"חייל הפרשים הגיע...."

star_female

New member
>< הם **לא** התמזגו ארבעתם

בסרט הרביעי... אומנימון (טוב, זה לא היה הוא, זה היה אחרי שהוא אמ.. נפרד) נתן את האנרגייה שלו לאימפריאל דרמון במצב לחימה וככה אימפריאל דרמון שינה עוד מצב. אף אחד לא דיג´יגדל שם, בטח שלא מעל לצורת המגה (אומנימון הוא תוצאה של פיוז´ן, הוא פשוט מגה מאוד חזק). והעניין עם הדיג´יגדילות ה´מושלמות´ זה רק בעברית כי זה השם שנתנו לצורת האולטימט. ויש לילדים דיג´ימונים מסוג וירוס. וורמון הוא וירוס, אי אפשר להגיד שהוא לא בגלל שהוא פשוט מאוד כן. זאת עובדה, לא משהו שנתון לויכוח... התאורייה שלך מאוד הגיונית אבל זה לא עושה אותה נכונה לכל המקרים. ובעונה הראשונה הדיג´ימונים בעולם הדיגיטלי לא נלחמו בשביל לעלות שלבים, הם חיו שם בשקט (כשלא היו הפרעות חיצוניות כמו דיג´ימונים אפלים, או מקרים מיוחדים כמו ליאומון ואוגרמון). דרך אגב, גם אוגרמון הוא וירוס אבל הוא לא רשע.

LILO digital

New member
לא, לא, לא, ועוד פעם לא

גם אני חשבתי בהתחלה שאימפמון הוא וירוס. למען האמת, הייתי בטוחה שהוא וירוס. אבל במהלך הסדרה נוכחתי לדעת שטעיתי. אם יש לו מאמנים, הוא נוצר כדי ללחום למען כוחות האור. את כוחותיו הוא קיבל מדיג´ימוני חיסון - השליטים העליונים. אני מודה בהחלט שהצורה שלו עלולה להטעות, אבל אחרי הכל, גם הדיג´ימון של ריו נראה כמו דיג´ימון אופל, כלומר וירוס, כלומר לורד שד. אבל הוא לא! מראה יכול להטעות (ציטוט מהמורה של הנרי... אני מושפעת). כל הסימנים מראים על כך שאימפמון אינו דיג´ימון וירוס, ואני עומדת על דעתי, (על עובדתי, ליתר דיוק) שוירוס הוא הנגרם של אופל! אין מה לעשות! תמיד כשהמאמנים או הדיג´יגורלים היו נתונים תחת רגשות אפלים (שנאה, כעס, ייאוש), רק אז הדיג´ימון שלהם גדל לדרגת וירוס. כדי שיגדל לרמת הנתון הפשוט או אולי לרמת חיסון, הם צריכים להאמין בעצמם, ביושר ובאהבה ובידידות וכו´, כלומר לדבוק בכוחות האור. על זה מתבסס כל דיג´יון. ה"וירוס" מייצג את האופל בעולם הדיגיטלי. כך שוורמון וגילמון ממש אינם דיג´ימוני וירוס. אתה טועה לגמרי אם אתה חושב ככה. הם נתונים פשוטים! (אם הם היו וירוס, הם כבר מזמן היו משתלטים על העולם או מנסים להרוס אותו)

נכון לילו...

את צודקת ב100 אחוזים ה"וירוס" באמת מסמל את האופל בעולם הדיגיטלי והקטע עם המאמנים גם נכון...ברגע שהמאמן דוחק בדיג´ימון שלו לדיג´יגדול והמאמן כועס או פגוע או כל דבר שנחשב רע...הדיג´ימון דיג´יגדל עם האופל...{או איך שלא אומרים את זה...}

