חובה לקרוא

RunNGun

New member
תקרא את התגובות מתחת להודעה

של הברברים שקיללו אותו. לא להסכים זה טוב, אבל לעבור לפסים אישיים זה כבר מעבר. כנ"ל מה שקרה עם ניסן שור.

RunNGun

New member
תקרא את התגובות של האנשים

שקיללו אותו, רק בגלל שהביע את דעתו. לא להסכים זה טוב, אבל להתחיל לקלל זה הרבה מעבר. כנ"ל, אגב, לגבי מה שקרה עם ניסן שור.

מסכימה חלקית, אז נכתוב על מה שאני..

...יודעת. אז איך נתחיל?? כרגיל... מהסוף להתחלה... לגבי מה שאני מסכימה - כל הקטע של המגן דוד. כשאני הולכת עם מגן דוד קשור לתיק זה כדי לסמל משהו, ופתאום אשכרה אנשים שואלים אותי "אההה, את מעריצה של סאבלימינל" (( וכהערת סוגריים קטנה, פעם ראשונה שזה קרה, הגבתי במין "מהה?" מבולבל, אז ענו לי "מה, את לא מכירה?? סאבלימינל! הלהקה!"... )) ופעם אחת בכלל התעצבנתי ושאלתי שאלות סטייל מה שכתבת... תקעו בי מבט מוזר כזה ואז אמרתי משהו כמו "אני יודעת למה אני עם מגן דוד, ותאמין לי שזה לא בגלל שאני מעריצה של סאב והצל. עכשיו, אתה יכול לצחוק וללכת, אבל הצעה שלי - לפני שתעשה מעצמך אדיוט יותר גדול ממה שאתה עכשיו - תחשוב למה אתה הולך עם זה"... hehe... כבר לא היה נעים לו להסתובב בביטול
לגבי הקטע שהם הפכו לשק החבטות של וואלה - זה נמאס עוד לפני ההודעה הזאת... אבל... לגבי הקטע של "הניתוחים של המסרים הפוליטיים". הלוואי שאיפה שאני נמצאת היו מגיעים למצב הזה, כי עד כמה שזה מעצבן, זה הרבה יותר מעצבן לראות אנשים שרים שירים שהם לא יודעים בכלל מה המשמעות שלהם ומצטטים אותם בלי לדעת בכלל מה הם אומרים. חוץ מהעובדה שזה דיי לגיטימי, בכל זאת המטרה היא להעביר איזשהו מסר, אז זאת לא חוכמה פשוט להגיד "עזבו את המסר" (לא שאתה אמרת, אבל יש כאלה שאומרים). לבוא בגישה של "בגלל שאני ימני אני לא שומע מוקי" או לחילופין "בגלל שאני שמאלני אני לא שומע סאבלימינל", זה כבר דיי דבילי לדעתי. אני שומעת גם סאבלימינל וגם מוקי ואוהבת לשמוע את שניהם (כן, אני גם אוהבת לשמוע את "האור והצל", אבל הרבה יותר את "האור מציון" מן הסתם.. וד"א "תקווה" זה שיר שדווקא דיי אהבתי.. אבל זה לא הנושא...). אז נחזור לנושא (האחרון לפחות..) למרות שזה דיי לגיטימי - לא בהגזמה, ולכן לגבי נושא זה אני מסכימה באופן חלקי
. לגיטימי, אבל עד גבול מסוים. בזאת תם הניתוח של שירי לעכשיו...

