חוזרת עם פרטים

מה בדיוק את מחפשת איזה מעשה קוסמים

גיזרה צריך לבנות ויש לזה חוקים צריך למדוד ולחשב ויש כל מיני שיטות מה חשבת שהוקוס פוקוס ויודעים.

לכל המורות למיניהם יש אנשים שלומדים כל דבר

לבד ,שמם אוטודידקטים . אני אישית גם כשישבתי בכיתות תמיד הייתי לומדת לבד .לפני כמה שנים לחתי קורס של הנהלת חשבונות לא התאפשר לי להיות בחצי קורס . גם הצלחתי במבחן וגם עזרתי בלימודים לזאת שנכחה בשיעור למרות שאני לא נחכתי . יש לי את היכולת ללמוד לבד . סליחה אם זה פוגע במורים. זה לא אמור . אני בעד ללכת ללמוד, לקבל ביטחון כל הנושא של התפירה ותדמית ועיצוב זה עולם ומלואו ותמיד יש מה ללמוד ולשפר ולהמציא . אני מאחלת הצלחה לכלם . ולעולם לא אמליץ על דבר שלא התנסיתי בו ......................חברה שאמרה לדודה

לא צריך להילחץ.....

לא ביקשתי הוקוס פוקוס חשבתי שבסה"כ נפגשת עם חוברת טובה שהיית ממליצה לי .... ולא בנושא גיזרה .תודה בכל אופן ושיהיה לך בהצלחה:)

ו שתי

New member
אני חושבת קצת אחרת מלבניה, דוווקא כמי שהיא

אוטודידקטית. אני לא נתרמת מלמידה בכיתה או בקבוצה. אני כן נתרמת מהיכולת לבוא פעם בכמה זמן בצורה גמישה ולשכלל מיומנויות. נכון, אני לומדת הרבה לא רק בניסוי ותעיה, אלא גם בקריאה והתנסות. אבל גם מהדרכה פרטנית נתרמים. כמי שהמקצוע שלה נוגע בהוראה ובשיטות הוראה, כל אחד לומד קצת אחרת. כל אחד מתפתח אחרת, וכל אחד מתקדם בקצב שלו. אם מישהו הוא הטיפוס המתנסה (ואגב, שיטת הוראה יעילה מאד מתבסס על הדגמה והתנסות מודרכת) אני כן ממליצה ללכת לאוריינטציה ראשונית ואח"כ לפגישות מודרכות שהוא מביא את התכנים שהוא רוצה ללמוד ולקבל, אצל מורה.

אם היית קוראת את כל מה שכתבתי היית

מבינה שאני דווקא בעד ללכת ללמוד למי שזה מתאים לו . גם אני לומדת אבל לבד .ומאד שמחה להשלים ולשמוע בפורום דעות ושיטות של אנשים ששותפים ליצירה ותפירה .גם בפורום אפשר ללמוד המון.לי פשוט הישיבה במסגרת למידה לא כ"כ מתאימה . יש לי סיפוק מזה שאני מגיעה לתובנות לבד . ובאשר לשרית המתנחלת הגאה speak for your self

את כמו אדם שנכנס למסעדה והשולחן עמוס באוכל

ושואל היכן האוכל?חביבתי מי שרוצה ללמוד ימצא את הדרך ללמוד וחוברות יש בשפע וספרים שמספיקים בכדי ללמד לתפור.ומורים וקורסים ואפשר דרך האינטרנט צריך רק לרצות.

