חדשה פה :)

5ifi

New member
הוא אשר אמרתי

הוא שחקן סבבה. הדמות חלשה. לשיר שיר זה להיות מאוד מדויק למשך שלוש דקות. לכתוב דמות אמינה זה לכתוב אותה ל30 דקות, זה קצת יותר קשה. ו... אין לי בעיה לפרט, זה לא היסטרי. כמו כל חברי הפורום בערך, גם אני כותבת למגירה, אבל נתתי לחברות שלי לקרוא את מה שכתבתי, הבעיה הייתה שהייתי צריכה דמות שתהיה הבן זוג המושלם של הדמות הראשית שלי- ובראש שלי הוא היה מהמם ומדהים ומקסים ומצחיק ורגיש- אבל בגלל איך שהעלילה זרמה, לא היה לו יותר מדי זמן מסך ובקטעים שהוא כן הופיע, הוא לא היה במיטבו (שוב, בגלל סיבוכים בעלילה. הוא עדיין נסיך.) ואז כששאלתי את חברות שלי אם הן התאהבו בו- הן אמרו שלא!!! וכשניסיתי לקרוא את זה מבחוץ- הבנתי על מה הן מדברות. הוא פשוט היה ידית. לא חדקרן. ובתוך תוכו הוא לחלוטין חדקרן.

ובכל זאת הרוב שם לא עושים את זה

כשרוב הדמויות בגלי שרות שיר הן או סתם מופיעות או מראות בקטנה את הרגשות שהשיר אמור לדבר עליהם, כשהוא מופיע הוא נכנס לדמות הרבה יותר ממה שאי פעם הוא גרם לי להרגיש עם בליין (ע"ע בילז בילז בילז, רייז יור גלאס, מיזרי ועוד ועוד). הכי קרוב שהגעתי היה כשהוא סיפר לקורט על הסיידי הוקינס דאנס, וגם שם זה הרגיש די מנותק. לא טוענת שהוא שחקן רע, הוא פשוט פרפורמר הרבה יותר טוב משחקן. לגבי המשחק שלו אני סופית אחליט אחרי שאני אראה אותו עושה משהו אחר. "הוא פשוט היה ידית, לא חד קרן"
והיי, לי אין זכות דיבור לגבי כתיבת דמויות, אני כתבתי את חברי הכנופיות המנומסים בהיסטוריה (לבגרות בקולנוע).

5ifi

New member
חברי כנופיות מנומסים! ../images/Emo6.gif

זה דווקא יכול להיות אדיר למדי...
ותרשי לי לציין שרייצ'ל תמיד מחצינה בטירוף רגשות. וסנטנה גם ממש טובה (לדוגמא: songbird וthe boy is mine) ואני לא אציין את קורט כי הוא מובן מאליו. מעבר לכך שלא בכל שיר חייבת להיות וירטואוזיות מטורפת. יש שירים סולידיים ויש סיטואציות שלא דורשות את זה, בנוסף ש- כן. זה הייחוד של דארן, שהוא לגמרי נסחף עם ההבעות וכל כולו על הבמה כשהוא מבצע שיר. אבל לא כולם כאלה, אם כולם היו כאלה, זה היה מגוחך. ראית איך זה נראה בanything you can doqanything goes. מרשים, אבל מגוחך. ו, אממממ... לא ממש הבנתי את הנקודה שלך במשפט: "הכי קרוב שהגעתי היה כשהוא סיפר לקורט על הסיידי הוקינס דאנס, וגם שם זה הרגיש די מנותק." דבר ראשון- מה זה סיידי הוקינס דאנס? דבר שני- הכי קרוב שהגעת לאן?

