"חייל הפרשים הגיע...."

Snake Bandage

New member
דבר ראשון: אני בת.

דבר שני: דיג´יגדיל אופטימלית היא הדיג´יגדילה הסבירה ביותר לדיג´ימון. הדיג´יגדילה האופטימלית של גאבומון היא גארורומון, הדיג´יגדילה האופטימלית של גארורומון היא וורגארורומון, וכך הלאה. אני שכחתי להגיד שסקאלגריימון נחשב כטעות רק בעיני הדיג´יגורלים. הם חשבו כמוך שוירוס זה תמיד רע, ולכן אסור שלדיג´יגורל יהיה דיג´ימון וירוס. אבל עובדה: וורמון היה וירוס, והוא היה טוב. דיג´יגדילת אופל היא דיג´יגדילה שנגרמת מרגשות אפלים, וגורמת לדיג´ימון לדיג´יגדול להפך הגמור מהדיג´יגדילה האופטימלית שלו; דיג´ימון אפל ובלתי מרוסן לחלוטין, שצריך לנטרל. סקאלגריימון היה כזה, וגם מגידרמון. ושוב: וירוס זה רק סיווג לדיג´ימון, לא סימן לאופל. כמה פעמים אני אצטרך להגיד את זה?

LILO digital

New member
דבר ראשון: סליחה. דבר שני...

וירוס הוא סיווג לדיג´ימון שמצביע על האופל. זה שילוב של הכל. ככה זה. וצפייה בכל הפרקים של 3 העונות לפחות מיליון פעם גם מלמדת אותנו על כך. העובדה שנתת לא אמינה, כי וורמון הוא לא דיג´ימון וירוס. איך הוא יכול להיות וירוס (או חיסון) אם יש לו דיג´יגורל? הוא נתון. דיג´ימונים עם דיג´יגורלים, ודיג´ימונים רגילים, הם נתונים פשוטים. לנתונים יש שתי דרכים לדיג´יגדול: ספיגת נתונים של דיג´ימונים אחרים, או האנרגיה של הדיג´יגורל. לדיג´ימונים הרגילים שחיים בעולם הדיגיטלי, אלה שאין להם דיג´יגורל, יש רק את הדרך הראשונה לשרוד, כלומר להילחם כל חייהם ולספוג נתונים. אבל הדיג´ימונים עם הילדים לא צריכים רק להילחם (זיכרו את דבריהם של ליאומון וקיובימון) כי יש להם את האנרגיה של הדיג´יגורל שלהם. וירוס הוא ערבוב של האופל. לא כל דיג´ימון וירוס הוא רשע לגמרי, אבל יש בהם ניצוץ של רשע, או רצון להרוס. סניימון הוא דיג´ימון נתון בדרגת וירוס, אבל זה לא מנע ממנו מלקבל דיג´יגורל (עונה2, הפרק של יולי וסורה ברוסיה). ולמה? כי הוא בבסיסו לא וירוס, אלא נתון, אבל הוא גדל לוירוס, ולכן הוא כל הזמן רוצה להרוס. אני מניחה שגם הדיג´ימון של ריו הוא בגדילת וירוס, אבל אני לא בטוחה. בכל אופן, היחידים שהם ממש דיג´ימוני וירוס ביסודם, הם לורדי השדים.

Snake Bandage

New member
כן, בוירוסים יש ניצוץ של אופל...

אבל יש כאלו ששולטים בזה, ויש כאלה שלא. וורמון שולט בזה באופן יוצא מין הכלל. סניימון הוא דיג´ימון חיסון, עד כמה שאני יודעת. הדיג´ימון של ריו הוא חיסון. צמא דם, כן, אבל חיסון. ובכלל, אין דבר כזה, דיג´ימון עם שני סיווגים. יש חיסון, נתונים או וירוס, וזהו. לא רק לורדי השדים הם וירוסים. גם החיים-מתים, השדונים הקטנים והמלאכים שסרחו הם וירוסים.

זה באמת די מבולבל....

כלומר יש וירוסים שהם די טובים כמו סניימון...ויש כאלה שהם רעים...אני מניחה שזו ההחלטה של הדיג´ימון אם להיות רע או טוב..כמו שלנו הבני אדם...כלומר דיג´ימונים לא כל-כך שונים מאיתנו בני האדם יש להם את אותם צרכים כמו לנו...רק שהם עשוים מנתונים....ויש כאלה שהם רעים מטבעם...ויש טובים מטבעם...לא כמונו בני האדם לנו יש יכולת להפסיק את ההרס שאנחנו גורמים ולעשות שלום{כן..גם אני מושפעת מהמצב במדינה....}גם לדיג´ימונים יש את היכולת הזאת רק שאצלם היא מאוד ממועטת..

LILO digital

New member
הסבר (לכולם)

בוא נתחיל מהתחלה, אני רואה ששניכם כבר מבולבלים על כל הראש... לפי עונה1, וגם לפי קטעים נוספים בעונות, הדיג´ימונים מחולקים לשלושה סוגים: נתונים, וירוסים וחיסונים. בנוסף, העולם הדיגיטלי מתבסס על שני מקורות כוח: האור, שמייצג את האמת, היושר, התמימות והאהבה. האופל, שמייצג את הכאב, הרוע, הייאוש והשנאה והבדידות. מכיוון שדיג´ימונים הם בעצם צורות חיים מלאכותיות, הדרך היחידה שלהם להבדיל בין טוב ולרע זה ע"י שני מקורות הכוח שלהם. זה גם מעניק להם רגשות (כן, דיג´ימונים מרגישים, כידוע לכם.) דיג´ימוני חיסון מושפעים מכוחות האור. אין להם בחירה, כמו שמלאכים לא יכולים להחליט שהם רוצים לעבוד אצל השטן, כי הם בחיים לא ירצו. דיג´ימוני חיסון חייבים להילחם למען הצדק והשלום ולהצלת העולם הדיגיטלי ולהרמוניה. לכך נוצרו השליטים העליונים. והם נעזרים בכוחות האור כדי להגן על האמת והאהבה. דיג´ימוני וירוס מושפעים מכוחות האופל. גם להם אין בחירה, ומיוטיסמון לעולם לא יחליט לעבור לצד הטוב משום שהוא ממש עשוי מוירוס ומאופל. כנ"ל לגבי כל לורדי השדים (תזכורת: דוימון, דמידוימון, מיוטיסמון על כל צורותיו, פיידמון, אפוקלימון.) דיג´ימוני וירוס מונעים אך ורק בידי הוירוס, בידי הזעם שלהם או השנאה שלהם או הרצון להרוס או הרצון לשלוט. יש להם רק מטרה אחת: לשלוט בשני העולמות. לכן כל לורד שד שישאלו אותו "אבל למה?" הוא יענה: "כי לכך נוצרתי!" מבינים? הם נוצרו לכך! הם נוצרו בידי הוירוס והאופל כדי להרוס ולשנוא. בדיוק כמו שדיג´ימוני האור נוצרו כדי לתקן ולהציל. שני הסוגים, הוירוס והחיסון, האופל והאור, לא צריכים להילחם כדי להתחזק, ולא צריכים דיג´יגורל. הם כבר חזקים מעצמם, כי הם ניזונים כל הזמן מכוחות האור או כוחות האופל. הסוג השלישי, נתונים פשוטים, מייצג 90% מהדיג´ימונים. כולל הדיג´ימונים של הילדים. נתונים יכולים לבחור לדיג´יגדול לאן שהם רוצים, משולב או לבד, ברמת חיסון או וירוס, עם אופל או בלי אופל... זה לא משנה. העיקרון הוא, שהם חייבים להשיג כל הזמן אנרגיה כדי לשרוד וכדי לדיג´יגדול. דיג´ימונים רגילים צריכים להילחם כל חייהם כדי לספוג נתונים וכך לקבל אנרגיה. אבל דיג´ימונים של ילדים, משתמשים באנרגיה של המאמן. לכן, אם המאמן אמיץ-לב ואוהב, הם יגדלו לרמות הנכונות, לרמות החיסון, משום שזה הייעוד שלהם: להציל את העולם וללחום עם כוחות האור. אבל אם המאמנים כועסים, או מפוחדים או בודדים, והם דוחקים בדיג´ימון שלהם לגדול, השנאה והכעס שלהם יהפכו את הגדילה לגדילת אופל, גדילת וירוס. הגדילה עצמה לא מוטעית, אבל כיוון שייעודם הוא להציל את העולם הדיגיטלי ולעזור לאור לנצח, זה אסור. משהו לא ברור? (כי לי כבר כואבת היד!!)

LILO digital

New member
מחר...../images/Emo2.gif

השחקנים צריכים להכין את עצמם לפרק הבא... וריקה שכחה להתאפר

Snake Bandage

New member
כמה פעמים אני אצטרך להסביר?

כל דיג´ימון מחליט לאיזה צד הוא רוצה להצטרף. יש להם אפשרות בחירה, כמו לבני אדם. בוירוסים באמת נטוע קצת אופל, אבל רובם משתלטים עליו. יש כמובן דיג´ימונים שהאופל השתלט עליהם והם בחרו באופל, אבל הם מעטים. עובדה שלא כל הזמן העולם הדיגיטלי נתון בסכנת השתלטות על ידי וירוס מרושע. לחיסונים יש נטייה לבחור באור, בגלל הטוב שנטוע בהם. נתונים מעדיפים להישאר נייטרליים, ובוחרים צדדים לעיתים רחוקות. הדיג´ימונים של הדיג´יגורלים והטיימרים הם מכל סיווג אפשרי. הם לא רק נתונים. במשפחת לורדי השדים יש רק ארבע נפשות: בילזמון (עם ובלי כנפיים), דפמון, זידמילניומון, מאלומיוטיסמון, ועוד דיג´ימון אחד ששכחתי את שמו. ותאמיני או לא, לא כל השליטים בסיווג חיסון. רק אבונוומון הוא חיסון. באיהומון ואזולונגמון הם נתונים, וזוצ´אומון הוא וירוס.

LILO digital

New member
לא שכחת מישהו?!

דוימון, שממש הצהיר על עצמו שהוא מנהיג השדים... ופיידמון... ואפוקלימון... אם הם לא דיג´ימוני וירוס, אני בננה! הנתונים נייטרלים, זה מובן. אבל לכל חיסון יש חיבור לכוחות האור כפי שלכל וירוס יש חיבור לכוחות האופל. וכשוירוס משתלט על דיג´ימון זה כמו שאופל משתלט על בן אדם. לכל דיג´ימוני וירוס נוטים להרוס, או לרצות לשלוט, או לרצות להכאיב -כי זה גם מה שקורה לאדם שהאופל השתלט עליו. שהייאוש והבדידות כואבים לו. זוצ´אומון לא וירוס. כל הארבעה הם חיסונים.

LILO digital

New member
אז זו טעות

של המתרגמים האמריקאים או של בעל האתר. במקור היפני כל ארבעת השליטים העליונים ניזונים מכוחות האור. זה לא מאפשר להם בכלל להיות וירוס. וירוס הוא בעצם תוכנה מקלקלת שמשבשת את הדיג´ימון, כמו שוירוס אמור לעשות. זה הופך אותו לרע. איך השליט העליון יכול להיות רע?!

LILO digital

New member
השליטים נועדו כדי להגן

על כוחות האור ועל העולם הדיגיטלי. הוירוס גורם להם להפוך לרעים ולרצות להרוס ולשלוט. זה לגמרי סותר.

burhtk1

New member
השליט העליון הוא בעצם...

וירוס...אומנם טוב אבל בכול אופן הוא וירוס

Snake Bandage

New member
את פשוט מתעלמת מהעובדות...

לפי הקלפים (שתמיד צודקים בקשר לסיווגים), אזולונגמון ובאיהומון הם נתונים, וזוצ´אומון הוא וירוס. דוימון אולי הצהיר שהוא מלך השדים, אבל הוא היה אלוף ששלט על אי מסריח אחד, מה הוא יודע? חוץ מזה, כל לורדי השדים הם בשלב מגה. פיידמון היה וירוס, אבל לא זכור לי שהוא לורד שדים. ואפוקלימון היה מסיווג לא ידוע, כי הוא מחובר מיותר מדי דיג´ימונים. וזוכרת את סידרמון מתכתי? הוא היה מסיווג נתונים. לא כל דיג´ימון מסיווג נתונים הוא נייטרלי, כמו שלא כל וירוס רשע, ולא כל חיסון טוב. וגם הדייוות היו מסיווגים שונים. מאקורמון היה נתונים, אינדרמון היה וירוס, וקונבירמון היה חיסון. וכולם עבדו באותו צד. וכן, לכל וירוס יש נטייה כזאת להרס, אבל מה לעשות שרוב הוירוסים שולטים בזה, וחלקם אפילו הופכים לדיג´ימונים שותפים.

למעלה