חזרנו מהפיקניק....

backdoorslam

New member
שאלה נוספת ולא פחות חשובה

אני מאמין שסלון ביתך אינו פתוח לכל דיכפין ואושפיזין, וזה בניגוד לפיקניק שממש רצינו שיגיעו הרבה אנשים. אני מאמין שתצטרכי לעסוק בהגדרת מוזמנים, האינך חושבת כך?

אפילו רצוי

הנה ההגדרה : מוזמנים דרי הפורום, בניזוגם, אחיהם, חבריהם הטובים, ובלבד שיאשרו הגעה מראש, כדי שיהיה לי מושג כמה אנשים יגיעו. רחב וגדול הוא סלוני החדש

shadowfax

New member
מזל טוב- רחובות היא עיר מ"ת

ויש הוכחות לזה, ידעתי שהמספר טלפון שלך מתחיל בספרות מוכרות....

backdoorslam

New member
לאחר תלאות רבות חזרתי בשלום

איזה כיף היה!!! למה זה נגמר כל-כך מהר? בדיוק כשאני ושאדופאקס הפסדנו בסטלרס.. בכל אופן, אני המשכתי לי לעיר הקודש ירושלים. החלטתי לקחת איזה נתיב מעניין ולא מהיר, עם הרבה פיתולים, נוף ועצים. ובאמת נסעתי חתיכת דרך על כבישים משובשים, מפותלים ומיוערים כמו שוויץ. אחרי כשעת נסיעה אני מגיע לאיזה קצה כביש, לידו ביניינים בלתי מסויידים. לאחר כמה מטרים נוספים אני מגיע למחסום של צה"ל! "ירושלים זה שם?" אני שואל את המילואימניקים שישבו שם, והם מנענעים ראשם בתשובה. אני מנפנף ידי לתודה וממשיך. פתאום זה מגיע לי לאט: מכוניות עם לוחית זהוי ירוקה, מסגדים, אנשים כהים בבגדים משונים. לאן נכנסתי?! פרסה מהירה, והחוצה! אני רק מחכה שלאריק יעלה כבר את התמונות! ואגב, בקשר ללקחים, אני לא יודע מה איתכם - אבל יער זה בסט! אם היינו מוצאים מקום מוצל יותר (כמו שמצאנו בהתחלה), אז ביצה לא היתה נשרפת. מתי שבועות יוצא?

ביצה לא היתה נשרפת??? חה!

ביצה נשרפת. בכל מקום. ופארקים יותר קל למצוא, בשביל הפעם הבאה. שבועות יוצא ב... שניה... יא אללה. כרגע שמתי לב שלא רשום לי חג שבועות ביומן... מי ה#$%^@$^ שכתב את היומן הזה??? מה שכן, בניגוד ליומן, שבו כל החגים פרט לשבועות מצויינים בהחלט, ב"תקציר החגים" שבהתחלה נאמר כי שבועות יותר ב-6.6 ועכשיו נשאלת השאלה - מתי הבגרות במתמטיקה? אמא לוחצת לעשות עוד אחת לאחר הכישלון הצורב של הפעם הקודמת, ואני לא מחפשת התנגשויות... ופעם הבאה ביצה ופאפי מנצחים בסטלרס!!! הא!!!!

backdoorslam

New member
איך יכלתם שלא למצוא את הדרך?!

הרי שאדופאקס הסביר לנו במפורש!! תדעו איך להגיע בפעם הבאה? המבחן במתמטיקה 5 יח' אינטרני, תוכנית רגילה, יתקיים ב2.6 . כאמור גם אני שקוע במתמטיקה.

רמץ

New member
לא דובים ולא יער! ../images/Emo85.gif../images/Emo128.gif../images/Emo39.gif../images/Emo128.gif

היער אולי מוצל ודיסקרטי - אבל את כוויות השמש שלי קיבלתי בשעתיים נסיעה/התברברויות שבדרך. - שלא לדבר על צריכת דלק שהיה די בה ל-5 מפגשי פורום. אני אומר - למה לא פארק חביב ונחמד, נגיד... פארק רעננה למשל...
או אולי איזה מקום צפוני יותר בשביל הצפונים שבחבורה שיהיה נגיש ונוח למציאה

backdoorslam

New member
שוב נשאלת השאלה "איך?"

איך הצלחתם לא למצוא את היער הזה? טוב לפחות עכשיו אתם כבר יודעים איפה זה נמצא.

Sargon

New member
hmm. . .

מעולם לא שמעתי על המקום זה נמצא ליד וולפסון מן הסתם, לא?

DDN

New member
פארק הירקון!

המקום שהכי קל להגיע אליו. כל האוטובוסים והרכבות מגיעים/ות לשם!

Sargon

New member
אחלה רעיון

יש הרבה דשא שם ונוכל להשתולל עם הכדור רוגבי וחרבות לארפ!

backdoorslam

New member
מה יש ליד וולפסון?

יש גם פארק ליד בית חולים וולפסון בחולון? סארגון, דוקא ממך ציפיתי לתמוך ביער II.

DDN

New member
יש את צומת ספרים!

צומת הספרים מהגדולים בארץ או לפחות באזור המרכז!

למעלה