל בשניות? אולי הגברים אוהבים לפנטז? לחזר? ואחרי שיש להם את זה ביד הם נעלמים?

כנראה שאת צודקת אבל האם זה

אומר שדווקא לרעות המכשפות הלא יפות הלא סקסיות הולך? הגברים לא מפחדים מהן?

רעות את אמרת

אבל אני אומרת שיופי זה רק עטיפה לדוגמא בדייט ראשון יגיד הבחור וואו איזו מתוקה ואיך שהיא נראת לגילה.. אבל בפגישה הרביעית חמישית שלכם הוא כבר ישכח איך את נראת ויקשיב לפיך

למעלה