חוזרת עם פרטים

lirola

New member
שיעור של 4 שעות יחד עם עוד 3 בנות.

את צריכה לדבר איתה , אני לא למדתי במסגרת כזו אלא בקורס תפירה הרגיל של שנקר , שזה גם בסיס דומה 1900 שקל בערך ל15 שיעורים בני 4 שעות. ושם לומדים לתפור חולצה מכנס וחצאית מאריג , אבל השיעור מובנה ואין גמישות במה שלומדים באותו יום .

הייתי שם כבר בפגישה

נשאר לי רק להחליט ולהרשם. למדת שם? מצויין!! ספרי איך שם, עוד לא נתקלתי במישהו שלבד שם הייתי רוצה לקבל חוות דעת. תודה.

meitalg7

New member
משום מה הודעה לא עברה אלייך במסר ...

מה שרציתי לומר זה שאני למדתי לפני כ- 6 שנים,באקדמיה לעצוב אופנה בראשל"צ את יסודות התפירה והוצאת גיזרה מבורדה וכו' , היחס מצויין , יש לך יחס אישי מול המורה, יש לך שם ציוד (מכונות תפירה /אוברלוק) מצויין , אני למדתי הרבה טכניקות בקורס הראשון שלי אצלהם , כרגע אני לומדת אצלהם את הקורס 4 שלי אצלהם , מה שנותן לך את התרשמותי הכנה, אני הייתי כל כך מרוצה מהם , שעשיתי 3 קורסים נוספים אצלהם ף קורס תדמיתנות, קורס ציור אופנה, ובימים אלה אני עושה אצלהם את הקורס ה 4 שלי , קורס מחוכים ושמלות ערב וכלה. אז שהיה לך בהצלחה,

TipToli

New member
למדתי שם!

הבחורה מקרית גנים? למדתי אצלה לפני כ4 שנים. בחורה מתוקה וסבלנית לי נשאר עוד שיעור אחד אבל עד היום לא הלכתי ...(חח שטויות) תיראי יש כל מיני סוגי קורסים של מתחילות הם יקנו לך את הבסיס, צריך להתנסות. לדעתי, אם את רוצה רק לדעת בחפיף אז עדיף שתגשי למישהי היא תלמד אותך שיעור או 2 שבו יסבירו לך ויקנו לך כלים בסיסים בעקרון #להשחיל חוט שזה ממש שטות, #להוציא גיזרה מבורדה זה בסה"כ להעתיק מתוך מלא גזרות שיש.. # אח"כ את מעתיקה לבד ע"י קופי מיוחד(קונים את זה בחנות) #משאירה 2 ס"מ של תפירה #גוזרת #מעבירה במכונה.. אבל אם את רוצה ממש לתפור טוב טוב שמלות מהממות וכאלה אז כדאי לך להרשם לקורס! ולשם את המחיר הזה... אבל רק אחרי שיהיה לך את הבסיס(שוב ללמוד שיעור 2 אצל מישהי ולהתאמן ואז שיהיה לך ללכת לקורס רציני ולהשקיע כסף) אני אישית יצאתי עם ידע בסיסי בתפירה כמו הוצאת גיזרה מבורדה ולדעת להתעסק עם המכונה.. כיום אני לפעמים תופרת חצאיות(צריך את הדיוק ) מחליפה רוכסנים(חוסכת 20 ש"ח בכל פעם) תיקונים ומכפלות.. אם תרצי עזרה בשמחה!(אע"פ ש100% החבר'ה כאן באתר תותחים ממני חח)

אשמח לכל עזרה

ואשמח גם לא לעשות שום קורס רק ללמוד עצמאית. תראי, היום סגרתי פרטים בערך. הבוסית של אמא שלי תביא לי מכונת תפירה שלה שלא בשימוש, חברה של אמא שלי אמרה לי ללכת ללמוד ואח"כ היא תהיה לרשותי בכל שאלה. אם אוכל לוותר על הקורס ואוכל להעזר במישהו כדי לדעת להשתמש במכונת, להוציא גזרות ולתפור זה יקל עליי. אני מנסה להתפתח כשאין לי כ"כ אמצעים אז זה מקשה קצת. ומה סך הכל חשוב לי לדעת מקצועית? על מכונת תפירה, על הוצאת גזרות, על תיקונים וזהו בערך.. השאר בונוס. כי את השאר אלמד בבית עם נסיונות עד שאצליח.

זה נכון ולא נכון.....

לא הכל אפשר ללמוד מהניסיון יש בתפירה הרבה דברים שאם לא לומדים אותם לא בטוח שתדעי אותם אז נכון את לא צריכה ללמוד תדמיתנות ועיצוב אבל לעניות דעתי כן כדאי לך לקחת קורס בסיסי שיקנה לך כללים בסיסיים בתפירה ולימוד גיזרה מ-0 . ועל גבי זה את באמת יכולה ללמוד מניסיון חיים ולהעזר בחברה של אמא שלך. אבל איך אמרו לי פה בפורום " גם כדי לשאול צריך לדעת מה לשאול". בהצלחה במה שתבחרי

OATK

New member
אני לומד בראשון באקדמיה

אני ממש מרוצה את יכול לשנות את הגזרה של הבורדה להוסיף להביא רעיונות שלך למוד רוכסנים מעטפות הכל ואת תדעי לעשות בבית אבל זה בהחלט תלוי בך אם את רק רוצה להוציא ולתפור או לדעת לעשות יותר מזה

שושונלה

New member
../images/Emo207.gifבאיזור ת"א או השרון - רוצה ללמוד לתפור

גם אני רוצה ללמוד תפירה ברמה יחסית בסיסית. יש לאמא שלי מכונת תפירה. מישהי מכירה מקום ללמוד בו בתל אביב או בשרון הצפוני? דווקא במושב שלי יש מישהי שמלמדת אבל לא בימים/שעות שמתאימים לי. תודה, ורד

שושונלה

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifוגם - איפה משיגים בד המפ ?

פשוט, לא צבוע, כדי לעשות רפידות לחיתולים רב פעמיים. שאלתי אתמול בסתם חנות במדרחוב נחלת בנימין והם לא ידעו על מה אני מדברת. ורד

למעלה