למה אתן עושות פיל מזבוב?../images/Emo205.gif

|בסך הכל היא העירה הערה שהיא לומדת תדמיתנות לבד שאלתי אם יש לה חוברת מעניינת ולא בנושא גיזרה מה הביג דיל? לא מעניין אותי למה היא לומדת לבד שיהיה בכיף ושתהנה . ישלי חוברות יש לי את החומר שיש לה ממשרד העבודה וחשבתי שיש לה משהו מעניין אחר שעוד לא נפגשתי איתו . זהו! לא ביקשתי שתמצא לי ספר שמלמד תפירה אני לא במקום הזה., סתם חשבתי שהיא תוכל להעשיר אותי במה שיש לה . אני מרגישה שהדברים קצת יצאו מהקשרם.... לא התכוונתי לפגוע אלא סתם להעזר .יום נעים

lirola

New member
למה לכתוב בצורה כזאת? את אומרת שאת לא

מתנגחת ולא פוגעת? חופש ביטוי צריך להיות גם הוא עד גבול מסויים. אז את מאוד פוגעת וכותבת בצורה מאוד לא נעימה ובטוח שלא מפרה.

והנה משהו חדש נוסף [על סף ייאוש]

[בקובץ] אוף אני באמת לא יודעת מה לעשות. סך הכל רציתי לקנות מכונת תפירה ולהתחיל לתפור, חולצות, מכנסיים, חצאיות.. רציתי לדעת את כל סוגי התפירות כולל רוכסן, כיס, קיווץ, מעטפת.. הלכתי לבדוק קורס בראשון שם רצו 1600שח ל12 שעורים וכשהלכתי לפגישת ייעוץ הבנתי שלא אדע הרבה, רק מה שאעשה שם ולא אוכל להבין אח"כ לעשות בבית דברים אחרים. מצד אחר בדקתי חוג ברחובות, שם מתחילים ממש מאפס, תיקים, מצעים, תיקוני בגדים, שידרוג בגדים ורק אז תפירת בגדים בכל הסוגים. ארוך אבל מכסה הכל. אני בטוחה שאם אקנה מכונת תפירה ואדע לעבוד עליה ואדע את סוגי התפירות ומה שייך למה אוכל לעשות הכל בבית כולל בגדים בכל המידות. שאלתי היא כזו: האם יש המלצה לקורס לא יקר באזור ראשון לציון, רחובות, ת"א והסביבה? האם אוכל לדעת לתפור חולצה /חצאית/ מכנס ולדעת לעשות תיקוני בגדים בלימוד שהכל מהבית? סך הכל אני רוצה לתפור לי ולמשפחה ולדעת תיקונים, זה כזה מסובך?

רות מלר

New member
1600 ש"ח ל- 12 פגישות זה לא הרבה

בשנקר בתירה למתחילים עולה כבר 2,500 ל- 15 פגישות השאלה היא מה לומדים והאם מתאים לך ללמוד בקוצה או לבד בכל מקרה בראשון- אני ממליצה בחום על תומרקושקוש הוא אומנם רק בן 17 אבל עם נסיון ענק נכון הוא חבר שלי כאן בפורום אני נהנית להמליץ על חברים

כן אני איתו בדיונים

עד שנתחיל [בע"ה] לא ידעתי שהוא בן 17!! יפה!!!!!! בנתיים, נזכרתי שיש לאמא שלי חברה שהיא תוםפרת.. איך לא חשבתי על זה קודם? היא ייעצה לי להתחיל באקמיה לאופנה ואח"כ היא תשב איתי על כל מה שארצה. [היא בכלל אמרה לי ישר לבוא אליה אבל לא כ"כ יש לה זמן ועם מורה זה יותר לעיניין]

כמו שאמרתי קודם,

התייעצתי עם תופרת ואחד שעובד הזה, שניהם אמרו לי שזה יעזור לי מאד, שאולי בבית לא אדע הכל אבל עם הידע הנרכש אוכל בבית להתקדם בכוחות עצמי ולא להתקע כל פעם כי לא למדתי את הבסיס

lirola

New member
יכולה להמליץ לך על מורה בראשון שמלמדת

בקבוצות של 4 בנות. כל מפגש 4 שעות ואני חושבת שזה 150 שקלים. זו המורה שלימדה אותי בשנקר תדמיתנות והיא מצויינת. שמה בישראל נאווה מזרחי.

למעלה