לא, לא, לא, ועוד פעם לא
גם אני חשבתי בהתחלה שאימפמון הוא וירוס. למען האמת, הייתי בטוחה שהוא וירוס. אבל במהלך הסדרה נוכחתי לדעת שטעיתי. אם יש לו מאמנים, הוא נוצר כדי ללחום למען כוחות האור. את כוחותיו הוא קיבל מדיג´ימוני חיסון - השליטים העליונים. אני מודה בהחלט שהצורה שלו עלולה להטעות, אבל אחרי הכל, גם הדיג´ימון של ריו נראה כמו דיג´ימון אופל, כלומר וירוס, כלומר לורד שד. אבל הוא לא! מראה יכול להטעות (ציטוט מהמורה של הנרי... אני מושפעת). כל הסימנים מראים על כך שאימפמון אינו דיג´ימון וירוס, ואני עומדת על דעתי, (על עובדתי, ליתר דיוק) שוירוס הוא הנגרם של אופל! אין מה לעשות! תמיד כשהמאמנים או הדיג´יגורלים היו נתונים תחת רגשות אפלים (שנאה, כעס, ייאוש), רק אז הדיג´ימון שלהם גדל לדרגת וירוס. כדי שיגדל לרמת הנתון הפשוט או אולי לרמת חיסון, הם צריכים להאמין בעצמם, ביושר ובאהבה ובידידות וכו´, כלומר לדבוק בכוחות האור. על זה מתבסס כל דיג´יון. ה"וירוס" מייצג את האופל בעולם הדיגיטלי. כך שוורמון וגילמון ממש אינם דיג´ימוני וירוס. אתה טועה לגמרי אם אתה חושב ככה. הם נתונים פשוטים! (אם הם היו וירוס, הם כבר מזמן היו משתלטים על העולם או מנסים להרוס אותו)