לכל מי שלא היה תראו מה הוא הפסיד!
L Larik New member 13/4/03 #50 אני לא מאמין >_< מישהו כנראה מאוד לא רוצה שהתמונות יפורסמו!!! כבר פעם 4 שאני מנסה לשלוח את אותה תמונה, וב99.99999% זה רושם לי ERROR! כנראה זה לא היום שלי.
אני לא מאמין >_< מישהו כנראה מאוד לא רוצה שהתמונות יפורסמו!!! כבר פעם 4 שאני מנסה לשלוח את אותה תמונה, וב99.99999% זה רושם לי ERROR! כנראה זה לא היום שלי.
L Larik New member 13/4/03 #56 למען האמת זה היה 245, וזה לא שלח לי בגלל שהשם לא מצא חן בעיני האינטרטנט. אבל תראה מה זה עשה לאיכות!!
B backdoorslam New member 13/4/03 #58 למי שלוטש עינים בתמיהה כאן עצרנו בערך בשעה 11:00, לפני שכל השאר הגיעו באיחור.
ב ביצת דרקון קטנה New member 13/4/03 #74 אה, הנדנדות האלה... טוב, בפעם הבאה שנצא לפיקניק שם (נו, בעוד פיקניקיים-שלושה), נלך למקום עם הנדנדות והגזלנים המגניבים. ונאכיל את החמורים בחומוס (החמורים של הערבים, לא הגזלנים, חס-וחסה)
אה, הנדנדות האלה... טוב, בפעם הבאה שנצא לפיקניק שם (נו, בעוד פיקניקיים-שלושה), נלך למקום עם הנדנדות והגזלנים המגניבים. ונאכיל את החמורים בחומוס (החמורים של הערבים, לא הגזלנים, חס-וחסה)
W wolfDragon comeback New member 12/4/03 #42 הו אבלאבלאבלאבלאבל... איפה גורבש והתענת' שלו? וגם - יש שם 15 בני אנוש (ספרתי) ואמרו לי שהיו 19. מי חסר? מי? מי? מי? דרקו אכולת קנאה...
הו אבלאבלאבלאבלאבל... איפה גורבש והתענת' שלו? וגם - יש שם 15 בני אנוש (ספרתי) ואמרו לי שהיו 19. מי חסר? מי? מי? מי? דרקו אכולת קנאה...
S snift New member 13/4/03 #48 גורבש לא היה יכול להגיע, הוא שלח את SNIFT ודרגורן להשליט מהומה בסדר. תענת' לא היתה גם כן.
S shadowfax New member 14/4/03 #89 זו היתה אמורה להיות ההודעה הבא../images/Emo6.gif אבל היתה לי הודעת ERROR אז התיאשתי וסגרתי את המחשב
L Larik New member 13/4/03 #51 הייתי עושה זאת, אבל אני לא זוכר כבר מי זה מי, רק פרצופים בודדים (אני בטוח שחלק מהאנשים שם חושבים אותו הדבר כלפי).
הייתי עושה זאת, אבל אני לא זוכר כבר מי זה מי, רק פרצופים בודדים (אני בטוח שחלק מהאנשים שם חושבים אותו הדבר כלפי).