חדשה פה :)

dilan angel

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo6.gif

דיי אני לא יכולה אתכם יותר עם השרשורי קליין האלה!
זה מצחיק לראות מהצד איך ההיגיון מנסה להרגיע את הטירוף של כמה אנשים פה.... וואי תמשיכו.....

Twilight Girll

New member
איי איי בהרבה שרשורים פה אפשרל הוציא אותי

פאנגירל משוגעת אבל זה לא אחד מהם!!! אני בסה"כ רואה כל הזמן את יפי אומרת שצריך להרוג את בליין, ולא הבנתי למה, כי בליין עשה לקורט רק טוב, אז רק רציתי לסגור את הנושא, כי זה מה שעושים בפורומים!
לא היה פה טירוף בכלל, אל תוציאו אותי משוגעת! (דווןקא כשאני לא!
)

5ifi

New member
סוף הפרק הקודם|ספוילר ל302 אם לא ראיתם-תראו|

הרי ברור שהוא ייקח את התפקיד. כי למה שהוא לא ייקח? זה מגיע לו. ואז קורט יהיה עצוב, ואז בליין יגיד לו 'אבל גבר, אני רציתי שתקבל אותו, אבל הבמאים חשבו שאני יותר מתאים לתפקיד.' ובסוף הפרק (או בפרק הבא) קורט יסלח לו. וקורט יקבל איזה תפקיד משני, או בכלל לא. ואז איך הוא יתקבל לקולג'!?!?!? בליין אשם בכל.

אל תאשימי את בליין...

תאשימי את הפפיון הענק שלו >< טוב אני אפסיק [א'!!] להיות "מצחיק" ואלך [א'!!!!] לישון לשם שינוי...
ואפסיק להתלהב מכל פריקינ' א' מסכן... ><

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifטוב תראי תגובה מעל חחח.

ואני סומכתת על קורט שיתקבל לקולג'.... או יחכה עודשנייה בליימה כדי שבליין יבוא איתו
אבל ברצינות, בליין אשם בכל??? לאלאלא, זה דארן שאשם בכל! #BLAMEITONDARREN

Twilight Girll

New member
חחחחחחחחח הייתה תקופ כזאת

אני לא זוכרת מאיפה זה התחיל, זה היה כשהייתי בלונדון... אה נזכרתי. בפרימיירה של ה"פ כל המעריצים של הארי התעצבנו שדארן שם ומה הואקשור ואז כל הפאנדום הגאוני שלנו התחיל להגיד שדארן אשם בהכל ומשם כל הזמן אומרים BLAME DARREN חחח.

5ifi

New member
האמת האמיתית היא

-ואני מגיבה פה כדי לסכם את הדיון- שאני אוהבת את בליין. הוא נסיך וכו' וכו' וכו'. אני שפוט שונאאאאת את העובדה שהוא משמש כלי משחק בידיו של ראיין מרפי, בן אלף היחמוסות, כדי לגרום לקורט להרגיש רע. זהו. דארן נהדר ובליין נהדר. רק ראיין מרפי צריך למות. ואז אני אביים את גלי, ותראו איך כולכם תהיו מרוצים.

mich223

New member
אם תביימי את גלי אני אתאבד.

(למרות שיותר הגיוני שאני אמות באופן טבעי מהתקף לב או משהו כזה) [רגערגע יפי אמרה שהיא אוהבת את בלייייייייןן ימות המשיח טיהיי]

5ifi

New member
סליייחחחחחההההה?

מה רע בי אז א קו-דיירקטור??? את יודעת מה, אני אסתפק בלהחזיק לזאק הכוריאוגרף את היד ובלהיות המלבישה הראשית.

אני אסתפק בלהחזיק לזאק את היד בלבד ../images/Emo9.gif

וחוץ מזה... יפי יכולה להיות אחלה כותבת של גלי
תצפו להרבה קורט וקליין

mich223

New member
את תכניסי את צ'ייס משמו בתור הבויפרינד של

קורט ותהפכי את בליין לכלב המחמד שלהם(בגלי אפשר הכל). ולא יהיה בכלל גלי. הם ימותו כולם.

תוכלי גם לשנות את השם ל

'יפי אנד דה הפיפס'
במקום גלי XD סתם לא יודעת איך זה עלה לי לראש, עזבו... אני צריכה לישון בכלל
יש לי מחר שני בחנים >< ותשמחו לדעת, אחד מהם בלשון
אני אכתוב ליד כל א' שאני אשים שם [א'!!!] והמורה לא תבין מה הבעיה שלי....
לא סתם, זה בכלל על מילות קישור

5ifi

New member
בליין יכול להתחתן עם ג'רמייה בהוואי

או איפשזה חוקי...
אני סתם צוחקת, אם אני הבימאית של גלי, בליין לא יצטרך למות כי הוא לא יתעלל נפשית בקורט. הוא יהיה נחמד. הוא יהיה טוני, בו בזמן שקורט ייקח את ההערה של אבא שלו לתשומת ליבו ויקים מופע חדש. הוא יעשה את 'צארלי והשוקולדה' והוא יהיה ווילי וונקה! וברט יהיה אבא שלו גם במופע (כי מי עוד יכול לחבק את קורט באופן אבהי ומושלם חוץ ממנו?). הילד ששיחק את המיני-קורט בפרק 203 יהיה צ'ארלי והוורבלרז יהיו הגמדים ששרים במפעל.
ומלא מלהקים יהיו שם, והם יחטפו את קורט לברודוויי. הוא יסיים את התיכון באופן אקסטרני, ואז הוא יכתוב הצגה על סיפור חייו, והוא ילהק את רייצ'ל ואת בליין בתור עצמם, וכולם יהיו מאושרים. פין יתחתן עם שוגר- כי אף אחד לא אוהב אותם גם ככה. פאק, קווין ושלבי יריבו על משמורת לנצח נצחים. סנטנה תגלה שהיא בכלל לטאה. יוולד לה בייבי-ליזארד. בריטני תמצא את הצד השני של הקשת, תרופה לסרטן, איידס ושיתוק מוחין. ארטי יוכל ללכת כי בריטני תרפא גם אותו, ואז הוא יגלה שהוא יותר נמוך ממנה. בריטני תבין שהיא תמיד אהבה אותו רק בגלל הכיסא ותחזור לסנטנה, אבל סנטנה כבר הקימה מושבת לטאות בליימה-הייטס, ואין לה זמן לזה, כי היא עסוקה בטיפול בבייבי-ליזארד שלה. מייק צ'אנג וטינה ירקדו ברקע על מנגינת "פינק פלאפי יוניקורנס דאנסינג און ריינבואוז." ה-סוף.

mich223

New member
אני לא יודעת אם זה ההשפעה של החג,

או יותר מדי שעות שינה,או אוכל, אבל כל הודעה פה מצחיקה אותי יותר מהשנייה. יפי, אולי בכל זאת אני לא ארצח אותך. אולי. אבל ג'רמיה מת.

5ifi

New member
אם ג'רמייה מת,

אני רוצה את הגופה שלו. אני אפחלץ אותה ואשים לי בחדר. הוא חתיך רצח.

5ifi

New member
אני אהיה נדיבה.

קחי את את ג'רמייה, אני אקח את צ'ייס קופורד.

למעלה