חזרנו מהפיקניק....

צומת ספרים בפארק הירקון???

או רק צומת ספרים? כי אם רק צומת ספרים, כבר היה קטע של "שוד החנויות הגדול", וכולם יודעים שיותר זול לקנות ברשת. פארק הירקון... חנייה, בפעם האחרונה שבדקתי, עולה כסף. בלעעעעכס.

EverMan

New member
רק פארק הירקון !

ת"א תמיד הייתה ותמיד תהיה הכי נגישה !!!

BluePrint

New member
אני מוחה!

ת"א הכי נגישה? אולי למי שכבר גר בתוכה. אחרי הפיקניק והחזרת חברי לביתו, הצלחתי להימלט ממנה בעור שיני ומזל של "20 טבעי".

Sargon

New member
אני בהחלט מביע תמיכה!

וישנם אנשים שיוכלו להעיד כך, אבל גם בפארק הירקון יש הרבה עצים מצידי שניהם סבבה. הכל שאלה של נוחות לשאר חברי הפורום.

פארק וולפסון...

נמצא בין "דרך השלום" (הידועה כהמשך המדהים של "אלוף שדה" המוכר) לבין "דרך הטייסים" (בניגוד לצומת טייסים, שנמצאת ליד נתב"ג, כאן מדובר ברחוב נחמד על-גבול ר"ג-ת"א...). בקיצור (אם המפה תצטרף לה הפעם, בניגוד לפעם שעברה), הדבר הירוק שבאמצע המפה. יש כאלה שאולי מכירים את הפארק בתור "העיר הלבנה". מקום חביב ומקסים, יש דקלים, צל, אגם, נוף, ספסלים והרבה שבילים נחמדים.

אגב, יש קופת פורום קטנה!

עם די הרבה שאריות עודף בתוכה. בואו נגיד שאם באמת היינו מקבלים את העודף, היה לכל אחד כשף לקנות ארטיק קרח אצל הגזלן... בקיצ, יחדיו אנו עומדים על יתרת קופה של 95 שקלים ב-ד-י-ו-ק! וואו, זה ממש יכול לקצץ עלויות השתתפות לפיקניק הבא...

Sargon

New member
אפשר לתרום את זה לאלאמאש"ס

אגודה למען אוסף המינאטורות האפלטוני של סארגון

DDN

New member
אתה רוצה לקנות מיניאטורות?

קניתי כמה מיניאטורות של WOC, של מו"ד 3, ואחרי שקניתי, והן היו אצלי, חשבתי לי "בשביל מה"?

DDN

New member
קופסאות

שקוראים להם Monsters I, Heroes II, Monsters II יש לי שם: 2 גובלינים, מינוטאור, 2 אורקים, 2 זומבים, מפלצת הזחה, עוג, 2 זאבים. כהן, לוחם, ועוד כל מיני גיבורים לא מזוהים.

DDN

New member
אני אחזיר לך תשובה מפורטת בערב

כולל מלאי, ומה ומי ומו.

לא, אבל...

אולי, אם באמת היית בארגאמף כמו שאמרת, היינו חושבים על זה

חמווווווווווווווווווווווד!!!!!!!!!!

כל-כך מתאים לך השם הזה, שאני פשוט הולכת לשנות את השם של הנציג הגובליני... זה כל-כך חמוד!!!!!!!!!!!!!
רק שתדע שגרמת לי לקפץ כרגע על הכיסא מרוב צחוק. שמייח!!! כסף = משאבים של סטלרס, נכון?

למעלה