חדשות חדשות חדשות

באותה מידה אפשר לשאול "מה אתן

חושבות על : נשים שאוהבות גלידה / נשים שאוהבות כדורגל / שאוהבות ללבוש מגפיים / מרק ירקות / סטייק פילה / שחיית חתירה ועוד ועוד ומה אתה (?) חושב על נשים שלא אוהבות סקס? ומה אתה חושב על גברים שאוהבים סקס? או שהשאלה הזו לא באה בחשבון כי ברור לך שאין כאן שאלה בכלל?

חיפושיט

New member
ומה אתה חושב על גמלים שאוהבים חסה?

רגע, נשים פמיניזטיות משום מה לא אמורות להנות מסקס?, לא יכולות? האנטומיה של האישה הפמיניסטית שונה לעומת האנטומיה של אישה רגילה שכן יכולה להנות מסקס? טוב גבירותי היקרות, אני יוצאת מהפורום הזה.. שומו שמיים שאהפוך לפמיניסטית!, אני לא אוכל להנות ממין! [ותספרו לגברים שנמצאים פה על העניין גם, חלילה אולי גם יודבקו בנגיף שונא הסקס הזה.. ] --- אוקי, ברצינות? סקס זה משהו מהנה לשני המינים, אז מה הקשר לנשים? אסור לנשים להנות ממין?, זאת כניעה כלשהי או בגידה בעקרון פמיניסטי? מה לעשות, אבל לא נראה לי שאפשר להמנע מזה.. מערכת העצבים היא אוטונומיה- אי אפשר לשלוט עליה בכזאת קלות.. אה, ואם שאלת על נשים שאוהבות לעשות סקס הרבה- סבבה להם. למה שלא?

soulbird

New member
המממ (רבאק מי לקח לי את הקונדום???)

האייקון האייקון !!!! אולי פמניסטיות עושות את זה אחרת??
שששש יש פה ילדים טוב אין קונדום אז כחו

אבא גאה

New member
אני חושב שנשים שאוהבות סקס הן פשוט

נהנות מסקס. מה אתה חושב על נשים שאוהבות סקס? ואם אתה כבר עונה, אז הנה עוד שאלה (כדי שנחסוך הודעות בשירשור) מה אתה חושב על גברים שאוהבים סקס וממה נובעים ההבדלים לדעתך?

טל קר

New member
איך שיתפרסם שהתקנה עברה (ולא רק

עתידה לעבור בימים הקרובים) אני אביא את הפרסום לכאן, ונקווה שתופיע שם גם כתובת למשלוח. אבל, שימי לב, שבמודעות דרושים יש איזו מודעה פצפוצנת שמכסה את העיתון שאומרת "כל המודעות מתיחסות לגברים ונשים גם אם לא מצוין כך בפירוש בהודעה" ואז את יכולה לקרוא הודעת דרושה למזכירה+הופעה יצוגית + מגורים (אין גבול). אני מתה שיגיע לשם גבר ויתבע אותו על אפליה בקבלה ל"תעסוקה".

soulbird

New member
רופא מחיפה נחשד האלימות

נגד בני משפחתו. מתוך כתבה בוי נת ודיון בפורום אלימות. "אם בארזים נפלה שלהבת מה יגידו עזובי הקיר?" האם יש ציפיות שונות מאוכלוסיה מסויימת. או שכל אחד הוא רק בן אדם

מיסוד זנות - הזמנה לדיון....

מצורפת ידיעה מ"הארץ"... יעניין לפתוח דיון על הנושא. http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArt.jhtml?itemNo=166828 (מצטער שזה לא בקישור, משהו שם נדפק לי וזה לא ממש מאפשר לי להדביק את הכתובת)

נו... ברצינות../images/Emo62.gif

למה עובדי עיתון הארץ לדוגמא, מקבלים פיצויים מהמעסיק שלהם? לא!! הם עובדים לפי חוזה אישי. ועיתונאים? פרילאנסרים? וקבלנים? וקבלני משנה? והתאילנדים במסעדות. והסינים בבניין? איזה שטות זו? מה המערכת מתעסקת בתפל? איך ניתן ליישם דבר שכזה? חשבתם על ההשלכות של הגדרת "זונה" ו"סרסור" כיחסי עובד מעביד? בדיחה אמיתית!!

עד מתי נשים יהרגו את הילדים שלהם

עד מתי נשים תגרומנה חבלות לילדים שלהן, אחת מטביעה באמבטיה, השניה מזניחה את הילד ולא נותנת לו טיפול רפואי. והנה עכשיו, אם פסיכית דוקרת את הילדים שלה! עד מתי? צריך לאסור על אימהות מכות לגדל ילדים, צריך להעניש אותן באופן חמור. עונש מוות לאם המכה את בנייה!! מאסר עולם עם עבודות פרך!! לעקור להן את הרחם ולסרס אותם מלהביא ילדים לעולם.

אבא גאה

New member
תגיד אתה דביל?

(טל, שרית,רוני ואורין...אתן מוזמנות ללחוץ יחד על הDELETE) או שאתה פרובקטור?

סנבוטין

New member
עוד סיבה לדאגה

האם זו התאווה לצל"ש שמעבירה את בני ישראל על דעתם? הנה, בכפר סבא ירו על איש אומלל. כל חטאו שהוא מפגר. אמרו לו להתפשט והוא סירב. מסכן. כל החיים הזהירו אותו שלא יעז להתפשט בפרהסיה כדי שלא תבוא המשטרה. ועכשיו מה?

the Rain

New member
אין להם בושה

תאר לך לאדם אפילו לא מפגר יהודי ישראלי להיחשב כמחבל!

סנבוטין

New member
להיחשב למחבל

יכול כל אחד מאיתנו ולא משנה כיצד הוא נראה ולאיזה עם הוא משתייך. לי יש בעיה עם המהירות הזו שבה לוחצים על ההדק. על חוסר השכל הישר. האם מחבל מתאבד שהיה רואה שהנוסעים יוצאים מהאוטובוס במצוות הנהג לא היה ממהר לפוצץ עצמו? ומה הם חשבו להם כשהמסכן הזה ישב מולם רועד מפחד? ואיך לא רעדה לו האצבע למופרע הזה שירה באדם האומלל ההוא? וסיבה לדאגה לכל ההורים שיש להם ילד בעל פיגור בלתי נראה חיצונית. הוא יכול להפגע גם ממחבלים וגם מנושאי נשק ישראלים ששים אלי הדק.

hypatia

New member
חברים יקרים

הדיון חשוב, אולם האם המקום ההולם אותו הוא פורום "פמיניזם"?

סנבוטין

New member
הדיון והפמניזם

האם יש איזה דיון שאינו מעניינו של הפמניזם? לדעתי אין כזה דבר.

למעלה