"חייל הפרשים הגיע...."

חמוד..

היי ניקו מה קורה?? ריו באמת חמוד וגם מאט אבל אין חמוד יותר מהנרי
הנרי:נו באמת??**מסמיק** באמת אתה הכי חמוד... הנרי:את רק רוצה שאני אסלח לך נכון... כן,נכון *מבט עצוב* הנרי:וזה מצליח לא רע... טוב לפני שהוא ישים לב הנה עוד טאקטו+הנרי...

הילה...

את פה...לא הלכת כמו טאקטו נכון??? דרך אגב גם הנרי הלך לישון... הנרי:לא הלכתי..*מעוצבן* כן הלכת ביי....**דוחפת את הנרי לתוך החדר ונועלת את הדלת** הנרי:תני לי לצאת...חופית בבקשה.... אתה מתחנן??? הנרי:כן...תני לי לצאת.. אוקי...*פותחת את הדלת* אבל אל תעיר לי על התמונות..

*משרשר*

ווילו, הנה הציור של הדיג´ימונית. זאת סתם סקיצה בעט שחור שעשיתי בכמה דקות, אז תגידי לי אם היא בכלל מוצאת חן בעינייך או שצריך לשנות משהו או להוסיף ואני אצייר רגיל. לידה נמצא הנשק שלה (שהוא גם המתקפה שלה) כידון קריסטל שחור, הוא צריך להיות קצת ארוך יותר.

היא מאוד מוצאת חן בעייני..

אבל עדיף שלא תהיה לה חצאית....שיהיה לה מכנס צמוד.... וזהו..היא מאוד יפה דרך אגב...

Nifredil

New member
אני חושבת שזאת הדיגיגדילה של

מאריאנג´מון. כמה ציטוטים פחות מצחיקים... אבל עדיין: "אני לא יודע מה יותר מדהים - שאנחנו בתוך הדי-ריפר או שאנחנו בתוך הדי-ריפר ועדיין בחיים!?" "זו לופמון הקטנה? איזו התפרצות גדילה!" "בסדר... אני צריכה לקחת מעיל?"

הלדין

New member
מאריאנג´מון הוא מגה.

הצורך שלו להקריב את שפיותו במחיר דיג´יגדילת התמזגות עם קאנטה הוא אפסי. הדיג´ימון היחיד שנמצא ברמה הדרושה לדיג´יגדילת התמזגות הוא מונודרומון. למרות שאני עדיין טוען שיש מגות חזקות יותר ומגות חזקות פחות. לדוגמא, הקרב עם השליט- אם מגה גארגומון והשליט היו באותה רמת עוצמה, איך השליט התאושש כל כך מהר מהמתקפה?

LILO digital

New member
פחחחחח... אתה משווה?!

למרות שהשליט האדום היה בדרגת מגה כביכול, הוא דיג´ימון חיסון והוא אחד מארבעת השליטים. הם ניזונים מכוחות האור וההגנה הכי חזקים של העולם הדיגיטלי. אין כמעט דיג´ימון שיכול לגבור עליהם, אם בכלל. הוא לא באותה דרגה של מגה-גארגומון, ואני בכלל מפקפקת אם דיג´ימון נתון כמו טריירמון יכול בכלל להגיע לרמה החזקה של דיג´ימון החיסון הזה, השליט העליון.

נכון...

לילו צודקת...השליטים לא סתם נקראו ככה..אם כל דיג´ימון היה יכול להגיע לרמה של השליטים אז הם כבר לא היו נקראים שליטים...נכון???

הלדין

New member
כמובן!

אני ציטטתי דברי אחרים: "כל דיג´ימוני המגה הם באותה רמה פחות או יותר". הטיימרס חשבו ככה. בשלב מסוים אני זוכר כמה שאמרו: "ויי, ויי, הם עוד מעט עומדים להשמיד את השליט העליון". אני מתכוון בפורום הזה... ציטוט זה בא בתגובה לטענתי כי מריאנג´מון הוא חלש יחסית לדיג´ימוני המגה האחרים בחבורה. ואני תומך בטענה שדווימון הוא דיג´ימון חיסון. מעשיו באי הקבצים נועדו לחשל את הדיג´יגורלים והעובדה שדאג להסתיר את התליונים במקום בטוח במקום להשמיד אותם צריך להעיד על משהו, לא? דווימון דומה לסנסאי ג´ודו שמקשה על החניכים שלו כדי לחשלם לחיים הקשים. הוא אמר לאנג´מון לפני מחיקתו שהם עתידים להיתקל בדיג´ימונים חזקים הרבה יותר ממנו. סביר להניח שגלגלי השיניים הופיעו רק זמן קצר לאחר הופעת הילדים; הסיבה שג´נאי לא התערב הוא שהוא רצה לראות אם הוא בחר בילדים הנכונים. דווימון התנדב להקריב את עצמו כדי לבחון אותם. הוא גם הזהיר את קן בנוגע לשימוש בכוחות האופל. ליאומון עצמו אמר שאם הם היו מוטלים ישר לזרועותיהם של שליטי האופל, הם היו מתים על המקום. התהייה הבסיסית היא איך מיוטיסמון ואכמון הצליחו להסתדר זה עם זה? ברור שאכמון עם רשת האופל היה מודע לקיומו של מיוטיסמון. שליטי האופל כנראה היו ברקע והטילו אימה על שניהם יחד. סביר להניח שאחרי שמיוטיסמון היה מסיים להשתלט על העולם שלנו, הוא היה מתפנה לטפל בשליטי האופל.

למעלה