"חייל הפרשים הגיע...."

יאקומו

New member
אני בטוחה...

שכל הקטע הזה בקלפים, שהם מחליטים מי יהיה וירוס ומי יהיה נתון או חיסון, ממש ממש מפוברקים! (אף פעם לא כתבתי את המילה הזו....) גטומון עבדה עם מיוטיסמון, אז?! אימפמון הרגיש עלוב, אז רצה נקמה מאלו שנתנו לו להרגיש כך, אז?! אגומון וגילמון לוקחים את הכוח מהדיג´יגורל שעליהם הם קשורים, לכן כל הרגשות מעורבים בדיג´יגדילה!

נכון מאוד...

מה שכתוב בקלפים לא תמיד נכון...אם היה כתוב שם שדווימון סוג חיסון הייתם מאמינים???{אני מניחה שלא...} אז רק שתדעו שוורמון או גילמון לא ושוב לא וירוס...

LILO digital

New member
נו, ברור שלא

זה ממש בלתי אפשרי, הרי כל הקטע של מאמני/דיג´יגורלים והדיג´ימונים שלהם, הוא חלק מהאור של העולם הדיגיטלי. אם האופל נדבק בדיג´ימונים, אז זו גדילה שגויה (כמו שכבר קרה פעמיים). כפי שראינו בעונה הראשונה, כשאיזי סידר את תשעת הקלפים הבסיסיים כדי לפתוח את השער לעולם האמיתי, ראינו שהדיג´ימונים מסווגים רק לשלושה סוגים: חיסון, נתון ווירוס. השליטים העליונים הם מסוג חיסון, הם מגינים על האור. לורדי השדים הם מסוג וירוס, והם משתמשים באופל. אבל הדיג´ימונים של הילדים, וגם רוב הדיג´ימונים בעולם הדיגיטלי, הם מסוג נתונים פשוט, שצריכים לספוג נתונים של דיג´ימון שהביסו כדי לגדול, או להשתמש באנרגיה של המאמן שלהם (תלוי אם יש לו מאמן או לא.) דיג´ימוני וירוס (לורדי השדים) ודיג´ימוני חיסון (השליטים העליונים) לא צריכים לספוג נתונים ולא צריכים מאמנים, משום שהם לא מסוג נתון! (אלא וירוס/חיסון) ושוב: הדיג´ימונים הרגילים הם נתונים פשוטים! וכמו כן גם הדיג´ימונים של הילדים.

הלדין

New member
כמובן...

בילזימון, לדעתי הצנועה, הוא תוצאה של עצירת תהליך דיג´יגדילה בעיצומו. השליט העליון לקח את אימפמון וגרם לו לדיג´יגדול אבל הוא קטע את התהליך באמצע אבל מי כבילזימון יבחין בהבדל. למה? טוב, בילזימון ברמתו המירבית כנראה חזק כמעט כמו השליט העליון בעצמו. בילזימון חייב להיות דיג´ימון חיסון או ווירוס. הוא חזק מדי מלהיות נתון. אני חושד מאד שהטיימרס עצמם הוטעו לחשוב שזואקיהמון הוא מטיפוס ווירוס... גם גווארדמון הוא ווירוס אבל כאן קל יותר להאמין לקלפים. היצורים האלה שירתו את שליטי האופל בעונה הראשונה והיגיוני אם כן שהם דיג´ימוני ווירוס. וגם גיליתי למה ווימון נמשך לגטומון- לפי נטוורק, עם הדיג´יגורל המתאים, וימון דיג´יגדל לגטומון בעצמו.(זה היגיוני. לא סביר שבן למין אחד של דיג´ימונים יימשך לבן מין אחר של דיג´ימונים. בעצם, שחושבים על כך, איך זה אפשרי? הרי דיג´ימונים לא מתרבים, כך שאין בסימולציה הזו שום תועלת מעשית)

נכון...

אני איתך לילו גילמון הוא לא וירוס וגם וורמון לא וירוס...גילמון פשוט גדל עם האופל פעם אחת כי טאקטו דחק {איזו מילה יפה..} בו והכריח אותו לדיג´יגדול אז הוא דיג´יגדל עם הכעס והשנאה של טאקטו...

Snake Bandage

New member
גילמון הוא אכן וירוס.

לא כל וירוס הוא רשע ולא כל חיסון הוא טוב. למרות שיש להם נטיה להיות רשעים או טובים, הם לא בהכרח חייבים להיות רשעים או טובים לפי סוגם. גילמון דיג´יגדל למגידרמון בדיג´יגדילה אפלה, לא דיג´יגדילת וירוס. אין בכלל דבר כזה, דיג´יגדילת וירוס. ואין דבר כזה, דיג´יגדילה נכונה או שגויה. אפילו ג´נאי אמר ככה פעם. יש דיג´יגדילה אופטימלית: למשל, גריימון מתכתי הוא הדיג´יגדילה האופטימלית של גריימון. הוא יכול לדיג´יגדול לסקאלגריימון כי זה דיג´ימון שהוא מסוגל לדיג´יגדול אליו. כמובן, שסקאלגריימון היה דיג´ימון אפל ובלתי מרוסן, ולכן הוא נחשב כטעות.

LILO digital

New member
מצחיק איך שאתה סותר את עצמך...

אתה אומר לרגע שאין דבר כזה דיג´יגדילה שגויה או נכונה, ואז אומר שסקאל-גריימון נחשב לטעות. תן לי לסדר לך את הבלאגן: דיג´יגדילה עצמה אינה טעות. זה ברור, וג´נאי צדק כשאמר זאת. אם אגומון היה סתם דיג´ימון ללא דיג´יגורל, הוא היה יכול לגדול וירוס כמה שהוא רוצה. אבל זה היה שגוי משום שיש לו דיג´יגורל, כלומר הוא נלחם למען כוחות האור, וכשדיג´ימון נלחם למען כוחות האור אסור לו לגדול וירוס, כי וירוס - אין מה לעשות - זה אופל. ותשמע עוד משהו מצער: אין כזה דבר גדילה אופטימלית. כל גדילה היא ה"מקסימום" של הקודמת. כשפאטמון גדל לאנג´מון, אמרו עליו: "דיג´יגדילה מושלמת של פאטמון." ברור שהוא לא הגדילה המושלמת! וכשגארורומון גדל לוורגארורומון, אמרו: "גדילה מושלמת של גארורומון." וכשאגומון וגאבומון גדלו "מגה", כולם הסכימו שזו הגדילה הסופית, המושלמת, הנעלה. והנה, הפלא ופלא, אחרי זמן-מה שניהם גדלו יחד לאומנימון. סוף סוף, הנה הגדילה האופטימלית שלנו. ואז - אוי, מה קרה? הם גדלו עוד יותר, בסרט "שובו של דיאבולומון", כשהתמזגו ארבעתם עם דריימון קיסרי. מה המסקנה? אין כזה דבר גדילה אופטימלית, דיג´ימון יכול לגדול עוד ועוד ובכל מיני צורות (נתון פשוט, וירוס או חיסון), תלוי איזו אנרגיה הוא מקבל ואיזה כוחות מעבירים לו. ומה לעשות שוירוס הוא גורם ותוצאה של אופל, וחיסון הוא גורם ותוצאה של האור. כדי להבין אותי עוד יותר, תעלה להודעה שלי "נו, ברור שלא".

לילו הסבר יפה...

עכשיו אני מבינה {למרות שכבר הבנתי...} תמשיכי את הסיפור...פרק שמיני בבקשה אני ממש רוצה לדעת מה יקרה...

LILO digital

New member
"אהבה דיגיטלית" -פרק שמיני

ריינמון עזבה את המקום. במוחה צצו שאלות שונות ומשונות, והיא לא ידעה על מה לנסות להשיב קודם. הנרי בגד בריקה! איך זה ייתכן?? הם היו כמו זוג יונים... רק אתמול בערב ישבה ריקה לידה, ובכתה ואמרה: "אני כל כך מצטערת שעשיתי עיניים לקנטה באותו יום... אלמלא קרה מה שקרה, הנרי לא היה מתעצבן עליי כל כך... אני רוצה שוב להשלים איתו... אנחנו כל כך אוהבים זה את זה.." לו רק הייתי יודעת אם טאקאטו והנרי באמת מאוהבים, חשבה ריינמון, או שזה היה סתם רומן חפוז. כי הם באמת מאוהבים, הנרי צריך לספר לריקה. ואם זה היה סתם... טוב, גם ככה הוא צריך לספר לה. היא עצרה כששמעה רחש חשוד מאחוריה. היא הסתובבה, ונתקלה פנים מול פנים עם גל ורוד של תוהו-ובוהו. היא זינקה ממקומו וירתה עליו סופת יהלום. הגל נמחק והסתלק משם. היא התנשפה, ואז הופיעו פתאום שתי דמויות מתוך העצים. "תודה לך, ריינמון!" אמר אחד מהם, זה היה קנטה. "הדי-ריפר כמעט תפס אותנו," הוסיף השני. זה היה קאזו. ריינמון הסתכלה על שניהם. הם היו כמעט ערומים, מלבד תחתונים מלוכלכים שלבשו שניהם. הם גם הזיעו. אבל ריינמון לא רצתה לחשוב למה. זה כבר הגעיל אותה יותר מידי. "איפה הדיג´ימונים שלכם?" חקרה. "אה... מרינאנג´מון מסתובב פה איפהשהו," מלמל קנטה. "אתה אמור להשגיח עליו!" כעסה ריינמון. "היי, הוא יודע להסתדר בעצמו יפה מאוד," כעס קנטה. "הוא ברמת מגה!" "כן, תתחפפי," אמר קאזו. "את סנובית כמו האדונית שלך. מתי תפסיקו לרדת עלינו כל הזמן?" "האמת היא שאני לא חושבת שריקה תרד עליך יותר," אמרה ריינמון. "היא במצב נפשי מאוד עדין עכשיו." "למה את מתכוונת?" התפלא קאזו. "יש לה בעיות עם הנרי," נאנחה ריינמון. "מאז מה שקרה עם קנטה, הוא כועס עליה מאוד. והאמת אני די מבינה אותו. לראות את החברה שלך מתמזמזת עם מישהו אחר יכול להיות עסק די מביש." ואז, פתאום, היא הבינה איזו שגיאה עשתה. קאזו נראה המום. "מה... מה קרה עם קנטה??" הוא לא הבין. קנטה הסתכל על ריינמון בכעס, במין מבט של "יופי, תודה רבה, ריינמון." "אה, זה כלום," קרא קנטה, "תבין, היא..." "אז זה מה שאתה עושה לי, אה?!" צעק קאזו, ודמעות הופיעו בעיניו. "בא ומספר לי שאתה אוהב אותי, כשבעצם היית כל הזמן עם ריקה?!!" "קאזו, אהובי, זה לא מה שאתה חושב!!" זעק קנטה. "ואני דווקא בטוח שזה בהחלט מה שאני חושב!" צרח קאזו. "ברכותיי, משקפופר, זכית בג´ינג´ית!! ואתה יודע מה? ברגע זה ממש הפסדת גם את החצי השני של המוח שלך!!" והוא עזב בכעס, על סף בכי. קנטה נשאר על מקומו, המום ומבוהל. הוא הסתכל על ריינמון במבט מאשים. "אני שונא אותך!" צרח, "איך יכולת לעשות לי את זה?! את והפה הצהוב שלך!!! עכשיו קאזו עזב אותי ומי יודע אם הוא יסלח לי אי פעם!!" והוא פרץ בבכי. המשך יבוא

אוי...זה ענק...

אני לא רוצה לדחוק בך{כדי שלא דיג´יתגדלי לי לאיזה דיג´ימון מפחיד...} אבל אני רוצה עוד פרק....

DiGiHiLa

New member
גם אני רוצה עוד פרק

טקאטו : אז איך החבר החדש חופית? *נותנת לטקאטו מכה חלשה* שתוק טקאטו לא כל העולם צריך לדעת מזה אתה יודע... טקאטו : טוב ..

LILO digital

New member
מצטערת תצטרכו...

לחכות לפרק הבא... מחר (בכל טלנובלה יש מתח!) אגב, מה זה האדום ירוק הזה של הבירה?! זה משגע אותי! מה הפורום נהיה, רמזור לאלכוהליסטים?! (רמור - ירוק+אדום, אם לא הבנתם את הבדיחה המטומטמת...)

LILO digital

New member
רמור=רמזור

מנה מוגזמת של אספרטיים עושה את שלו למוח... ולהקלדה...

LILO digital

New member
מה זה?! הפורום נראה כמו ארטיק!!!

כלומר אני קולטת שזו תקופת השלגונים אבל בחיית, לא צריך לשתף בזה את כל אתר תפוז... ומה שהכי מעצבן זה שזה מכווץ את הטור של הפורום וככה הודעות רגילות הופכות למגילות וזה גם מעצבן לקרוא!! ובכלל, מי כאן שותה בירה?? (לבנה)

בכל מקרה לא אני...

אבל ברצינות הם די הגזימו שיגדילו את הפרסומת עוד קצת....ואנחנו נראים כמו שלוק...

LILO digital

New member
tell me about it...../images/Emo8.gif

אבל רציני, מה קשור צבעים של קרטיב אבטיח לבירה?! שיעשו שחור לבן.. ותוסס... בררררר בא לי אבטיח...

לא רק לך...

גם אני רוצה אבטיח...הצבעים האלה זוועתים..כבר עדיף באמת שחור ולבן {למרות שאני תמיד אעדיף לבן וורוד...}

LILO digital

New member
יאללה, דיג´ילילה טוב...

אני צריכה לסיים... דיג´ילילה טוב ווילו חלומות פז וגם לכל מי שנמצא כאן ואני לא יודעת שהוא עדיין כאן גם לך Snake Bandage היה כיף להתעמת איתך... (עוד לא הגענו למסקנה הסופית אבל לא נורא החיים עוד ארוכים) צ´או לכולם! נשיקות איקי: איכס! למה שיסבלו?? לילו: שתוק, פיגפיג!

למעלה