באמת זה נכון וחבל

כל רעיון המגן דויד למה הוא הפך? אני רואה אנשים שלא שמים זין על המדינה ורוצים להשתמט מהצבא אבל עדיין שמים את המגן דויד..... בהתחלה שראיתי את סאבלימינל שם את המגן דויד עליו בחישגוזים בבארבי לפני שנה וחצי זה היה מגן דויד פשוט ונחמד ובדרך חזרה הבייתה יצא לי לחשוב על כמה הרעיון של המגן דויד תומך במדינה בשעות הכי קשות שלה ואז כמובן גם אני רציתי אחד להראות שאני תומך במדינה שלי אחרי איזה שנה פלוס מינוס אני רואה המרבה אנשים שמתחילים ללבוש את המגן דויד אבל בעצם לא חושבים על המשמעות שלו תלכו אולי שניה לחנות ההאפנינג הקרובה לביתכם ותראו שבאיזור השרשראות יש תמיד איזו שרשרת של מגן דויד כל הרעיון של הסמל פשוט נהרס הוא התחיל בצורה בעלת משמעות של אני תומך במדינה שלי, עבר לאנשים ששומעים את השירים של סאבלימינל ואוהבים את המסר והגיע למצב שבוא כל אחד שרוצה פריט אופנתי חדש לובש אותו בעצם המטרה בהתחלה הייתה טובה ונהדרת אבל עכשיו תראו למה היא הפכה ולירון באמת אין קשר בין המגן דויד לידע שנושא עם ישראל, בעצם אני יכול לשאול אותך משהו כמו מיהו א.ד. גורדון? באותה מצב במקרה שאתה לא יודע זה אומר שאתה לא ציוני....(קצת חסר הגיון לא?) דבר אחד באמת נמאס שוואלה טוחנים כל שיר שיוצא מהצמד עד לקצה שלו ומנסים להביא כמה שיותר כניסות גולשים והתעניינות בגלל הכתבות האלו אז הנה עצה: במקום כל שני וחמישי להתרגז על מה שוואלה אומרים ובעיקר על החרם על סאבלימינל והצל, תעשו משהו בעניין אם הם עושים קוראים לחרם על המוזיקה של סאב אפשר באותה מידה לקרוא לחרם על האתר ובתכלס הכתבה עצמה באמת נוראה, הוא מתאר את הציבור שלנו כציבור מלא פשע ושנאה, אני לא גדלתי כשמסביבי פשע ואני לא מלא שנאה, בחיים שלא לא הייתי פאשיסט ואף פעם לא אמרתי ימותו כל הערבים הכתב עצמו כנראה ממש אין לא מושג מכלום בנושא ולכן חשב להפליץ כמה מילים שהוא חושב על העיניין והנה לך כתבת וואלה שיגרתית

ואגב תראו את תגובה 370

תגובה הוגנת לקיצוניותו של הררי. ממליץ לקרוא!!! כותרת: דניאל כותב: תמיד יש את האדם ששונא ערכים, שונא את האהבה ושונא את העם שלו ( כולל את עצמו ). אדם זה יגיד שדאגה לזולת היא פאשיזם, נסיון להגן על עצמך הוא אלימות וימצא משהו שלילי להגיד אפילו על מתת חסד לאביונים. אדם המעוות כל ערכי מוסר עקב בעיות פנימיות שלו. מי שכתב את הכתבה האומללה הזאת מביט רק על החצי הריק של הכוס. אני לא יודע אם לסאבלימינל איכפת מעם ישראל אבל המילים שלהם מיועדות עבורינו. אנחנו העם הפשוט - איכפת לו מעצמנו ואנו נדאג לחיילנו מתוך אהבה ולא מתוך פאשיזם. חייל מת הוא מושא הערצה לגבורה ותמיד יזכיר לנו שעלינו לפעול על מנת שלא יהיו הרוגים. שיהיה שלום וטוב בעולמנו. המניע חייב להיות מוסרי כי מטרתנו מוסרית. חבל שיש אנשים שיגידו על מעשים הנובעים מאהבה והתחשבות כמעשי שנאה, הכפשה וגזענות. כשהייתי קטן כיוויתי שלאחר השואה לפחות יהודים ינסו לנהוג באהבה, שכן שנאה כה פגעה בנו. מסתבר שיש כאלו ( כמו עידו הררי ) המעדיפים לפרש את הדברים בדרך הרעה. כואב לי על כך, על זה שאתה, עידו הררי, בן אדם לא מאושר. יש מספיק חרא בעולם ולא צריך לחפש אותו, במיוחד לא כאשר מושיטים לך כף יד לעזרה.

חולוני

New member
אני אומר להחרים אותם.

כי הם עושים חרא של מוזיקה ומשפיעים לרעה על ההיפ-הופ המקומי. השבק העלו את ההיפ-הופ המקומי בכמה וכמה דרגות, סאבלימינל והצל רק מזיקים לו ומורידים אותו לרמה שאפילו לא הייתה לפני השבק. טיפש מי ששומע אותם...

Mr Darkness

New member
אידיוט

כתב אידיוט טיפש זיבולי שכל מוציא דברים מהקשרם הוא פשוט דפוק אין לי עצבים להגיב על כל משפט שלו ולהוכיח את הטמטום שלו אני לא הכי אוהב את סאבלימינל והצל (פעם אהבתי אותם יותר, ואני עדיין אוהב אותם אך לא במידה רבה), אבל להגיד עליהם שהם פאשיסטים ולהוציא את הדברים מהקשרם? אידיוט אין מקום לכאלה כתבים, ובוודאי לא באתר מכובד כמו וואלה...

חולוני

New member
הוא באמת פאשיסטים טיפשים.

ואפילו לבריטני יש ליריקס יותר חכם מהם.. וכמובן שגם המוזיקה עצמה מסריחה. חבל מאוד שההמון הטיפש הולך עם סאבלימינל ולא משקיע את זמנו בהרכבים איכותיים כמו הדג נחש וחלוצי החלל...

Mr Darkness

New member
אתה דפוק

נכון הדג נחש וחלוצי החלל הרכבים איכותיים לאללה (לדעתי הדגנחש בהרבה יותר) ואולי הם יותר טובים מסאבלימינל והצל (מבחינה מוסיקאלית לפחות, אם נתייחס לאלבום השני של סאבלימינל) אבל מה הקשר? סתכל על הדיסק הראשון של סאבלימינל לדעתי- זו יציאת אומנות הדיסק הכי טוב שאי פעם שמעתי דיסק פשוט מעולה אין לסאבלימינל ליריקס חכם? באמת? הנה אתן לך כמה שורות משיר שאני מעריץ מהאלבום הראשון תגיד לי אם זה לא חכם: הצלצולים בבית ספר הישן היו פשוטים היום צלצולים יותר חשובים משיעורים והחומר שנלמד בכיתה לא מענין ומעאפן אחרי שנייה משעמם כי אז BUT למורים היה כבוד איך שבאו ללמד אנשים רצו ללמוד ותראו איך מורים היום עושים לך טובה היום ללמד זה לא מצווה זה עבודה אין אהבה אין כבוד כולם רוצים שינוי עומדת להיות כאן אנרכיה וזה חרא של עיתוי ההשפעות וזה תלוי כבר הלכו 2 דורות למה לקטנים יש שאיפות- שואפים לריאות עזבו את הכלליות אני מדבר על השטויות מגרש החניה נהיה תצוגת מכוניות לפרחות קטנות שמרימות ת'חצאית כדי שחתיך במכונית יוכל לקלוט את החזית העולם נהיה מסומם קוראים לזה פנאן למי יש ב.מ.וו למי רנו מגאן כולם עם קוצים ופרנצ'יקי זקן ולפחות 400$ בילאבונג של בגד ים ואיך לא נמאס להם להיות אותו דבר כמו אותו פס יצור שלא נגמר אומרים החיים קשים אז סוחבים עאלק, כל מה שסוחבים פה זה ת'סטארטק זה לא שיר חכם? המסר שלו לא חזק? מסר מדהים רק חבל מאוד שסאבלימינל התקלקל כי עכשיו הוא באמת ברמה מאוד-מאוד נמוכה (לדעתי לפחות) אבל לדעתי גם הדגנחש ירדו ברמה הדיסק הראשון שלהם הותיר עליי רושם הרבה יותר טוב, הוא פשוט יותר טוב מהאלבום השני... בוא תסביר לי למה אתה אומר שהם פאשיסטיים? זה שהם מתגאים בלאום שלהם עושה אותם פאשיסטיים? הם יוצאים נגד תופעות פסולות בעיניי, כדוגמת השתמטות מהצבא תשמע אני מסכים איתך שעכשיו המוסיקה שלהם מסריחה אבל תראה את זה: הם משפיעים על הנוער הם מכניסים בו ערכים נכון שזה מגעיל שהנוער הולך עם מגני דוד מכיוון שהם "מעריצים את סאב והצל" אבל תמיד תהיה התופעה הזו של חיקוי אמנים... אבל יש כאן חינוך לערכים כן לאהוב את המדינה כן ללכת לצבא וזה, לדעתי, חשוב מאוד מבחינת היצירה שלהם- הם באמת הדרדרו באופן דרסטי אבל מבחינתם זה משתלם- מה אכפת להם לעשות מוסיקה מזוייפת? עדיף להם לעשות מוסיקה מגעילה, להגיע לנוער כולו ולהרוויח הרבה כסף, מאשר לעשות מוסיקה אמיתית (כמו שהייתה באלבום הראשון) ולמכור חצי...

חולוני

New member
אממ..

לא מעניין אותי הזיבולי שכל שלך על סאבלימינל. ואיך זה שסאבלימינל מקבלים רק ביקורות רעות? כנראה שיש אמת בביקורות.. ולא, הדוגמה של הליריקס שהבאת היא ממש לא חכמה. וכן, המסרים שלהם כן פאשיסטים. וכן, הם גם טיפשים. וכאשר סאבלימינל מקבלים ביקורת רעות, קבל איזה ביקורות מקבלים הדג נחש.. (מצרף להודעה)

Mr Darkness

New member
אתה אידיוט

אתה סתם פוסל מבלי לנמק מדוע הליריקס שנתתי לא חכם? בנוסף, מה הקשר לביקורות?! חסרים אומנים ולהקות מוכשרים שקיבלו ביקורות גרועות? מה הקשר בכלל... עוד משהו: "סאבלימינל מקבלים"... ממ... משום מה לא נראה לי... אני בעד "סאבלימינל מקבל"...

חולוני

New member
לא מעניין אותי.

