חזרנו מהפיקניק....

BluePrint

New member
תן לאחרים לעשות

כל אחד יקח את התמונה הקבוצתית ויסמן את עצמו, נפרסם שוב את התמונות בפתיל "מסדר זיהוי", ובסוף יהיה אפשר לערוך תמונה אחת עם שמות של כולם.

magnus the red

New member
מסדר זיהוי

אני מצטער אבל אני לא זוכר איך קראו לחברה של אילן, לאח של ננסק, ולחבר של ביצה. היו גם סניפט, לאריק (אם וכאשר הוא יצליח להעלות את התמונה שבא הוא נמצא), חבר של סניפט, חבר של בלופרינט, ונראה לי שזה הכל, מקווה שלא שכחתי אף אחד.

ננסק

New member
נתחיל במסדר זיהוי:

הבחור הכי מימין הוא ננסק, זה שעומד חצי מאחורי עץ ונראה מרוצה מעצמו. הבחור בשורה האחרונה, מוסתר על ידי הבחור עם משקפיי השמש ומשמאל לבחורה המתלהבת הוא אח שלי, יואב, שלא מופיע בפורום. (הבחור עם המשקפיים והבחורה המתלהבת כבר יציגו את עצמם, לפי רצונם החופשי
) אבקש להמשיך את המסדר זיהוי עם התמונה הזאת, ולא עם השניה, כי שאם אני נראה -סופר הומו שבעולם-. תודה.

backdoorslam

New member
רצוני החופשי

אני "הבחור עם המשקפיים" (למרות שיש לי גם חולצה ומכנסיים).

Sargon

New member
אתה נראה הומו?!?!?!?!

בתמונה הראשונה אני נראה כמחקה לבדיקת רקטום חודרנית למדי, שלא נדבר על ההבעה על פרצופי(למאותגרי הבינה ניתן ללחוץ על התמונה וניתן לראות אותה בהגדלה). אבל בסופו של דבר אחלה תמונות! שמישהו יעלה אותם לאתר עצמו, למען יראו ויראו.

ננסק

New member
נתחיל במסדר זיהוי:

הבחור הכי מימין הוא ננסק, זה שעומד חצי מאחורי עץ ונראה מרוצה מעצמו. הבחור בשורה האחרונה, מוסתר על ידי הבחור עם משקפיי השמש ומשמאל לבחורה המתלהבת הוא אח שלי, יואב, שלא מופיע בפורום. (הבחור עם המשקפיים והבחורה המתלהבת כבר יציגו את עצמם, לפי רצונם החופשי
) אבקש להמשיך את המסדר זיהוי עם התמונה הזאת, ולא עם השניה, כי שאם אני נראה -סופר הומו שבעולם-. תודה.

Larik

New member
שיט!

אני לא מוצא את התמונה הקבוצתית, שאני מופיע בה

EverMan

New member
תיקון : זה הלך :

איי ! חם ! איי ! חם ! איי ! חם ! בפעם החמישית בערך גילית שאתה נוגע בגחל - זה חם.

Sargon

New member
אהההההההההה!

זה היה גחל? זה מסביר הרבה דברים. . . ________________ המצחיק הוא איך כולם מרוכזים במעללי, ומאיר אפילו מחייך, ואף אחד לא טורח להסביר לי שזה גחל!

Sargon

New member
זה קרה לפני שמצאנו אותכם. . .

ניסיתי להרים גחלים עם האצבעות. . .

EverMan

New member
זה היה אדום בוהק ונוצץ

ובתוך מדורה ... לא יכולת להניח לבד שזה גחל ?

הבחורה המתלהבת???

תודה...
מה אני אעשה שחבר שלי (ההוא עם הקרחת מלמעלה, שאינו חלק מהפורום) בדיוק ניסה לעשות לי קרניים ושות'? ואני חשבתי שחברים לא אמורים לרצות שחברה שלהם תעשה כאלה דברים... אז כן, אני הבחורה המתלהבת חסומת-הפנים...

EverMan

New member
רק עכשיו הגעתי הביתה.

הכל בגלל רמץ שגם לנו ללכת לאיבוד ביער בן-שמן בדרך חזרה ... בכל מקרה- היא מדהיםםםםםםםםםם , ממממממש כיף !

למעלה