LILO digital

New member
בדיוק, וגם הפוך

כשקן נכנס לראשונה לעולם הדיגיטלי, הוא החליט להתחבר לצד האפל שבתוכו ולהפוך לשליט דיג´ימון. אוי ואבוי, מה קרה? וורמון נשאר טירון! הו, אך מדוע ולמה? הלוא לשליט דיג´ימוננו הכביר היה את כל הכוח הדרוש! הוא היה אחלה דיג´יגורל! הוא היה חזק! עצום!!!! אלא שמה? 1. הקשר עם הדיג´ימון שלו לא היה טוב וטהור, אלא מבוסס על רוע ורודנות. 2. הוא לא היה מחובר לצד המאיר שבתוכו, כלומר לאהבה ולידידות. וורמון היה חסר כל כוח. ברגע שמסר את שארית כוחו למגנמון, הוא אפילו נמחק. עד כדי כך לא הייתה לו אנרגיה. ומה קרה ברגע שקן הבין שוורמון הוא החבר הכי טוב שלו? זאת אומרת, ברגע שהוא התחבר לכוחות האור??? *חבורה של ילדים צרחנים קוראת במקהלה:* הוא נולד מחדש, דיג´יגדל את כל השלבים הראשונים ואפילו הגיע לדרגת סטינגמון!! ומה קרה ברגע שקן הבין שדיויס כן חבר שלו? זאת אומרת, ברגע שהתחבר גם לכוחות האור של בני אנוש אחרים?? - הדיג´ימון שלו ביצע התמזגות!!! ועכשיו ברצינות: כפי שאנו רואים, הדיג´ימונים של הילדים יכולים לגדול לדרגות ה"נכונות" רק עם האור. אם בא להם הם יכולים לגדול עם וירוס, בתנאי שהילדים נמצאים במצב מרושע ומסוכן ואפל מספיק. אבל הבעיה היא, שאז הם לא יוכלו להציל את העולם, וכל הייעוד שלהם יילך לפח.

נכון...

את צודקת...הכוח של הדיג´ימון רוב הזמן טמון בדיג´יגורל שלו{או מאמן לפי העונה שלנו..}וזהו אני חושבת אין הרבה מה להוסיף...

burhtk1

New member
מארין אנג´מון לא המגה של זודומון...

לגומאמון יש מגה אחר וצורה אחרת הרבה יותר גדולה ממארין אנג´מון יש הרבה ילדים שחושבים שמארין אנג´מון היא המגה של זודומון אבל זה רק בקלפים <<הקלפים כמעט תמיד טועים>> אז הנה תמונה של המגה של גומאמון...

Snake Bandage

New member
הקלפים לא טועים...

הם פשוט מראים את כל הדיג´יגדילות האפשריות של כל דיג´ימון.

burhtk1

New member
אה באמת?

אז תסבירי לי איך זה שווימון יכול לגדול לגאטומון? הם שמו את זה רק בגלל שגטומון היא אלופה...ווימון לא יכול אף פעם לגדול לגטומון...ככה שזה אומר שהקלפים משקרים הם רק מסדרים לפי הרמות וזהו

Snake Bandage

New member
אוף, נו...

אז ווימון יכול לגדול לגאטומון, מפריע לך? ווימון יכול לגדול לגאטומון, למרות שזו לא הדיג´יגדילה האופטימלית שלו. אני בטוחה שווימון שונה מהווימון בסדרה יוכל לדיג´יגדול לגאטומון.

burhtk1

New member
אם את אומרת...שיהיה...

אבל גומאמון לא יכול לגדול לאנג´מון ימי...רק לדיג´ימון ששמתי את התמונה שלו

DiGiHiLa

New member
שינו את הזה של הפורום

אופס אחותי חחח סלחת לנו איזה טובה את....כובע טמבל?לא הבנתי תסבירי שוב

ליסטה...

אני ממש מצטערת...על השטויות במיץ עגבניות...ובקשר לכובע אני מניחה שזה בגלל שהוא טמבל אז הוא צריך משהו שיביע את זה..וכדי שכולם ידעו שהוא טמבל....{לא???}

יאקומו

New member
זה נראה...