אין שום דבר חכם בליריקס שהבאת לדוגמה, וגם ה"יעני מסר" של להיות אינדבידואלים בקטע הזה סותר את המסרים האחרים שלהם ל"אחדות לאומית" ואת הפאשיזם שלהם. לא ממש חכם. וזהו, שהם גם לא מוכשרים.. המוזיקה (גם בלי המסרים) פשוט מסריחה, וזאת הסיבה העיקרית למה אני לא שומע אותם.. ואני לא חושב שזה מקרה שהם מקבלים רק ביקורות (התכוונתי לסאב ולצל, אם לא הבנת ב"מקבלים") רעות, וגם אם לא כולן, רוב הביקורות שהם קיבלו מוצדקות, לגיטימיות וצודקות לגמרי. סאבלימינל והצל הורידו את הרמה של ההיפ-הופ המקומי, והוליכו המון טיפש אחריהם.. כמו שאמרתי, חבל שאותו המון לא משקיע את זמנו בהיפ-הופ -Fאנק איכותי כמו הדג נחש במקום בטיפשים האלו..(סאב והצל) פשוט חבל.

Mr Darkness

New member
הליריקס כן חכם

ולא מצאתי סתירה בין האינדיבידואליזם לבין האחדות הלאומית איניבידואליזם הוא דבר חשוב מאוד אך עם זאת, עלינו להיות מגובשים כעם ואני חושב שהדיסק הקודם של סאבלימינל טוב בהרבה מהדיסק החדש של הדג נחש

חולוני

New member
אם גם אתה לא מבין את הסתירה..

זה עצוב מאוד.. אי אפשר להיות מאוחדים ב"אחדות לאומית" (במילה אחרות - להיות עדר) וגם להיות אינדבידואלים. הכללות תמיד פוגעות בפרט. וזה שהמסרים שלהם סותרים זה את זה רק מראה שהם לא חכמים במיוחד, ושאפילו הם לא יודעים על מה שהם שרים..פאתטי.. ו-2 הדיסקים שלהם עלובים ביותר, ולא מתקרבים לחצי רמה מאף דיסק של הדג נחש.

Mr Darkness

New member
אוקיי

שים לב בוודאי שאפשר להיות גם מאוחדים וכל להיות אינדבידואלים אם אתה אומר שאחדות לאומית = להיות עדר, כנראה אינך מבין את משמעות המושג "אחדות לאומית" אחדות לאומית- הכוונה שנהיה כולנו עם אחד, מגובשים נגד אויבינו אבל, כל אחד מאיתנו יכול להתבטא באופן אינדיבידואלי, כל עוד הוא שומר על הגיבוש הלאומי הדיסק הראשון של סאבלימינל הוא מעולה לדעתי, והוא טוב יותר מהדיסק הראשון של הדג נחש (בדירוג הייתי מדרג את הדיסקי של סאבלימינל ושל הדגים כך: 1. האור מציון 2. המכונה של הגרוב 3. לזוז 4. האור והצל כשיש הפרש גדול בין "המכונה של הגרוב" לבין "לזוז", והפרש הרבה יותר גדול בין "לזוז" לבין "האור והצל").

חולוני

New member
עזוב, חבל על הויכוח הזה..

ורק שתדע שאחדות לאומית פוגעת באינדבידואליות, ואי אפשר להיות שניהם בבת אחת, כי משמעות להיות "אינדבידואל" זה להיות שונה מאחרים ובעל דעות פרטיות משלך ולא להיות מאוחד באותה דעה כמו של כל העם כי אז אתה חלק מעדר. זהו.

Mr Darkness

New member
לא

אינדיבידואליזם לאו דווקא סותר אחדות לאומית אחדות לאומית היא במישור כולל בעוד אינדיביאוליזם נתפס בד"כ במישור האישי ובחיים הפרטיים של כל אחד

da^Lord

New member
כמה אנשים יש במדינת ישראל?

וכמה דרכים? או ימין או שמאל.. האם כשמאלני אתה שומר על אינדיווידואליות? האם כשמאלני אתה לא מאוחד עם חבריך השמאלנים? לא שאני נגד השמאל.. זאת לא שאלה פוליטית. נניח ו5 מיליון אנשים יהיו אנדיווידואלים , עדיין יש 2 דרכים עיקריות.. ימין ושמאל. אגב, יופי שאתה מעריץ של הדג נחש. זה לא אמור לגרום לך לשנוא את סאב.. ובכלל אין מקום להשוואה בין השניים. הדג נחש עושים פאנק. מצטער לומר- הראפ של שאנן גרוע. אבל כל המסביב, הרבה פאנק ומוזיקה טובה מחפים על זה. והליריקה של שאנן לא חכמה ומתוחכמת כמו של סאב. אולי היא מלאה בכוונות טובות ואידיאלים שאתה מסכים איתם.. אין לי עם זה בעיה, אבל אין את התחכום ומשחקי המילים והחריזה וה"כישורים המילוליים" הדרושים לראפר רציני.

למעלה