חדשה פה :)

Divine Rose

New member
למה חס וחלילה? ;)

אגב, אהבתי שאת משמישה את הביטוי הזה. זה הבעיה עם קליין, אפשר לדבר על זה כל היום וכל הלילה וזה רק נהיה יותר מעניין

Twilight Girll

New member
אני עומדת מאחורי ההודעה שלי.

למרות שאת לא צריכה לשלוח אותה לאנשים... אלה לא הרגעים הטוביפ ביותר שלי. ומה אני עושה ערההה. פספסתי את כך הפואנטה של שעון חורף....

neurotica

New member
יש לו אישיות של נמוך.

מסוג האנשים שפשוט בא לך לשים בכיס.

Divine Rose

New member
חדשה פה :)

היי, אני בת 21 מתל אביב משיקעה יותר מדי שעות ביממה במחשבות על קורט ובליין כותבת פאנפיקשן באנגלית כדי לפצות על כל מה שרציתי לראות בסדרה ולא התרחש ביניהם (עדיין) וגם שוקלת להגיש מועמדות לגליי פרוג'קט 2 (מישהו ניסה?) אז...אשמח להכיר פה את כולכם וכפי שאמרה אושיית התרבות שלנו:...maybe we can go voting together!

הכוונה של הכץ וגרג'ובה הייתה מכוונת

לכאילו, שזה לא נחמד... כאילו.... נכון כתבת זה דווקא נחמד, אז זה היה מכוון לדווקא. בקיצור, כן, אני מסכימה איתך שזה נחמד

X יו יו S

New member
הודעה שלך מעולה :) אחרי שיודעים על מה היא

פשוט כבר השתגעתי ורציתי כבר לדעת על מה אתם מדברות ופשוט לא היה שם אני מצטערת
אם הבנת אותי לא נכון
התכוונתי שזה גרוע לשים למישהו שכבר רוצה לדעת מה קרה את הודעה שלך

Twilight Girll

New member
חחחחחחח אני צוחקת, כן, אני מגיעה לספוילר

די מאוחר חחחחחחח בהתחלה בכלל שכחתי לשים אותו X:

dilan angel

New member
../images/Emo42.gif וולקאם האני

גלי פרוג'קט 2????
במה יש לך כישרון? ואגב, המפגש מטר מהבית שלך אז בואי

Divine Rose

New member
מממ

אני מגיל צעיר מאלו שמטורפים על מחזות זמר ( acting-singing-dancing :) ) אבל אני אובר פרפקציוניסטית ואני לא אהיה מסוגלת להעלות וידאו שלי לאתר
דווקא הייתי שמחה להכיר עוד מטורפי קליין כמוני, איפה ומתי? וספרי משהו עליך, שאני אכיר אותך גם :)

dilan angel

New member
../images/Emo42.gif מממ..

אני פחות בקטע של קליין- מחבבת אותם מאוד.וזהו. הכי אוהבת את ריצ'ל (בכללי את ליה) וסנטנה גם אובססיבית לגלי אבל לא ברמה שלכן
ואני דורשת וידאו!!! ברצינות !

dilan angel

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

חחח תקשיבי! בשניה ששלחתי את ההודעה אני כזה "על מי אני עובדת 'לא ברמה שלכן' טסתי ל2 הופעות!! אני יותר פסיכופטית פה מכולם! "

Divine Rose

New member
גם אני אוהבת את רייצ'ל!

אחת הדמויות שהכי קל להזדהות איתה!! וחוץ משנאה באופן כללי לתוכניות ריאליטי, אני פרפקציוניסטית מדי בשביל להעלות שיר שאני לא נשמעת בו כמו ליה מישל (ודווקא יש לה קאבר לשיר הספציפי הזה, אבל זה ספוילר לפרק 3
)

neurotica

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

איזה מנומסת אני, זה משהו.
אני לא חושבת שיוצרי גלי מעוניינים בכשרונות שיש לי (פנגירלינג, דחיינות, ציניות קיצונית וכד'), כך שגלי פרוג'קט זה לא בשבילי. אבל בהצלחה לך!!

למעלה