רייצ'ל מחצינה בטירוף דרמטיות, וקורט מחצין

עצב, בשאר הדברים הוא די סטטי (אז איף וי נוור סייד גודביי, האפי דייז...) אבל הם מדהימים בכ"ז. קיצור תכלס היחידים שאפשר להאשים פה (וגם כי זה כיף) זה את RIB, על חוסר העקביות שלהם בכל מה שהוא GLEE. נוט טו סלף: לזכור שאת צריכה להסביר את עצמך כי אנשים לא חיים לך בראש. התכוונתי שהפעם היחידה שבליין כמעט גרם לי להרגיש משהו היה כשהוא סיפר לקורט איך תקפו אותו בסיידי הוקינס דאנס שהיה בבית-הספר הישן שלו, לפני דלתון (כשקורט הזמין אותו לנשף). אבל מאחר שאני רואה את הדיון הזה ממשיך עד הנצח (והייתי כ"כ טובה בלהסתיר את החפרנות שלי עד כה), בואי נסכם את זה בזה שקורט מדהים, בליין בסדר ו-RIB מעצבנים. דיל?

5ifi

New member
טיהייי! מקובל עליי!

סוגריים: קורט נהדר בלהחצין אושר! בAIWNSG כשהוא אומר :im trembling now, you dont know how ive missed you הוא עושה את הקטע הזה עם הידיים, והעיניים שלו מבריקות |התעלפות| בקיצור, סיכמנו שהוא מושלם.

Twilight Girll

New member
דניאל שחקן נוראיייייייייי.

דארן הרבה יותר טוב מזה חחחח. והאמת שקשה לראות אותו בגלי... אבל אני חושבת שבפרקהקודם זה היה פשוט מדהים - >

Twilight Girll

New member
סבבה, יש הסכמה שריאן צריך למות ../images/Emo3.gif

אני עדיין לא מסכימה שהוא גורם לקורט להרגיש רע (בליין)... כאילו כן זה מערכת יחסים ויקרה לפעמים שהם אולי יתבאסו אחד מהשני, אבל בשורה התחתונה הם גורמים אחד לשני להיות מאושרים
אבל כן אני חושבת שאם אנחנו נביים את גלי המצב יהיה הרבה יותר טוב . למרות שאני מרוצה מהספויילרים האחרונים, אז בסדר.

mich223

New member
את לא כמעט מתת מהספויילרים האחרונים?

אם לא זכור לך,אני פשוט אראה לך כמה הודעות.

mich223

New member
עכשיו שברתי את הראש שלי בניסיון להבין מה זה

"מוות טוב". טוב אור את יותר מדי מצחיקה אותי

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifמוות הוא טוב כשנמצאים

בKlaine Heaven כי EVERYTHING IS KLAINE AND NOTHING HURTS :) והכל מלא קשתות בענן ויש לנו את ג'ים כספיריט אנימל שלנו. .......ו- וואו, אני ממש צריכה גמילה מטמבלר........... אבל אני באמת מרגישה בקליין האבן ביומיים האלה. כאילו, באמת. לא משנה מה קורה וזה שאני חולה ועייפה ועוד שסבוע יש לי פסיכטומטרי, אני לא יכולה להפסיק לחייך. זה נקרא קליין האבן! (ואברבנל בשלב יותר מאוחר.) טוב ומה עושים עם השעון חורף? אני צריכה להחליף את השעה או שזה יתחלף לי?? (אין לי מושג מה זה קשור, אני עייפה מדי.)

5ifi

New member
ד'או! מאיפה זה ספיריט אנימל!!! מאיפה זה!!!

מצפן הזהב, נכון? כן. אהההה נרגעתי.

Twilight Girll

New member
בין היתר, לא יודעת אם זה המקור מקור של ה..מוש

מושג* חחח. יואו חומריו האפלים, בא לי לקרוא שוב

הקשר ל../images/Emo133.gif.. אם זה לא מחוגים זה אמור להתחלף

לבד... כנראה שב1 [בכאילו] זה יתחלף ל12 בעצם.. ואם לא הבנת אז עזבי ><

mich223

New member
פפ הנשיקה של קליין עושה לי רגשות בבטן

לא ראיתי אותה יותר מדי זמן. בפלאפון ובמחשב וזה זה מתחלף לבד אבל בשעון צריך להחליף. וממממ אורר תקשיבי את עם העדשות היומיות נכון?/

למעלה