"חייל הפרשים הגיע...."

LILO digital

New member
"אהבה דיגיטלית"- פרק שביעי

לטריירמון ולגילמון לא היה כל מושג שהמאמנים שלהם עשו אהבה בחניון הגדול של הרכבת התחתית, באותו לילה סוער. גילמון הקיץ בבוקר במאפיה, כרגיל, ואכל חמשת (אלפים) לחניות לחם-גילמון. "איך נביס את הדי-ריפר?" תהה לעצמו. הוא התלבט בשאלה בזמן שאכל עוד לחם, ורק בביס האחרון שם לב שריינמון עומדת על המשמר מחוץ למאפיה. הוא ניגש אל החלון והביט בה. היא עמדה שם, פרוותה הצהובה נוצצת באור השמש. היא נשענה על העמוד ונראתה יפה וזוהרת. גילמון לא ידע אם הוא מאוהב, כי הוא היה כל כך צעיר יחסית לדיג´ימון, ותמים וטיפשון. הוא העדיף לאכול עוד לחם בחמאה ולהתעלם ממחשבותיו. מה שהוא לא ידע, זה שריינמון קלטה אותו בעיניה השועליות, והרגישה צמרמורת בכל גופה הצהבהב. היא חשה נפלא בידיעה שגילמון עומד וצופה בה. למען האמת, היא לא ידעה מה התחושה החמימה שמתפשטת בלבה בכל פעם שגילמון יורה את פיצוץ האש שלו. כאילו, החום הלוהט מההתקפה שלו, שנכנס אל תוך נשמתה. "הוא כל כך מושך, הדינוזאור השמן הזה," חשבה ריינמון. "האופן שבו הוא בולס את הלחם הזה כמו מורעב בהמי שלא מפסיק לחשוב על אוכל... הצורה שבה הוא מרחרח את האוויר כמו כלב חולה ומגעיל... זה פשוט מטריף אותי..." "על מה את מסתכלת?" היא שמעה קול צפצפי לידה, הרכינה את ראשה וראתה את טריירמון. "אה, סתם," מלמלה ריינמון. "הסתכלת על גילמון?" שאל טריירמון. "אולי." היא אמרה בקצרה. היא לא יכלה לסבול שמישהו יעלה בדעתו שהיא מאוהבת. לא מבחינתה, בכל אופן. טריירמון נאנח. "הוא באמת חמוד מאוד," אמר. "אני מאוד מחבב את גילמון... מאוד... מאוד..." ריינמון הסתכלה עליו ולא האמינה למשמע אוזניה. "מה אתה מנסה לומר, טריירמון?" "אני? כלום!" הוא נרתע. ריינמון כיווצה את עפעפיה ועמדה לשאול אותו סופית, אך כשרק פתחה את פיה, הבחינה מרחוק בדמות רצה. "זה המאמן שלך," מלמלה. טריירמון הסתובב, ונשימתו נעצרה. הנרי רץ ברחוב, כשרק מכנסיו לגופו, והוא נראה מבוהל, אומלל ושבור. "מה קרה?" צעק טריירמון. נראה שהנרי בכלל לא שם לב שריינמון עומדת לא רחוק משם, ומקשיבה. הוא רץ אל טריירמון ואמר לו בפחד: "בגדתי בה! בגדתי בה!" "במי??" "בריקה!" יבב הנרי, "בגדתי בה עם טאקאטו!!" ריינמון, שעמדה מרחוק והאזינה בסתר, נדהמה.

יאקומו

New member
אם את לא רוצה למות צעירה...

כדי שתמשיכי, אני במתח!!!!!!!!!! עד עכשיו אני מתה על הסיפור!

יאקומו

New member
אני מבקשת סליחה לילו...

לא שלטתי בעצמי כשכתבתי את ההודעה הזו, אני במתח!!!

LILO digital

New member
"אהבה דיגיטלית" -פרק שביעי

לטריירמון ולגילמון לא היה כל מושג שהמאמנים שלהם עשו אהבה בחניון הגדול של הרכבת התחתית, באותו לילה סוער. גילמון הקיץ בבוקר במאפיה, כרגיל, ואכל חמשת (אלפים) לחניות לחם-גילמון. "איך נביס את הדי-ריפר?" תהה לעצמו. הוא התלבט בשאלה בזמן שאכל עוד לחם, ורק בביס האחרון שם לב שריינמון עומדת על המשמר מחוץ למאפיה. הוא ניגש אל החלון והביט בה. היא עמדה שם, פרוותה הצהובה נוצצת באור השמש. היא נשענה על העמוד ונראתה יפה וזוהרת. גילמון לא ידע אם הוא מאוהב, כי הוא היה כל כך צעיר יחסית לדיג´ימון, ותמים וטיפשון. הוא העדיף לאכול עוד לחם בחמאה ולהתעלם ממחשבותיו. מה שהוא לא ידע, זה שריינמון קלטה אותו בעיניה השועליות, והרגישה צמרמורת בכל גופה הצהבהב. היא חשה נפלא בידיעה שגילמון עומד וצופה בה. למען האמת, היא לא ידעה מה התחושה החמימה שמתפשטת בלבה בכל פעם שגילמון יורה את פיצוץ האש שלו. כאילו, החום הלוהט מההתקפה שלו, שנכנס אל תוך נשמתה. "הוא כל כך מושך, הדינוזאור השמן הזה," חשבה ריינמון. "האופן שבו הוא בולס את הלחם הזה כמו מורעב בהמי שלא מפסיק לחשוב על אוכל... הצורה שבה הוא מרחרח את האוויר כמו כלב חולה ומגעיל... זה פשוט מטריף אותי..." "על מה את מסתכלת?" היא שמעה קול צפצפי לידה, הרכינה את ראשה וראתה את טריירמון. "אה, סתם," מלמלה ריינמון. "הסתכלת על גילמון?" שאל טריירמון. "אולי." היא אמרה בקצרה. היא לא יכלה לסבול שמישהו יעלה בדעתו שהיא מאוהבת. לא מבחינתה, בכל אופן. טריירמון נאנח. "הוא באמת חמוד מאוד," אמר. "אני מאוד מחבב את גילמון... מאוד... מאוד..." ריינמון הסתכלה עליו ולא האמינה למשמע אוזניה. "מה אתה מנסה לומר, טריירמון?" "אני? כלום!" הוא נרתע. ריינמון כיווצה את עפעפיה ועמדה לשאול אותו סופית, אך כשרק פתחה את פיה, הבחינה מרחוק בדמות רצה. "זה המאמן שלך," מלמלה. טריירמון הסתובב, ונשימתו נעצרה. הנרי רץ ברחוב, כשרק מכנסיו לגופו, והוא נראה מבוהל, אומלל ושבור. "מה קרה?" צעק טריירמון. נראה שהנרי בכלל לא שם לב שריינמון עומדת לא רחוק משם, ומקשיבה. הוא רץ אל טריירמון ואמר לו בפחד: "בגדתי בה! בגדתי בה!" "במי??" "בריקה!" יבב הנרי, "בגדתי בה עם טאקאטו!!" ריינמון, שעמדה מרחוק והאזינה בסתר, נדהמה. המשך יבוא...

הילה יקירתי...

אני רואה שהשתכנעת שטאקטו+הנרי הם הכי מתוקים....{או שלא השתכנעת???} ובקשר לשאלתך מאוד אהבתי את החלק עם הטאקטו+הנרי ובכלל אהבתי את כל החלק של לפני ההתמזגות...

DiGiHiLa

New member
חופיתו´ש.

השתכנעתי קצת אבל אני אוהבת גם טקאטו וג´רי חחח ידעתי שתאהבי ראית מה עוללנו?כל אחת פתחה הודעה משלה....חח אנחנו עושות עבודה למנהלת שלנו...

אם אנחנו...

לא נעשה לה עבודה אז מי כן????? הפרק היום היה מלא בטאקטו+ג´רי {זה מפחיד..מה שקרה לה..}בגלל שזה כבר לא ספויילר אני מצרפת תמונה שלה בתור הדבר הדברי הזה... ברגע שראיתי את התמונה קיבלתי התקף לב
אזהרה לאנשים בעלי לב חלש....

יאקומו

New member
אני עדיין פה...

כולם בטוחים שזה ריו, ורק אני (בטיפשותי,
) חשבתי שזה קנטה!

יאקומו

New member
תלוי למה את מתכוונת בצוות,

כי אפשר לומר שהעניינים מתחמים בין שני אלה...

נכון../images/Emo8.gif

העניינים ביניהם באמת מתחממים...והם יהיו זוג די חמוד....**מרביצה להנרי כדי שיתעורר**...

DiGiHiLa

New member
מאיה...

זה לא טיפשות זה לא שכולם יודעים זה ניחושים..מותר לך לחשוב מה שבא לך עד שזה יתגלה..הנה תמונה של הנרי וטקאטו

אוי...זה כל-כך חמוד...

זה פשוט כזה יפה....**מרביצה להנרי יותר חזק כדי שהוא יתעורר** הנרי:אני ער...מה את רוצה?? לא כלום...תחזור לישון... הנרי:או,באמת...**מסתובב לצד השני במזרון...

הנה תמונה של טאקטו+הנרי...

המממ...הנרי אני שמה תמונה שלך ושל טאקטו... הנרי: בסדר תשימי מה שאת רוצה...**ממשיך לישון** אוקי..*מושכת בכתף* הנרי:מה??לא אל תשימי הייתי עייף... אופס כבר לחצתי על שלח....

הילה??יאקומו??

אתן כאן... הנרי:לא נראה לי ותפסיקי לרשום הודעות צ´אט... מי אתה שתגיד לי...אבא שלי.. הנרי:לא אבל אני ידיד שלך.. אז מה הנקודה שלך??? הנרי:לא משנה.... יופי...

DiGiHiLa

New member
עוד תמונה

הנרי+טקאטו טקאטו : הילה נו... לך לישון גם אתה טקאטו : הלכתי ביי כן ביי

למעלה