כאילו רק על ההתמזגות של ריינמון וריקה השקיעו: היא מגינת היופי והחוכמה, אז עשו לה רקע של עצים מלבלבים ואגם שקט. מגה גרגומון היה צריך... אני לא יודעת איזה רקע, אבל באמת אין לו! רואים שהתותחים מתחברים אליו, כמו אצל גרגומון, ואז הנרי מתחבר. ככה גם אצל טאקאטו, לדעתי צריך היה להיות לו כמו לפליימנדרמון ולגארודאמון: שהוא יעבור דרך מפל אש, אבל גם אצלו אין כלום! גם אני שמתי לב לזה שרק לטאקאטו כתבו במחשבון הזה (אני יודעת שזה הדיג´יכלי...), והתעצבנתי נורא! הנה ציטוט ששכחתי: "טיפוסי, מישהו בא והורס את רגע התהילה שלי!"

LILO digital

New member
לסטטה ולכולם

מתי הפרק האחרון?? הצילו אני נוסעת לים המלח בימים ראשון עד רביעי... ואם לא יקליטו לי את הפרקים האחרונים אני אמוווות.... אגב סטטה, בוודאי כבר הבנת שלטחינה המלוחה שכמוני שוב לא יצא להיות היום בבית (והלוואי שזה לא היה ככה, שיט) אבל אני רוצה שתתקשרי אליי מחר בבוקר, אחרי דיג´ימון (לפני זה - אני ישנה, ולמרות שיש ביכולתך להעיר אותי את מסתכנת בקריזת הבוקר שלי, שכוללת מקלחת רוק דרך הטלפון - זה נכון אני מסוגלת לעשות זאת...) היו לי מידי פעם "רבע שעה" פנויות היום, אבל את הרי יודעת היטב שאי אפשר להקצות לשיחות שלנו רבע שעה בלבד... דברים כאלה דורשים פינוי מיוחד בלוח זמנים... לכן אני מקווה שמחר בבוקר סוף סןף נוכל לבלבל אחת לשניה את המוח! (כדאי שאת תטלפני, אני מפחדת ששוב יצוץ משהו ואני אדחה את השיחה) היה היום פרק אחלה!!!

LILO digital

New member
לסטטה ולכולם

מתי הפרק האחרון?? הצילו אני נוסעת לים המלח בימים ראשון עד רביעי... ואם לא יקליטו לי את הפרקים האחרונים אני אמוווות.... אגב סטטה, בוודאי כבר הבנת שלטחינה המלוחה שכמוני שוב לא יצא להיות היום בבית (והלוואי שזה לא היה ככה, שיט) אבל אני רוצה שתתקשרי אליי מחר בבוקר, אחרי דיג´ימון (לפני זה - אני ישנה, ולמרות שיש ביכולתך להעיר אותי את מסתכנת בקריזת הבוקר שלי, שכוללת מקלחת רוק דרך הטלפון - זה נכון אני מסוגלת לעשות זאת...) היו לי מידי פעם "רבע שעה" פנויות היום, אבל את הרי יודעת היטב שאי אפשר להקצות לשיחות שלנו רבע שעה בלבד... דברים כאלה דורשים פינוי מיוחד בלוח זמנים... לכן אני מקווה שמחר בבוקר סוף סןף נוכל לבלבל אחת לשניה את המוח! (כדאי שאת תטלפני, אני מפחדת ששוב יצוץ משהו ואני אדחה את השיחה) היה היום פרק אחלה!!!

יאקומו

New member
מה הסדרה על סף סופה?!

אבל אמרו שהיא תימשך עד סוף החודש שאחרי החופש (ספטמבר, לי שלא עקב)...

מי אמר???

ליסטה..אני מצטערת שאמרתי שאימפמון רע...התכוונתי לזה במובן הטוב גם אני מאוד אוהבת את אימפמון....

DiGiHiLa

New member
היי חופית

מה המצב?(עדיף שנדבר באימייל)אחרת אחותי באמת תהרוג אותנו חחח

למעלה