אני מצטער אבל אני לא זוכר איך קראו לחברה של אילן, לאח של ננסק, ולחבר של ביצה. היו גם סניפט, לאריק (אם וכאשר הוא יצליח להעלות את התמונה שבא הוא נמצא), חבר של סניפט, חבר של בלופרינט, ונראה לי שזה הכל, מקווה שלא שכחתי אף אחד.
הבחור הכי מימין הוא ננסק, זה שעומד חצי מאחורי עץ ונראה מרוצה מעצמו. הבחור בשורה האחרונה, מוסתר על ידי הבחור עם משקפיי השמש ומשמאל לבחורה המתלהבת הוא אח שלי, יואב, שלא מופיע בפורום. (הבחור עם המשקפיים והבחורה המתלהבת כבר יציגו את עצמם, לפי רצונם החופשי
) אבקש להמשיך את המסדר זיהוי עם התמונה הזאת, ולא עם השניה, כי שאם אני נראה -סופר הומו שבעולם-. תודה.
בתמונה הראשונה אני נראה כמחקה לבדיקת רקטום חודרנית למדי, שלא נדבר על ההבעה על פרצופי(למאותגרי הבינה ניתן ללחוץ על התמונה וניתן לראות אותה בהגדלה). אבל בסופו של דבר אחלה תמונות! שמישהו יעלה אותם לאתר עצמו, למען יראו ויראו.
הבחור הכי מימין הוא ננסק, זה שעומד חצי מאחורי עץ ונראה מרוצה מעצמו. הבחור בשורה האחרונה, מוסתר על ידי הבחור עם משקפיי השמש ומשמאל לבחורה המתלהבת הוא אח שלי, יואב, שלא מופיע בפורום. (הבחור עם המשקפיים והבחורה המתלהבת כבר יציגו את עצמם, לפי רצונם החופשי
) אבקש להמשיך את המסדר זיהוי עם התמונה הזאת, ולא עם השניה, כי שאם אני נראה -סופר הומו שבעולם-. תודה.
מה אני אעשה שחבר שלי (ההוא עם הקרחת מלמעלה, שאינו חלק מהפורום) בדיוק ניסה לעשות לי קרניים ושות'? ואני חשבתי שחברים לא אמורים לרצות שחברה שלהם תעשה כאלה דברים... אז כן, אני הבחורה המתלהבת חסומת-הפנים...