אני מאיה, בת 24 מהמרכז. כפי שכבר אמרתי יש לי מערכת יחסים של שנאה-אהבה עם גלי, ואהבה-אהבה עם קליין. אני סוגדת לקרקע שכריס קולפר דורך עליה, ויש לי רגשות מעורבים אך חזקים מדי כלפי דארן כריס. ויש לי גם גירל-קראש על נאיה והת'ר. ואם היה לי כח אז הייתי בונה מקדש לקול של ליה מישל. זה בערך מסכם את זה.
ואל דאגה, ההגעה למפגש פורום תחשוף אותך לאנשים אובססיביים באותה מידה. אין לך מה להתבייש, you're not alone. אנחנו כמו קבוצת תמיכה.
לפעמים אני מסתכלת עליו ואומרת לעצמי, "הוא כזה בנאדם מוזר ומפגר (עם גבות מוזרות)", למה אני אוהבת אותו כ"כ? אבל זה נכון גם לגבי חבר שלי (חוץ הגבות), כך שהבעיה היא כנראה בי.
אני ניצן,14.5 (ואני עוד לא הכי קטנה פה .. זה פורום עם טווח גילאים מאוד נרחב) יש לך שם ? (ואם לא , ה- ANONIMOUS שלנו הוא "זרובבלה" ) כןכןכןכן ! תגישי מועמדות ! אם רק הייתי בגיל המתאים .
שהשם שלי מאד אקזוטי ונדיר {כן אני מגזימה} ואני לא רוצה שיזהו אותי מפה אנשים מהחיים האמיתיים {אני בכל זאת חולקת איתכם את כל הפטיש קליין שלי} אבל אני מוכנה לספר הכל חוץ מהשם שלי
ואגב, בשביל להגיש מועמדות אני בעצמי צריכה לשקר שאני מארה"ב [לא מופיעות מדינות אחרות ברשימה!] ככה שזה לא תלוי רק בגיל. יאיי! עוד מעריצת דארן כריס כמוני!
וגם היו מלא חברה' לא מארצות הברית (מי שראה, בפרק אודישנים היה אחד שטס במיוחד מסינגפור) אבל עכשיו כשהצצתי באתר שלהם היה כתוב לי לבחור מדינה בתוך ארה"ב.. מוזר.. ודארן מטורף, אני רגישה לאנשים עם כריזמה, ולאדם הזה יש הרבה יותר מדיי
זכרתי אותו XD הוא היה לי בראש ששיט נו שוב שכחתי איך קוראים לו... תמיד בורח לי השם שלו!! זה עם המשקפיים נו.... >< שאל אותו כזה, מה!? טסת משם במיוחד בשביל זה?! והוא כולו מתלהב כזה, כן D: