חדשות חדשות חדשות

הנאנסת אשמה - דינה מוות (הארץ)

הארץ מביא מהניו יורק טיימס, סיפורה של אשה פקיסטנית, שנאנסה על ידי גיסה, נכנסה להריון, ילדה בת ונידונה למוות בסקילה.

יותר בנות זכאיות לבגרות (ידיעות)

62.9% מבין התלמידות זכאיות לבגרות, לעומת 52.7% בלבד מהבנים. האחוז הכולל של הזכאים לבגרות עלה, אולם אחוז הניגשים לבחינות ירד. אין בכתבה נתונים המשווים זכאות בנים ובנות לשנים קודמות.

עוד רשת של נערות לווי

להפתעת כל מי שנדמה היה לו, שהרשת התגלתה כבר - והפעם, בבאר שבע. חברתו של אחד מ"חברי" הרשת, היתה פעילה אף היא. "על פי הערכת המשטרה, מדי שנה מוברחות מגבול ישראל-מצרים בין 500 ל-700 נערות ליווי, בממוצע. "

שרית חדד נוסעת לארויזיון

וזה מה שכותבת נטשה חיימוביץ´, תחת הכותרת "אבחנה, אזהרה ועצה", לא פחות: "חדד עברה השנה לא פחות ממהפך. היא השילה קילוגרמים, ירדה המוני מספרים והדגימה כי בסיוע מאמן כושר יעיל, ספר ומאפר טובים, היא מסוגלת להפוך מנערה שמנמנה לאשה מושכת. כשהתנוססה במראה החדש על שער "לאשה", נפערו די הרבה פיות. אלא שחדד, אחרי הכל, טרם הפכה לגלית גוטמן, ולכן קשה לראות איך יחמיא אוברול בגוון שמנת למידותיה החדשות, קטנות ככל שיהיו. " השמרי, שרית חדד! מישהו עוד עלול לחשוב שיש שם אשה, מתחת לאוברול. ומה יהיה אז?

דיון על סופרות וגיבורות

במסגרת ארועי שבוע הספר, יתקיים אירוע בשם "נשים על הפרק - סופרות וגיבורות בזהות הישראלית". ישתתפו, לפי YNET: בערב, שיתקיים ביום רביעי 12.6 בשעה 21:00 בגני התערוכה בתל-אביב, ישתתפו הסופרות מיכל שלו ("100 חורפים"), אדיבה גפן ("פיקדילי דרום"), רחל טל-שיר ("האהבה משחררת"), ציפי גון גרוס ("כבר לא ילדה של אף אחד") ורונית ליברמנש ("חיים כמעט מתוקים"). ומי תנחה? אה, זה קל. ינחה אלי הירש. שוין.

חדשות חדשות חדשות

הודעות חדשותיות מהימים האחרונים. הודעות נוספות אנא שרשרו לכאן (בעיקר רוני ספיר, שיש לה נטיה לפתוח לכל חדשה הודעה, וצריך להפסיק את זה).

טל קר

New member
חדשות טובות - קנס למודעה המפלה

על רקע מיני (מתוך ידיעות של יום ד´) : " מוסד ממכלתי או אדם פרטי שיפרסמו מודעה שיש בה אפליה על רקע מיני, ייקנס בסכום של 2,500 שקל. על כל יום נוסף שבו תפורסם המודעה תוטל תוספת קנס של 50 שקל". כך החליטה ביום שלישי ועדת החוקה של הכנס ש"הפיחה חיים" בחוק האוסר אפליה על רקע מיני. התבר כי החוק המגדיר אפליה כעבירה פלילית היה קשה לאכיפה, שכן היה צריך להגיש כתב אישום בנושא כזה. לעומת זאת, מעתה, כשהעבירה הפכה לעבירה מינהלית, יוכל כל פקח של משרד העבודה והרווחה להבחין במודעה הפונה רק לגבר או לאשה - ולקנוס אותה מיד. התקנה תיכנס לתוקף בימים הקרובים.

the Rain

New member
סתם שאלה שמעניינת אותי?

מה אתם חושבות על נשים שאוהבת סקס?...

tiger

New member
היי לכולם - משהוא פיקנטי ...

אני מצרפת לכם קישור להודעה שאני(קשכפית התעצלתי להחליף את הכינוי) רשמתי בפורום התמכרויות, מדובר בביקורת על הסרט בערבית שהיה ביום שישי בטלויזיה (ערוץ 1 ) סתם, יצאה לי הודעה משעשעת אבל שדי רלוונטית להתעסקות שלכם...

רותי444

New member
שאלה לגבי פורום של נשים

לפני כמה זמן ראיתי כאן באחד המקומות פורום של נשים בגיל המעבר, ואני לא זוכרת היכן. האם מישהיא מכירה ויודעת איפוא אוכל למצוא פורום כזה? תודה!

קראתי, ואני חייבת להגיד

שמצד אחד אני פשוט הייתי בהלם! ממש... מצד שני, במדינה כמו בפקיסטן שמעמד האישה הוא מאחד הנמוכים ביותר בעולם (אם לא ההכי נמוך) אני לא ממש מתפלא שכזה דבר קורה, אם כי זה עצוב וזה לא צריך להיות מובן מאליו... "כשמודבר בנשים מיישמים את העקרון שאת אשמה כל עוד לא מוכחת חפותך" וכמובן, שחפותך או בכלל הנשים, ברוב הגדול של המקרים כמו שהכתבה אומרת לא מוכחת בכלל.

חדשות: התחיל עם סוכנת ביטוח ושרף

את מכוניתה - המכונית הוצתה בפתח ביתה והאש התפשטה גם לבית. לפי החשד, הצית קודם לכן את רכבו שלו וניסה לתבוע את חברת הביטוח. לכתבה ב YNET

לעומת זאת, באירוע של הצגת המועמדים

לפרס ספיר (אחד הפרסים החשובים לספרות בארץ), שבו מועמדות ארבע נשים וגבר אחד - מתחלקת ההנחיה בין גבר ואישה.

מיד אני חושבת, למה לא נדבר על זה

באתרי התוכן הכוללים חדשות, ניתן למצוא חלוקה בין חדשות בטחוניות ומדיניות, נושאים חברתיים וכלכליים, חדשות תרבות וכן הלאה. היה לי רגע של התלבטות לפני שהחלטתי להביא את כל סוגי החדשות אל מתחת גג אחד, אבל החלטתי לעשות כך, כדי למנוע את קיומה של ההבחנה, שהיא, על פי רוב, גם הבחנה ערכית - כשהתרבות חשובה פחות מהבטחון, למשל. כאן - לא. הערות ומאנות, חופשי.

טל קר

New member
גם ארה"ב רחוקה מלהיות מדינה

שוויונית עבור נשים, בכמה וכמה מובנים. לפחות שם יענישו כמו שצריך את מי שעשה לה את זה, אם יתפסו אותו. (אופס, לא בהכרח, נזכרתי באו גי סימפסון)

טל קר

New member
הפעולות שאנחנו עושים בחיי היום יום

מתחלקות לפעולות שא)נעימות לנו ואנו מבצעים אותן בשמחה, וב) פעולות שלא נעימות לנו ואנחנו מבצעים אותן מתוך הכרח. יש גם ג)פעולות שלא נעימות לנו ואין הכרח לבצע אותן, ולכן אנחנו גם לא מבצעים אותן, וד) פעולות שהיינו רוצים לבצע, אבל אין ביכולתנו, ולכן אנחנו לא מבצעים אותם. רצוי שסקס לא יהיה מסוג ב´. מה ההנחה הסמויה מתחת לשאלתך ?

למעלה