מסכימה חלקית, אז נכתוב על מה שאני..
...יודעת. אז איך נתחיל?? כרגיל... מהסוף להתחלה... לגבי מה שאני מסכימה - כל הקטע של המגן דוד. כשאני הולכת עם מגן דוד קשור לתיק זה כדי לסמל משהו, ופתאום אשכרה אנשים שואלים אותי "אההה, את מעריצה של סאבלימינל" (( וכהערת סוגריים קטנה, פעם ראשונה שזה קרה, הגבתי במין "מהה?" מבולבל, אז ענו לי "מה, את לא מכירה?? סאבלימינל! הלהקה!"... )) ופעם אחת בכלל התעצבנתי ושאלתי שאלות סטייל מה שכתבת... תקעו בי מבט מוזר כזה ואז אמרתי משהו כמו "אני יודעת למה אני עם מגן דוד, ותאמין לי שזה לא בגלל שאני מעריצה של סאב והצל. עכשיו, אתה יכול לצחוק וללכת, אבל הצעה שלי - לפני שתעשה מעצמך אדיוט יותר גדול ממה שאתה עכשיו - תחשוב למה אתה הולך עם זה"... hehe... כבר לא היה נעים לו להסתובב בביטול
לגבי הקטע שהם הפכו לשק החבטות של וואלה - זה נמאס עוד לפני ההודעה הזאת... אבל... לגבי הקטע של "הניתוחים של המסרים הפוליטיים". הלוואי שאיפה שאני נמצאת היו מגיעים למצב הזה, כי עד כמה שזה מעצבן, זה הרבה יותר מעצבן לראות אנשים שרים שירים שהם לא יודעים בכלל מה המשמעות שלהם ומצטטים אותם בלי לדעת בכלל מה הם אומרים. חוץ מהעובדה שזה דיי לגיטימי, בכל זאת המטרה היא להעביר איזשהו מסר, אז זאת לא חוכמה פשוט להגיד "עזבו את המסר" (לא שאתה אמרת, אבל יש כאלה שאומרים). לבוא בגישה של "בגלל שאני ימני אני לא שומע מוקי" או לחילופין "בגלל שאני שמאלני אני לא שומע סאבלימינל", זה כבר דיי דבילי לדעתי. אני שומעת גם סאבלימינל וגם מוקי ואוהבת לשמוע את שניהם (כן, אני גם אוהבת לשמוע את "האור והצל", אבל הרבה יותר את "האור מציון" מן הסתם.. וד"א "תקווה" זה שיר שדווקא דיי אהבתי.. אבל זה לא הנושא...). אז נחזור לנושא (האחרון לפחות..) למרות שזה דיי לגיטימי - לא בהגזמה, ולכן לגבי נושא זה אני מסכימה באופן חלקי
. לגיטימי, אבל עד גבול מסוים. בזאת תם הניתוח של שירי לעכשיו...